Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:01 | december 2, 2013

Årets julklapp…

… till mig själv. Lite i förtid 🙂
Du vet ju att jag älskar LdiR, det Italienska skomärket. Alla skor är handgjorda och underbart sköna och snygga.
Det nya tillskottet i min LdiR-samling är en helt ny modell.Fina va?
Du hittar alla återförsäljare hos Styleicon. Mina kommer från Ejes Väskor.
Bra att önska sig av Tomten 🙂

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Årets julklapp…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna!
  Jag ska köpa en Joolz barnvagn, och väljer mellan Joolz tokyo special edition och studio Noir. På tokyo tycker jag de bruna handtagen är jättefina, men funderar över ”moccatyget” på sufletten jämfört med den mer stabila/kraftigare sufletten på studio noir. Moccatyget känns så tunnt, hur upplever du den? Tänker om det är snöstorm, regn eller väldigt blåsigt, känns det inte lite tunnt då?
  mvh Sandra

  Svara
 • Hej Sandra,
  Jag tycker båda vagnarna är väldigt fina. Hade själv Tokyo när den kom just för jag tyckte om kombinationen med svart vagn och brunt skinn. Suffletten på Tokyo är i ett tunnare material vilket kan göra att den upplevs som ”sladdrigare”. Det är ett mjukare tyg men samtidigt är det något som påverkar designen positivt. Det är helt ett personligt val. Du behöver inte vara rädd att det blir kallare eller sämre för ditt barn. Däremot är Noirs sufflett kraftigare om du verkligen vill att det ska sitta tight. Som sagt, smaksak men båda fyller sin funktion. Nya Noir är också väldigt fin med det nya handtaget och snygga innerfodret på suffletten. Lycka till!
  Kram Hannah

  Svara
 • Åhh, dessa är så sjukt snygga!!
  Ligger högt på min önskelista. =)

  Svara
 • Åhh så fina nu väcktes ha begäret i mig, jag som du ÄLSKAR LdiR, skulle kunna köpa alla skor av detta märket så sköna och snygga. Dina va RIKTIGT snygga. Hoppas tomten är lika snäll mot mig 😉
  Kram
  Anna.P

  Svara
 • Snygga! Å extra skoj att du köpt dem från Ejes! Denna härliga butik finns i min hemstad

  Svara
 • Snygga! Å extra skoj att du handlat dem från Ejes. Denna härliga butik finns i min hemstad

  Svara
 • Love Ejes 🙂

  Svara
 • Har shoppat precis samma, fick mina igår! 🙂

  Svara