Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:10 | januari 16, 2014

Tekniska problem sedan min bloggflytt. Läs nedan text!

 

HEJ! Som du vet så har jag flyttat min blogg och det har uppstått tekniska problem. Om detta inlägg kommer upp för dig så är det från 2014 🙂 Så klicka på HANNAH GRAAF uppe till vänster under bilden på mig i min Header. Då kommer du till dagens eller iaf det senaste inlägget!!!

detta kommer vara åtgärdat imorgon måndag. Sorry för strul.

 

kram!!!

Hej min vän. Här börjar dagen sakta gå över till kväll. Solen är låg och det dröjer inte många timmar innan vi får se den vackra solnedgången.
Det har varit en skön dag i paradiset.

Åt lunch på stranden nära oss.Fick några goda ord på vägen när jag gick från lunchen.
Till min stora glädje hittade jag en typisk Hannah-affär på ön. Massor av konstiga saker, som kanske kan vara bra att ha, till lite pengar 🙂
Köpte superlim (man vet aldig när något går sönder), leksaker till Vida, en balja och lite annat smått och gott.

Önskar dig en fin dag var du än befinner dig.
Tack för att Du finns.
Kramar ❤


20 kommentarer20 kommentarer om “Tekniska problem sedan min bloggflytt. Läs nedan text!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej. Då vi ska åka till Koh Lanta om 14 dagar undrar jag var denna roliga affär ligger tro ???

  Svara
 • Den ligger längs med vägen till Saladan från LongBeach. Kan inte säga exakt men på höger sida. Går inte att missa 🙂
  Kram och välkommen till värmen

  Svara
 • Tack för att vi får följa med på ert äventyr! Det är verkligen roligt att läsa om vad ni har för er och se fina bilder. Ser helt fantastiskt härligt ut! En sådan resa skulle jag vilja ta med familjen på någon gång. Men tills det blir verklighet drömmer jag mig bort i dina bilder och texter 🙂
  Där jag sitter, på jobbet i Göteborg, yr det några enstaka snöflingor utanför fönstret och är nog runt nollan. Blåser gör det också så det är riktigt ruggigt. Längtar tills jag kommer hem och får mysa ner mig i soffan med barnen framför bolibompa 🙂
  Ha det fortsatt bra i paradiset!
  Kram

  Svara
 • Kram fina Emma ❤️

  Svara
 • Vi har också vacker sol på himlen idag, men istället för vit strand har vi kritvit, glittrande snö 🙂 Ser helt ljuvligt ut hos dig Hannah, älskar dessutom alla härliga budskap och skyltar överallt, de stämmer ju väldigt bra 🙂
  Allt gott åt dig och familjen! ❤️
  Kram kram

  Svara
 • Det ser så himla härligt ut, jag längtar verkligen tillbaka! Jag och min pojkvän kom hem från Thailand i måndags efter drygt tre veckors semester och jag sa till honom att jag såg extra mycket fram emot att läsa din blogg nu när ni skulle till Lanta igen. Vi reste runt till olika platser, men fastnade verkligen för Koh Lanta och kommer absolut åka tillbaka dit i framtiden. Istället för 3 dagar stannade vi där i 11 dagar och bodde på Klong Dao.
  Nu är jag tillbaka i min lilla lägenhet i Jönköping där min sista termin på högskolan precis börjat. Härligt på sitt vis det också, antar jag.
  Tack för att du delar med dig av dig, dina fina familj och ert underbara äventyr! Stor kram!

  Svara
 • Där har jag köpt julklappar och nyårspresenter. Riktiga klipp kan göras där! Kram!

  Svara
 • Ja det där är min mans (och min) favoritaffär, vi kallar den skrotaffärn 🙂 Börjar alltid vår vistelse på Lanta med att köpa massa bra att ha grejer 🙂 Finns en till på andra sidan vägen (mindre) närmare Saladan, i slutet på Klong Dao mot Long beach

  Svara
 • Tack för din fina blogg och för att du delar med dig. Du är en så fin och bra mamma till era barn. Beundrar dig! Hur hyr ni huset? Genom bekanta eller en sida på nätet?
  Kram Angela

  Svara
 • Tack snälla ❤️
  Vi hyr huset genom http://www.jojolantarental.com. En svensk förmedling här på ön. Superbra!
  Kram

  Svara
 • Vad fin din nya bild är!
  Kram ❤️

  Svara
 • Alltså……Får bara upp inlägg från 2014!

  Svara
 • Men så konstigt!!! Går du in som vanligt bara?

  Svara
 • Samma här,inlägg från 2014..

  Svara
 • Så irriterande. Gå in direkt på Femme.se. Kram

  Svara
 • Kul affär

  Svara
 • Men vad har hänt med nya sidan? Kan inte läsa kommentarer, texten är jättestor och väldigt rörig🙈

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • gillar oxå dessa små stånden Alltid hittar man något skoj
  ha en fin morgon ag kram ullie

  Svara
 • rolig affär.

  Svara