Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:04 | december 29, 2013

Grattis!

Grattis säger jag till,
Sanna B
Josefine M
Tove B
Ni har vunnit varsin snygg fjärils-tröja från me&i.

Kolla er mail 🙂
Kram ❤


1 kommentarerEn kommentar om “Grattis!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej fina Hannah! Jag har följt din blogg sedan du var gravid med Liv, då var jag själv gravid med mitt första barn Stina. Jag blir alltid glad av att läsa dina inlägg, tack för att du delar med dig av ditt liv! Just nu är mitt liv helt upp och nervänt då jag för några veckor sedan fick veta att min sambo och pappa till mina 2 barn har ett förhållande till med en annan, han har ljugit och gått bakom ryggen med en annan, betett sig som ett riktigt svin. Nu försöker jag bygga upp min tillvaro igen, jag ska försöka behålla vårt hus då det är barnens och även min trygghet. Jag försöker vara stark men känner sådant fruktansvärt hat och besvikelse över hur han kunde göra så här mot mig och våra barn. Jag ser på dig som är lycklig igen efter att ha separerat från dina första barns pappor och tänker att jag ska också klara detta utan att bli bitter! Jag är bara 27 år gammal och förhoppningsvis blir mitt liv så mycket bättre utan honom, men jag sörjer de 9 år vi haft tillsammans och allt vi upplevt och gått igenom. Undrar bara om du har några tips/råd hur man ska tänka m.m.? Jag trodde verkligen att det alltid skulle vara vi och familjen betydde allt för mig, jag sörjer verkligen att jag måste avstå hälften av tiden med barnen på grund av att han har valt det, det känns så orättvist! Nu har jag fått skriva av mig lite i alla fall. Tack igen för din fina och varma blogg! Kram Therese

    Svara