Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:25 | december 15, 2013

Mackor

God kväll vacker. Helgen börjar lida mot sitt slut. Hoppas att din helg har varit fin. Jag har haft en rolig och skön helg med vänner och familj.
Flickorna sover sedan länge och William har precis lagt sig. Tror inte jag blir särskilt långvarig i soffan framför TV:n. Ska bara äta en god smörgås.

Har gjort mig två nattmackor. Vörtbröd med köttbullar och rödbetssallad.


Till frukost åt jag levianbröd med massor av smör och hushållsost som jag doppade i varm choklad.


Älskar mackor. Snart ska jag frossa i vört- eller hårdbröd med julskinka och stark senap, måste bara griljera skinkan först. Men det får bli en annan dag.
Kramar ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Mackor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Vill bara tacka dig för en fantastisk blogg, som jag följer varje dag! Du verkar vara en sån underbar person. Igår kom mitt finaste halsband (Emma Israelssons), som jag fick tips av dig om. Är jätteglad för det! Ha en underbar skön jul-det är du värd! Kram caroline

  Svara
 • Åh, skinkmackor är ju så gott, snart ska skinkan griljeras här med 😀 Annars är jag inte så förtjust i mackor, eller jo, om någonannan gjort iordning dom haha.
  Kram

  Svara
 • Jag är också himla förtjust i mackor!! Äter det gärna också….
  Ostmackor och kaffe 🙂
  Förstår inte alla LCHF:are som skippar denna njutning 😉
  Kom att tänka på en sak: när man själv var liten (är född -75) så var det aldrig prat om några dieter hit och dit (förutom att man hörde att någon bantade då), man åt mat och fikade och sen lekte man, oftast ute och höll ofta till i skogen. Man rörde på sig helt enkelt, kanske på ett annat sätt än vad man gör idag, speciellt barn?
  Ha en bra vecka inför jul! Gillar din blogg jättemycket!
  Kram Linda.

  Svara
 • Så gott det ser ut, älskar oxå smörgåsar i alla former! Tack för en härlig, sund blogg som verkligen har allt! Blir alltid inspirerad och glad när jag kikar in här. Ha en härlig jul, önskar dej allt gott! Kram

  Svara
 • Mums vad gott 🙂

  Svara