Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:57 | december 29, 2013

Sovmorgon

God söndag vacker. Har du en fin helg?
Vi lever fortfarande i mjukiskläder och håller inte riktigt koll på dagarna 🙂
Imorse vaknade Liv och Vida kvart i tio! Väldigt skönt med sovmorgon.
Liv är nu hemma hos sin kompis Loke och leker och vi andra har precis ätit frukost. Pojkarna är hemma hos Mios pappa så det är väldigt lugnt. Eller lugnt kanske är och ta i. Det är ju faktiskt Vida som står för all energi i familjen 🙂

20131229-120118.jpg

20131229-120141.jpg
Pussas har hon inte tid med.
Vad har du för planer idag?
Kram ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “Sovmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hade funderat på jul på liseberg men vet inte om maken e me på det.
  Så härligt me sovmorgon fck det me . men e man uppe til tre så blir det inte jätte långt ändå =)
  Ha en god fortsättning Hanna kram

  Svara
 • Längesedan jag kommenterade nu.. Har varit lite mycket de senaste dagarna.
  Härligt med sovmorgon iallafall!! 🙂
  Idag ska jag till platsen där en av min pappas närmsta vänner dog för fyra dagar sedan och tända ett ljus. Så sorgligt när någon som är så ung (35) dör så tidigt. 🙁
  Sen ikväll ska jag hem till min kusin och fira honom som äntligen fyller 18 år idag. Detta har han väntat på länge 😉
  Hoppas allt är bra med dig/er annars. Ta hand om er!
  Massor av kramar ❤️

  Svara
 • Visst är det underbart med sovmorgon! Idag sov faktiskt Dixie till 8:30… iof var hon uppe till halv tio igår kväll men ändå. Idag ska vi ut och titta på vårat nya hus i Juniskär som jag räknar dagarna till tills vi får flytta in. Wiiieee! God fortsättning! kram towe.

  Svara
 • Sovmorgon hos oss är 8, lite avis blir jag allt. 😉 Har bokat in oss på hotell den 3:e utan barn men då kan man ju inte sova bort morgonen…frukostbuffén lockar! Nu sitter vi i bilen på väg mot Västerås för att fira min fina pappa som fyller 70 år. Kan inte fatta att han blir 70!! Hur gammal är inte jag då? 😉 Önskar dig en fin söndag. Kram

  Svara
 • Jag sitter här med den stora skämskudden framför ansiktet, då jag inte vaknade förrän 12.30 och då enbart för att sambon drog mig i tårna…
  Sova så länge gör man som tonåring och inte medelålders, väl?
  Jag antar att jag kommer att tillbringa återstoden av dagen med att försöka vakna…:)

  Svara
 • Dezign by Elin sidan för dig som tycker om lite annorlunda smycken men en personlig touche.
  http://dezignbyelin.blogspot.se

  Svara