Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:42 | december 26, 2013

Den smarta lekplatsen

Hej min vän. Vilka sköna pyjamasdagar vi har här hemma. Har du det bra? Det har regnat i ett par dagar så vi har varit inne, spelat spel, umgåtts och tittat på TV.
Med fyra barn så börjar man få koll på allt som har med barn-TV att göra. Vad de gillar att titta på och vad som är bra för dem att titta på. Liv älskar att titta på barn-TV och hon lär sig mycket genom det. TV:n ger inte bara fyrkantiga ögon 🙂
En av favoritakaraktärerna är Dora Utforskaren.
Har du barn så känner du säkert till denna teckande lilla tjej och hennes apa.
Det programmet och många andra hittar du på Nick Jr. En ny kanal för barn i förskoleåldern där underhållningen är kombinerad med lärande, ingen störande reklam samt att Nick Jr är en väldigt könsneutral kanal, den har ingen uppdelning utan fokuserar mer på att ha ett innehåll som passar alla barn.


Kika HÄR! och läs mer om Nick Jr på temasajten där det även finns ett pysselkit för de små. Ett tips för de minsta.
Kram ❤

I samarbete med Nick Jr

 


3 kommentarer3 kommentarer om “Den smarta lekplatsen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah & god fortsättning till dig & din fina familj! Här hemma har jag en blivande 3-åring som älskar Dora!! 🙂 Allt ska vara med Dora, bästa julklappen var nog en ryggsäck med Dora på 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna, du är vacker som alltid men jag skulle vilja fråga dig om den brunleopardmönstrade jumpern du bär på bilderna…. var kan man köpa den eller också vilket märke är det?
  önskar dig en god fortsättning och Ett Gott Nytt År!
  Ingrid

  Svara
 • Tack snälla ❤️ Det är märket Ragdoll. Du kan beställa den på deras hemsida http://www.ragdoll-la.com.
  Kram

  Svara