Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:13 | januari 23, 2014

Slösa och du ska få

God morgon vacker. Hoppas allt är väl. Berätta gärna något ur ditt liv ❤️ Tycker dom sagt om att höra om dig, vem du är och vad du gör. Vissa här känner jag lite genom kommentarer och berättelser genom åren men det får gärna bli fler.
Vida vaknade för en stund sedan. Hon tog sovmorgon efter att ha härjat hela natten. Skönt för henne 😉
Efter morgonvällingen kröp hon in sitt favoritskåp.

20140123-090427.jpg
Igår åt vi lunch på en ny pärla som heter Where Els. Så mysig restaurang och bar på stranden Klong Khong.

20140123-090815.jpg 20140123-090842.jpg 20140123-090905.jpg 20140123-090933.jpg

20140123-091001.jpg
Tom Yam äter jag nästan varje dag. En spicy och god soppa.

20140123-091048.jpg
Friterad kyckling och calamares.
Jag älskar thaimat och kommer inte tröttna trots att vi är här så länge. Vill man dock ha något annat kan man äta köttbullar med mos och lingonsylt eller varför inte pannkakor med sylt och grädde på Sai Naam 🙂

20140123-091402.jpg
Det ända som blir större och mer när man slösar med det är ju kärlek!
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


50 kommentarer50 kommentarer om “Slösa och du ska få”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för din härliga och ärliga blogg.
  Här äts det för fullt. Lilla Elsa 2 månader är hungrig som en varg:)
  Är föräldraledig och njuter av varje sekund! Kan inte se mig mätt på detta underverk! Vill inte tillbaka till jobbet( tur är att det är länge kvar ännu)
  Ser helt underbart ut där ni är!!! Här är det snö och väldigt vackert.
  Ha en härlig dag!
  Kram Josephine

  Svara
 • Sitter här i ett ganska mörkt och tyst hus med lite ljus tända och väntar på mitt första dagbarn.
  Arbetar som dagbarnvårdare. Har fem egna barn i åldern 13-25år och ett litet barnbarn på 1år trots att jag själv bara är 44 🙂 Så härligt att få umgås dagligen med barn och ungdomar i så blandad ålder. Så som du säkert förstår så är barn en stor del av mitt liv <3
  Andra intressen är böcker, film, sport, naturen, god mat och dryck och att uppleva och njuta av livet.
  Det sista tycker jag verkligen att du och din familj är duktiga på!! Fortsätt att njuta där på andra sidan.
  Kram från Liselott i Helsingborg

  Svara
 • Dina inlägg från Thailand lyser upp vintern här! Bilderna på er alla är fantastiska!
  Just nu sitter jag och min man och äter frukost mitt emot varandra i total tystnad med pustande blickar då barnen precis har lugnat ner sig efter en syskonfajt.. Morgonen startade väl sådär 🙂 men hoppas vi kompenserar upp det resten av dagen
  Kram Sara

  Svara
 • Godmorgon.. Ligger i sängen och myser med min 6 månaders bebis, han snackar för fullt och jag läser lite bloggar.. 🙂 Snart upp och starta dagen .. Just nu längtar jag som en tok till 4 feb så jag tar med mig lillknodden och åker till koh lanta och hälsar på vän er som är där i 2 månader.. Ha en finfin dag och hoppas Vida vill sova inatt.. Kram Tessan från enköping

  Svara
 • Tack för fina bilder och tips från Koh Lanta! Själv sitter jag i mörkret med en kopp kaffe innan det är dags att få iväg barnen till skolan och ska sedan själv åka vidare till mitt arbete inom socialtjänsten. Vi räknar alla dagarna till vår semester på Koh Lanta om exakt 20 dagar! Mellersta barnet har en funktionsnedsättning (spastisk i benen pga av en cp-skada) så vinter och kyla är inget kul alls då han både blir mer stel och mer orörlig. Så ett par veckor i sol och värme kommer att göra oss alla gott och framför allt honom.

  Svara
 • Ligger i sängen och hör mina tjejer 4 och 1,5 busa med mormor på nedervåningen.
  Ska strax gå upp och packa. Idag ska vi åka till mannen/pappa som flyttat 30 mil bort.
  Träffas bara 1-2ggr/mån så det känns lite pirrigt.
  Önskar att vår familjen oxå vaknade upp vid en strand med sol och värme och kunde vara med varandra bara.
  Så gött!
  Ta hand om er!

  Svara
 • Hej Hanna.
  Är så roligt för att i sai naam som du ofta nämner att ni är o äter så är det min sambos bror Emil o våra bekanta Sara o Jonas som driver:)hälsa dom gärna från mig.
  Kram Diana

  Svara
 • Din blogg är så härlig! O ni verkar ha det underbart 🙂
  Det hade verkligen suttit fint med en solsemester nu, för här är grått och tråkigt och kallt framförallt.
  Ha en fin dag vackra människa! Kram

  Svara
 • Morgon här på jobbet. Har tänt ljus och bryggt kaffe som jag strax ska njuta av. Kallt i morse (i Uppsala) -9 grader så njut av värmen och ljuset:-)idag ska jag träna ett pass spinning på lunchen ska bli skönt. I morgon är det äntligen fredag – längtar! STOR KRAM från Helene

  Svara
 • Sitter på jobbet, har öppnat telefonen, idag har mannen lämnat barnen på dagis och 0:an så jag har sluppit den värsta stressen. Det är lågsäsong i denna branschen och jag sitter och ritar på min klädkollektion lite vid sidan om som jag tillverkar själv en gång/år och tänker jag måste starta upp mitt företag igen, jag måste jobba med min passion om så vid sidan om. Jag tänker ofta vad hände med min karriär?
  Det är superhärligt att se dina bilder från Thailand…har varit där. Har följt din blogg drygt ett år nu. Hälsar Frida

  Svara
 • Jag har läst din blogg sen du väntade Vida. Hade en helt annan bild av vem du var från medierna. Nu är din blogg en av de få jag följer. Följde massor förr men kände det tog för mycket tid. Jag är hemma med vår dotter som är ett år. Idag väntar babyrytmik. Vi ska snart pälsa på oss och gå ut i kylan här i Helsingborg. Njuter av era bilder från Thailand! Förresten, till helgen åker vi till svärföräldrarna i Rammsjöstrand på Bjäre. Delar din kärlek för den platsen. På lördag blir det lunch på Sand och kanske förbi Ljus & Lykta i Torekov. Kan gå där i timmar och titta. Lågprisladam likaså… 😉 Ha det underbart!

  Svara
 • Hej där ! Klart att du undrar vilka dina läsare är …. Jag t ex är en 69-årig tant, som har följt dig några år. Läser några bloggar varje morron, Pernilla, din syster, Hanna Hedlund, Mona m fl,FÖRE Aftonbladet och Expressen.
  Gillar så mycke ditt förtjusande, snälla sätt. Aldrig några elakheter utan man får umgås med din fina familj och er positiva stämning.
  Den fina stämningen gör mig glad. Ha det så gott, och tack för att du bjuder på dig själv !

  Svara
 • Hej!
  Har läst din blogg i flera år nu och tycker den sprider sån glädje och är så mysigt att du delar med dig av ditt familjeliv 🙂 Själv blev jag mamma i april 2013 till en liten pojke, bor i kallaste Norrbotten och lever ett aktivt liv med skidåkning och mkt utomhusaktivitet. Hoppas du har en härlig resa själv får man drömma sig bort till värmen! 😉
  Kram!

  Svara
 • hihi, vilken liten sötnos Vida är. Ser mysigt ut attl ligga i skåpet. Jag har läst din blogg sen lång tid tillbaka, minns faktiskt inte hur länge. Älskar att följa med dig på alla fina äventyr, allt från vardag, glamour och glitter, barnhem till resor med din familj. Själv har jag nyligen lagt ankar i Sverige, Sundsvall blev det denna gång, efter en si sådär 15 år utomlands i USA och Schweiz. Försöker att lista ut hur alltid fungerar med dagis, skolor, levende i största allmänhet i Sverige. Hur man kan känna sig så främmande trots att det är ens hemland men efter många år i andra länder blir det väl så. Önskar er en fortsatt härlig resa! kram towe.

  Svara
 • Hej Hannah
  Har läst din blogg i några år nu ,tycker den är så mysig.
  Roligt att du delar med dig. Varför jag inte skrivit är för man vet inte om du läser kommentarera men nu vet jag att du gör det.
  Ha det fortsatt bra i Thailand och jag kommer att följa dig.
  Kram
  Ewa S

  Svara
 • jag bor i stockholm, är 32 och väntar mitt andra barn. två månader kvar tills lillebror kommer till oss! storasyster är precis 1 år och ligger och snarkar i vagnen 🙂 (kan ju behövas eftersom hon tyckte vi skulle gå upp kl 5 i morse, oh well ……..) själv dricker jag kaffe och när hon vaknar ska vi ut och få lite luft, i vintervädret.
  om en månad ska vi skola in vår stora lilla tjej på förskolan. sjukt! det gick så fort?! hon kommer att älska att leka med barnen, och jag kommer att sitta i bilen utanför och gråta, haha!

  Svara
 • Har följt din blogg i några år och återkommer hit nästan varje dag. I måndags började jag sista terminen på sjuksköterskeprogrammet. Det betyder att jag i juni kommer vara färdig sjuksköterska, vilket känns både spännande och lite läskigt 🙂 men det ska nog gå bra!
  Jag har en fråga också, kommer ni finnas på plats med Joolz på Barn & Baby-mässan i Göteborg i mars? JAg och en kompis ska dit och vi vill så gärna provköra!
  Tack för en fin blogg med fötterna på jorden utan jantelag! Kram

  Svara
 • Hej Hanna! Jag har som många andra följt din blogg i flera år utan att gjort mig hörd. Jag har många gånger tänkt att jag ska skriva till dig men hade kanske velat att det var mer ett brev som bara du kan se och inte alla andra. Då jag har undrat mycket hur du och Williams pappa fick ihop livet med att ha barn men att inte leva ihop, jag har haft samma situation och har många gånger behövt stöd i det men inte haft någon som varit i samma situation och faktiskt inte har förstått. Vi har träffats på en Bond-premiär som slutade med att du försökte para ihop mig med Paul Tilly på Undicci 😉 Men det var ju 14 år sen….. Idag är Jag är 34 år ensamstående med en 5-åring. Jag bor på Södermalm i Stockholm. Tack för att du delar med dig så pass mycket av din familj och ditt liv. Du skriver oerhört vackert och du verkar vara en ödmjuk och mycket fin människa. Jag funderar själv på att börja blogga då jag fick diagnosen bröstcancer i fredags. Både för att få skriva av sig hjälper mycket men även få stöd och dela med mig då jag tycker att det finns många frågetecken när man googlar på nätet. Anyway Ha en fortsatt fin tid i värmen. Så ska jag försöka bli bättre på att dela med mig…. Kram

  Svara
 • Först vill jag tacka Hannah för en bra blogg. Och till Indeea, tänker på dig och din son. Läs gärna på http://www.nadjacasadei.se, där tror jag att du kan hämta stöd och styrka. En fantastisk blogg med många peppande läsarkommentarer. Läs ikapp från oktober då Nadja fick sitt cancerbesked. Lycka till!

  Svara
 • Hej!
  Jag har följt din blogg sedan tiden precis innan Liv föddes. Jag var själv gravid då och fick också en flicka, men i maj.
  Jobbar som Psykiatrisjuksköterska på en mottagning för vuxna. Väntar nu mitt andra barn, när som helst, är i v 40 idag!
  Jag blir glad och varm när jag läser din blogg. Jag gillar ditt sätt att leva och du har fina värderingar. Kul humor och en snygg man 😉
  Hoppas ni får en underbar tid i Thailand!!
  Kram!

  Svara
 • Vad ni ser ut till att ha det varmt och härligt. Här i Skåne är det inte varmt och härligt! -1 och det blåser iskalla vindar, har precis varit ute med hunden! Njut och ha det bra! Kram

  Svara
 • Hej Hannah
  Jag har följt dina bloggar sen du började blogga på mama (du väntade Liv då). Och innan dess visste jag vem du ”var” genom media. Vi har jämngamla söner, och nu har jag också en flicka på 7 månader.
  Vi har väldigt olika liv du och jag. och ibland förstår jag inte varför jag fortsätter att följa med i din blogg. Så nu har jag funderat över det, och kommit fram till att finner nog en viss trygghet i att läsa det du skriver. Livet rullar på. Ibland är det vardag. Och ibland blir vardagen lite roligare. Allt handlar om inställning. Och din inställning är så mänsklig, varm och ödmjukhet.
  Hur som helst. Jag är snart färdigutbildad läkare. Det har tagit ganska lång tid för mig att komma igenom studierna. Jag har sönerna varannan vecka. Och så har jag jobbat väldigt mycket (har inte haft studiemedel till alla år med studier).
  Nu blir jag snart färdig läkare och det känns lite läskigt. Tänk att inte behöva plugga mer! Och att ha 1 jobb (inte fyra fem stycken småjobb som jag är van vid). Och tänk att kunna köpa ett boende till den här fina familjen jag har. Det är stora och viktiga saker som ligger framför oss.
  njut vidare av Thailand.
  och ha det så bra!

  Svara
 • Hej!
  På uppmaning ska jag nu kommentera för första gången, jag har läst din blogg i några år, minns inte hur länge, och jag fortsätter läsa eftersom jag verkligen gillar tonen i dina inlägg, du verkar vara en klok och trevlig person! =)
  Jag är också en klok person 😉 Bor i norra Sverige, jobbar deltid kvällar och nätter för att hinna med familjen också, har en kille som är 10 och två tjejer som är 8. Fullt ös! =) Drömmer om att få åka iväg hela familjen en längre period, men i dagsläget har vi valt att prioritera att arbeta mindre varje vecka för att få en bättre vardag, kanske gör vi ett annat val senare och jobbar ihop pengar att åka iväg ett längre tag senare, det återstår att se. Njuter så länge av bilderna från er resa, ser fantastiskt ut! Njut så länge ni kan, här är kallt och grått!
  =)

  Svara
 • Hejsan!
  Först vill jag säga att jag tycker du verkar vara en av dom få så kloka, vänliga och ”fötterna-på-jorden” tjej som jag läst om på bloggar. Jag har sagt det förr, säger det igen. Är häpen över vilken ödmjuk och fin person du verkar vara trots att du har pengar och är en känd person. Stolt är vad du ska vara, över dig själv.
  Själv är jag en person som önskar att jag hade samma kontakter och resurser som du och många andra stora, kända bloggare har som jobbar med välgörenhet. Jag brinner för att hjälpa andra, ge råd, lyssna och finnas till och gör det varje dag i mitt privata liv med vänner och bekanta. Tyvärr gör det även att jag är en ganska ensam person egentligen, då jag inser att dom flesta ringer mig för att prata om sina problem och inte för att vara min vän… lite trist men älskar att finnas till och kan inte säga nej.
  Är annars en stark person, självständig och älskar att blogga.

  Svara
 • Jag och min syster var i samma sväng som du och din syster där för tio år sen. Vi blev erbjudna samma saker men valde att nöja oss med att folk hade det intresset för oss. Vet inte om det var Showbolaget eller nåt sånt som en gång ville att vi skulle plåta oss tillsammans men jag och syrran hoppade av och lallade runt i morgonrock istället. Det var då jag fick upp ögonen för er båda.
  Nu har åren gått och jag har en dotter och en unge till på väg och jag gillar ditt sätt att vara öppenhjärtlig och helt vanlig, som precis vem som helst. Många med fördelaktigt yttra blir så stroppiga/självupptagna/tråkiga. Själv blev jag sambo och radhusägare, skaffade katter och öppnade hundkennel. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig då jag hade stora planer om advokatyrket som yngre *s*
  Kikar gärna in i din tillvaro när jag fikar på jobbet 🙂

  Svara
 • Har ni varit nere på restaurangen Same Same but diffrent? SÅ god thaimat! Nog bland det bästa vi åt på ön!!

  Svara
 • Ja! Den är ju helt underbar. Vi ska dit nästa vecka och hänga en hel dag 🙂
  Kram

  Svara
 • OOoooo soppan såg smarrig ut 🙂 Här har det varit jobb men nu är jag ledig till måndag 😀
  Ha en härlig dag!
  Kram Lotte

  Svara
 • Jag är en tjej på 18 år som kikar in på din blogg då och då! Älskar mode, musik och mat! Tycker att du verkar vara en ödmjuk och godhjärtad person med bra smak, självdistans och humor! Som ung tjej behöver man alltid kvinnliga goda fördömen 🙂
  Jag och min familj åker till thailand i början av mars och det ska bli så sjukt härligt! Senast jag var där var jag 7 år! KRAAAAAM <3

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Ni verkar ha det underbart i Thailand!
  Jag är 26år och pluggar för tillfället juridik. Har inga barn eller man ännu men hoppas på en fin familj som din senare i livet. Jag har följt din blogg i snart två år. Tycker att den är helt underbar! Du skriver verkligen om allt mellan himmel och jord och det är jättekul! Du verkar vara en superfin människa måste jag säga :).
  Ska åka till Berlin imorgon. Ska bli skönt med lite miljöombyte. Hade heldre åkt till värmen men det får bli en annan gång.
  Kramar

  Svara
 • Hej vackraste Hannah!
  Har saknat att kommentera här.. Men jag har haft det väldigt jobbigt den senaste tiden.
  Självklart följer jag din blogg och er resa varje dag & jag blir bara mer och mer avundsjuk.
  Jag och Fnulan har planerat att våldgästa er 😉 haha
  Men något som ha hänt i mitt liv, är tyvärr att jag just nu i några veckor har tagit avstånd från min mamma.. Hur jobbigt det än har varit så har jag varit mycket gladare!
  Anledningen till detta var för att hon tyckte att jag inte alls såg fin ut när jag skulle på fest. Mitt hår var fult och mina kläder var fula. Och då blev det droppen för mig.. 🙁 tyvärr..
  Och nu har vi kanske snackat 3 gånger på 2 veckor.
  Men något positivt som har hänt är att jag har börjat praktisera på en förskola i Helsingborg och i Mars börjar jag på en annan praktikplats på Söderåsens Golfklubb utanför Billesholm i receptionen där. Och sedan kan det leda till jobb nästan hela sommaren 🙂
  Och om du någon gång behöver barnvakt.. Så kan jag ställa upp 😉 haha
  Ha det bäst i Thailand och njut för mig!
  Massor av kramar till dig/er ❤️

  Svara
 • Här är det jobb och snart hemprommis i vårat vinterlandskap. Vackert men burr kallt. Hur har ni det? Jobbar ni under tiden när ni är där nere eller mest slappande? Inte aaalls avis 😉 Jag gillar ju att arbeta men att ha det skönt i thailand ett par veckor hade varit fantastiskt 🙂

  Svara
 • Härligt det ser ut. Planerar en resa till min pappa, som bor på Lanzarote. Har inte vart där på 9 år, ska bli underbart. Annars bor jag i en småstad med sambo, 3 barn, hund, katt och kanin :-). Lite kaos och mycket kärlek. I år har jag bestämt att försöka tänka på mig själv lite mer, känner att jag håller på att försvinna och hur underbart familjelivet än är så vill man gärna vara mer än bara mamma, sambo, hushållerska och betjänt. Har alldeles precis startat en blogg där jag samlar mina egna recept. Baka är nämligen det enda jag gör för bara mig. Ja resten av familjen är ju rätt nöjda också, dom får ju smaka :-). Hoppas 2014 blir ett lyft och att jag blir en bättre mamma och människa ♥
  Tack för en fin blogg!

  Svara
 • Är en flitig läsare, har din blogg som en snabblänk. Det händer lite då och då att jag kommenterar 😀 Jag älskar verkligen din blogg och har följt dig i några år. Jag älskar din variation i bloggen. Du verkar vara en person med ett väldigt fint och gott hjärta också, gillar din mänsklighet (eller hur jag nu ska förklara, hihi) och du skriver så fint och vackert i din blogg.
  Titta gärna in min blogg också! http://www.myesperifredriksson.blogg.se
  Stor kram <3 / My, från skåne!

  Svara
 • Hej Hannah! Vilken härlig semester ni har! Blev så glad när du berättade att ni skulle göra en långresa till, följde resan ifjol, och tycker det är väldigt kul och spännande att följa! Vilka minnen barnen får också! Måste vara fantastiskt att hyra ett hus och inte bo i de oftast mindre roliga hotellrummen 😉
  Sitter just nu och tittar på fyran, ett brittiskt program där en nanny hjälper familjer där föräldrarna tappat kontrollen. Såna små söta flickor som utåt ses som små monster pga att föräldrarna inte vet hur de ska hantera situationer. Deras lyckliga ansiktsuttryck var oslagbara när de hörde sin pappa säga ”jag ska aldrig mer smiska er”. Då var det nästan så det kom en liten tår här 😉
  Ha en fortsatt fin dag och hoppas ni slipper fler strömavbrott och trasigt glas… 😉

  Svara
 • Ja, när du säger det så får man väl helt enkelt lämna en liten kommentar. Har aldrig gjort det förut, då jag föredrar att betrakta på avstånd. MEN, jag hoppas ni har det riktigt bra där ni är nu. Skulle så väldigt gärna byta plats med dig. Eller förresten inte byta, vi får nog plats båda två – och alla andra som är hjärtligt trötta på isiga bilrutor.
  Då var det klart. Nu ska du se att det blir en ketchupeffekt, och att du inte blir av med mig..

  Svara
 • Hej!
  Tycker så mycket om att läsa din blogg och den ger energi och den gör mig lugn och avslappnad! Jag tycker om hur du värderar din tid med familjen =)!
  Själv är jag precis fyllda 38 år bor i en liten stad på västkusten och jobbar som förskollärare med barn i åldern 3-5 år. Bor i en villa med min sambo och våra två barn – en kille på snart 11 år och en tjej på 3,5 år! Älskar livet och försöker njuta varje dag!
  Drömmer mig bort till Thailand jag med, vi var ute och reste i 4 veckor för exakt ett år sen och det var så underbart! Rekommenderar verkligen Koh Lipe =)! Det är ju bara så fantastiskt att bara vara tillsammans utan att tvinga upp barnen kl 6 på morgonen, stressa till jobb och förskola, handla, laga mat, diska, tvätta, packa skolväskor bla bla bla. Avskyr ekorrhjulet och man behöver stanna upp och njuta – jag är otroligt avundsjuk på er =)=). Njut och ta hand om er alla! Kram Marie

  Svara
 • Hej,
  Hittade din blogg för några veckor sedan och har sedan dess suttit som fast klistrad vid datorn och läst igenom inlägg efter inlägg… Otroligt underhållande och rolig. Du verkar vara en underbar kärleksfull person.
  Själv bor jag i Finland och är som bäst föräldraledig med min 8mån gamla flicka (som är mycket lik er lilla Vida) och så har vi en 4årig pojke.
  En rätt så normal familjelivs vardag lever vi nu, men det är ju det bästa, eller hur? 😉
  Drömmer mig bort till varmare klimat genom att följa med er underbara resa, ni ser ut att ha det skönt där! Vi hade planerat en thai resa för iår men valde istället en resa till grekland senare på våren.
  Ha det så bra där bort i värmen och njut och tack för en jätte fin blogg!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag kikar in här nästan varje dag o läser, men kommenterar aldrig.
  Själv sitter jag på jobbet (jobbar natt denna vecka) och räknar timmarna tills jag slutar, och ser extremt mycket fram emot en ledig helg!
  Ska fixa lite hemma i helgen, köpa soffa, bokhylla, tavla o sånt, finns ju nästan inget roligare än inredning och fixa till hemma med en massa nya fina saker 😀
  Hoppas ni har en riktigt härlig tid i Thailand du o din otroligt fina familj!
  Här är det minus 10 grader ute nu så jag är inte aaaalls avis….
  Stor kram// Therese

  Svara
 • Sitter med måttbandet i högsta hugg och försöker hitta en stooor gammal fin äppellåda på nätet till veden. Vill hitta en såndär mysig du vet =)och lyssnar på Ulf Lundell =)
  Då jag är hemma om dagarna och min kille jobbar nätter så har jag fått vanan att även jag vara uppe på nätterna… =). Så inatt har jag bla målat om en pall, jag blir alltid så kreativ på sena kvällar=). Vem jag är? 30 årig tjej som vill bli polis kanske… just nu gjort ett litet avbrott med allt och försöker komma på vad tusan jag ska bli egentligen. Jobbat inom sjukvården i massa år men sa upp mig, kunde inte stå för vården längre. Visst utbildade du dig till nagelterapeut kring 30? För mig jag läste det i s….r så jag utgår ju från att det är korrekt info 😉
  Kram!

  Svara
 • Hejsan Fina Hannah:-)
  Missade att skriva en liten notering om vem jag är och vad jag gör just nu men gör det nu:-)
  Jag är en 46 årig 5 barns mamma som älskar din fina blogg!
  Jag har barn som är 21,19,17,14 och i mars fyller vår lilla ”sladdis” 6 år ! I veckan fick vi kallelse till föräldramöte på den skola där han ska gå till hösten, känns som det var nyss han kom till oss!
  Jag har just nu jobbat klart mina 4 nätter (jobbar på ett superfint och modernt(nybyggt) äldreboende).Just nu bygger lillen lego de andra är på skola och jobb. Ska ta en snabb helg städning och köpa sen lite fräscha tulpaner, då vi far och fyller på kylskåpet i eftermiddag.
  I helgen på söndag är jag ansvarig över maten vårt matlag ska laga som vi äter efter gudstjänsten, vi är ca 20 pers som hjälps åt.Vi lagar mat för ca 250-300 pers.
  Nu är det bara 67 dagar kvar! till vår stundande Floridaresa. Vi åker hela vår familj inklusive äldsta dotterns pojkvän. Det ska bli underbart härligt att få göra något sådant tillsammans som familj:-) Vi drömmer om härliga stränder stora shoppingcenter, Miami, Tampa(hockey) och Orlando m.m.
  Jag och min man har varit dit tidigare då min syster bodde i North Carolina men det är många år sen. Och nu bor hon ”hemma” i Sverige.
  Önskar er en fortsatt underbar vistelse i Thailand och jag följer dig dagligen genom din blogg kommenterar för sällan tyvärr!
  Kram Christina

  Svara
 • Hej hej.
  Jag hör ju också till den skara som läser dig ofta men aldrig kommenterar. Och det är väl inte emr än rätt att du får veta lite om mig med 🙂 Jag är 40 år och bor i Halmstad. Har två pojkar som snart fyller 15 och 13 (småbarnsåren är tyvärr definitivt över när båda blir tonåringar.. 🙁 ) Jag och barnens pappa separerade för drygt sex år sedan och sen dess har jag verkligen fått känna på hur det är att leva själv med en ekonomi somska dra runt min lilla familj. Båda pojkarna växer som ogräs och äter som tre karlar och är världens goaste grabbar. Hjärtat längtar när de är hos sin pappa varannan vecka. Mellan oss fungerar allt bra tack ocj lov. Vi växte väl mest ifrån varandra och blev för mycket föräldrar och missade varandra i småbarnslivet. Jag älskar böcker, mina friskispass (alltför få just nu), att baka och mest att vara med min familj. I helgen ska vi gå på bio tillsammans jag och barnen och laga lite god mat tillsammans. Jag önskar er underbara veckor tillsammans i värmen och ljuset. Må så fint. Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Jag läser din blogg dagligen, men kommenterar väldigt sällan. Även om jag vet hur roligt det är att få kommentarer, då jag också själv har en mat-bakblogg, hovkonditorn.blogspot.com.
  Härligt att följa med er vistelse i Thailand. Jag bodde över 4 år i Singapore och besökte under den tiden Thailand några gånger. Saknar väldigt mycket Singapore och värmen. Men förhoppningsvis kan vi, jag och min man flytta tillbaka dit 🙂 Just nu bor vi i Amsterdam, men vi är båda från Finland. Jag har ett eget företag, inom mat/bak och fotografering. Önskar dig och familjen en skön helg! Njut av värmen.
  Kram Katarina

  Svara
 • Sladdar in så här dagen efter och kommenterar. Fast jag säger alltid att det är bättre sent än aldrig! 🙂
  Tack för en fin blogg och för att du delar med dig! Är härligt att se bilderna ifrån Thailand och ana värmen. Uanför mitt fönster är det ruggigt och kallt, längtar efter vår och värmen.
  I helgen så firar jag och mitt <3 att det är tio år sedan vi var på vår första dejt. Ser fram mycket mot vår helg, inga färdiga planer förutom att vi ska äta och dricka lite gott. Och bara vara, njuta av att vi är fortfarande tillsammans.
  Hoppas att ni får en fin helg också!
  Kram

  Svara
 • Håller med dig om att allt är bättre sent än aldrig 🙂 Vad mysigt! Stort grattis till tio år av Kärlek ❤️

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ja trots att jag är en av de som inte kommenterar så ofta så är din blogg den jag läser mest, varje dag, och den jag gillar mest. Man kan inte annat än att riktigt känna hur kärleksfull och omtänksam människa du/ni är och det är så fantastiskt upplyftande att läsa din blogg.
  Och inte mindre avundsjuk blir jag på er som har möjligheten att göra denna fantastiska resa tillsammans, det är ni värda sååå mycket. Ni verkar ha det alldeles underbart!
  Har en dröm om att kunna spendera i alla fall en månad i Thailand med familjen någon gång framöver. Men tyvärr är det ju ibland svårt att få till pga jobb och ledighet.
  Men om en månad åker jag och sambon till New York i 5 dagar uran barnen. Ska bli underbart det också 🙂
  Minns så väl när jag började läsa din blogg, för ganska exakt 4,5 år sedan. Tror din Liv är född strax innan vår son Viggo som blir 5 år nu i maj 🙂 Och vår lille Vincent blir 2 år på söndag.
  Bor i Halmstad och älskar vår mysiga sommarstad.
  Ha fortsatt härlig tid på er semester och njut för fullt!
  Kramar Angelica

  Svara
 • Läser här varje dag, kommenterar ibland. Gillar att din blogg är en titt in i er livsvärld med alla härliga komponenter – barn, hem, mode, inredning, glamour, event, resor.
  Jag är Mia aka rektorskan och jag bloggar på Happyvardag.se
  Happyvardag är mitt sätt att ta mig an min tillvaro – ett uppgraderande av vardagen, där vi tillbringar som mest tid. Driver sedan 1998 Friskolan Svettpärlan i Karlskrona och är där verksamhet som rektor. Mitt stora mål är att få mina aktörer (elever, deras föräldrar och personal) att överträffa sig själva. Jag är helt övertygad om att må-bra-pusslet handlar om att bli stjärna i sitt eget liv. Jag är 44 år, gift med mitt livs kärlek (vi har levt ihop i 24 år) och tillsammans har vi två söner – Tor 18 år och Gabriel 7. I familjen finns också vår dvärgschnauzer Milou. Kram på dig du härliga människa
  http://happyvardag.se/2014/01/24/lite-varinspo/

  Svara
 • Sofia. 28 (snart 29) år fyllda. Kommer ursprungligen från Göteborg, men har via en omväg på några år i Oslo hamnat i vackra Norrland och Örnsköldsvik. Bor med min sambo, bygger sommarstuga utmed fina Höga Kusten och om dagarna arbetar jag som ”behandlare” (utbildad socionom) inom kommunen. Hjälper och stöttar familjer som behöver stöd i sina liv, ett fantastiskt arbete som är spännande och roligt på många olika sätt! Annars har jag en stor passion för välmående och hälsa, träning och kost och om det + livet i norr bloggar jag mycket om 🙂
  Vad läskigt det låter när det blir strömavbrott på det viset, men skönt att alla funktioner kom tillbaka till slut! En liten klätterapa lilla Vida? Hon ser ut som ett litet busfrö där i skåpet 🙂 Åh maten ser otroligt fräsch ut, förstår att du inte tröttnar 🙂
  Ha det gott fina du ❤️
  Kramar

  Svara
 • Nu har mitt liv börjat på riktigt (tror jag då ;)). Har tagit examen från förskollärarutbildningen, köpt min första häst i samma veva och börjat jobba på riktigt, ingen mer skola att gå till! Även fast det är 6 år sedan jag blev 18 så är det nu jag börjar känna mig vuxen for real! Egen inkomst, lägga, häst osv. Bättre sent än aldrig 😉

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag är en tjej på snart 32 år som nyligen blev diagnostiserad med diskbråck i halskotpelaren och fibromyalgi.
  Har läst din blogg från och till och nu har jag börjat läsa den dagligen. Du inspirerar och verkar ha funnit en balans
  i ditt liv som jag är imponerad av. Mitt mål är att just finna balans och acceptans för att få en fungerande vardag.
  Så, kort och gott ville jag berätta att du har ett sätt att skriva och berätta som får mig att tro på
  framtiden. Här bloggar jag om livet med långvarig smärta, http://www.mia-majsan.blogspot.com. Kanske någon kan
  finna tro och styrka i att hitta någon med samma/liknande problem. Önskar er en fortsatt fantastisk
  Semester i det mest underbara paradis jag känner till 🙂 Kram från Mia

  Svara