Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:08 | december 8, 2013

Första advent vinnaren

Hej igen. Varje söndag fram till julafton har jag en tävling. Första advents-tävlingen var en utlottning av en vacker blus från Fira.

Det bjöds på många julminnen. Vackra, glada och några som fick mig att gråta.
Nu är vinnaren dragen och det är…
Maria i Bålstad
Hennes varma julminne löd så här,
Mitt finaste julminne är att ställa ut gröt i lagården till tomten..! Jag och min syster lagade iordning gröten på julaftonsdagen och la upp den i en djup tallrik med en stor träsked 😉 Sen gick vi upp i våra föräldrars lagård och ställde gröten där tillsammans med en ljuslykta så att tomten enkelt kunde se sin mat! För vi tyckte ju att tomten borde vara riktigt hungrig när han hade åkt runt till så många barn.. 😉
Denna underbara tradition har jag och min syster nu fortsatt med till våra barn, så dom ställer ut tomtens gröt varje julafton! Sen att morfar tömmer gröten på kvällen när barnbarnen sover.. Det behöver dom ju inte veta förens dom blir stora 😉 Barnen blir alltid lika glada att tomten ätit ordentligt! (När dom hämtar tallriken på juldagen)
Mysigt.
Grattis!
Maria, You´ve got mail 🙂


1 kommentarerEn kommentar om “Första advent vinnaren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tack!! Blev helt överlycklig för vinsten!! är en klädtokig donna, så detta passar verkligen bra!
    Tack igen, ha en fin kväll..! Kram kram

    Svara