Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:59 | november 28, 2013

Villa Villekulla och mini-Vallby

God kväll min vän. Har du haft en fin dag?
Jag blir alldeles varm av tanken att det är första advent på söndag. Kan inte sluta tjata om mitt julpyntande. Bara därför så kommer jag säkert inte få tummen ur och julpynta i helgen 🙂
Idag for jag, Peter och flickorna in till stan. Jag hade en viktig workshop vid 13 men innan dess tog vi ett besök på Junibacken.
Alltså vilken dröm för barn. Försökte sätta mig in i den fantastiska känsla det måste vara för ett barn att vara där. Sagotåget, Villa Villekulla, Lasse och Majas stad Vallby i ministorlek och föreställningar med bl a Pettsson och Findus.

Vida provsatt Pippis säng.
Pippis kök.Lilla Gubben.Fikastund.Har inte varit på Junibacken sedan William och Mio var i flickornas ålder. Minns att de tyckte att Sagotåget var lite läskigt. Det tyckte Liv och Vida också men ändå ville Liv åka det flera gånger 🙂
Det är lite för dyrt, tycker jag, men helt klart värt det. En dröm för barnen.
Efter Junibacken satt jag i detta mötesrum i över tre timmar.

Imorgon är det fredag och en skön helg väntar.
Vad har du för planer i helgen?
Godnattkram ❤
 
 


8 kommentarer8 kommentarer om “Villa Villekulla och mini-Vallby”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I helgen ska jag träffa några tjejer från gymnasieklassen. Äta lite middag och dricka gott 🙂
  Annars tänkte jag bara ta det lugnt och samla mig. Försöka tänka på positiva grejer liksom 🙂
  Kanske handla julklappar 🙂 och julpynta förstås!! 😀
  Massor av kramar till dig.
  Puss ❤️

  Svara
 • Hoppas du får fram julsakerna i helgen, vet ju hur mycket du älskar pyntet 🙂
  Ser ut att vara ett roligt ställe för barnen och tjejerna verkade trivas. Hoppas ditt långa möte gick bra idag!
  I helgen skall jag eventuellt ta mig ner på torget här i Övik där det dukas upp för julmarknad 🙂
  Ha det fint!
  Kram kram

  Svara
 • Å vilka otroligt fina kort du tar:) Mycket känsla i dem!

  Svara
 • Vilket mysigt ställe!! Måste vara en dröm för barnen … tom jag blir helt till mig i trasorna, tänk att få leka i sådan mysiga utrymmen :). Kramar

  Svara
 • Hej fina.vad mysigt med junibackenbesök.passerade Lilla violen här i cityland o såg joolzvagn i fönstret,roligt att era vagnar säljs här. Må så gott..i helgen ska jag adventspyssla..myys…kramar

  Svara
 • Så roligt med Junibacken!
  Till sommaren tycker jag ni ska besöka Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby – har två barn i samma åldrar som Liv och Vida och de fullkomligt älskar parken. Då vi bor i staden har vi varit där flera gånger i veckan under sommarmånaderna.

  Svara
 • Hej Hannah! Dom är ju så söta tillsammans:-) Liv har blivit så stor. Den här helgen blir lugn hemma i Uppsala. Jag är som dig gillar att pynta så det kommer att bli en hel del fix. Ska även prova ett recept från Victoria på en vit choklad kladdkaka med saffran som lät så god. Hoppas ni får en fin helg tilsammans. KRAM Helene

  Svara
 • Ååå, Junibacken! Mina föräldrar brukade ta mig och min bror dit ett par gånger per år när vi var mindre. Det var alltid en högtidsstund och Sagotåget var höjdpunkten! Fler borde ha det som ”tradition”. Fina minnen. 🙂

  Svara