Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

05:16 | januari 30, 2014

Storsamling på skolan

Hej min vän. Hoppas att allt är väl.
Imorse for vi till skolan hela familjen. På torsdagar är det alltid storsamling och föräldrafika efteråt. Jag och Vida var på Livs samling och Peter var på den stora samlingen i salan där pojkarna och skolbarnen var.
Jag har lite svårt för stora samlingar. Inte med barnen utan när man ska vara social med andra föräldrar. Vet inte varför, men jag blir lite folkskygg. Jag står där i mitt hörn och tittar. Kanske uppfattas jag som dryg istället och det vill jag ju inte. Måste bli bättre på det, träna på att få bort den lilla släng av torgskräck som jag har och kasta mig in i föräldrarnas fikaprat och bli mer social 🙂


Storsamling i skolans sala.


På den ”lilla” samlingen med förskolebarnen sjöng vi först och sedan gjorde vi mobiler av snäckor och koraller tillsammans med barnen.


Ta daaa!


Vida trivdes på förskolan och hade nog gärna stannat om hon kunde.


Efter samling och fika for jag, Peter och Vida hem och åt frukost på Sai Naam.
Önskar dig en fin dag.
Stor Kram ❤
 
 


11 kommentarer11 kommentarer om “Storsamling på skolan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag kan förstå att det är svårt att småmingla när man är välkänd. Jag själv hade varit rädd för att gå fram för att verka ”kändiskåt” om du förstår hur jag tänker. Tror de flesta skulle bli bara glada och positivt överraskade om du kom fram för att småsnacka. Kanske känner de som jag. Att de inte vågar gå fram och småsnacka som på vanligt sätt. Ett bra tips när det blir stelt är att ursäkta sig för att byta blöja, följa med barnen till något eller fiska upp mer kaffe.

  Svara
 • Hej Hannah, om du känner att det är viktigt att vara social, så försök vara det. men annars är det helt ok att vara i bakgrunden. gör inte av med mer energi än du har liksom… du är ju den du är, och så ska det vara… massor kramar till dig

  Svara
 • Jag kan också vara lite folkskygg när det är mycket folk sådär. Är inget mingelproffs trots att jag är väldigt social annars.
  Du kanske känner av det än mer eftersom du ändå är en för många känd person och kända människor drar lätt till sig blickar.
  Jag tror också att det är som Helena skrev i en kommentar ovanför att man som ”en annan Svensson” inte törs gå fram och prata eftersom du är känd. Svårt det där.
  Jag tog mod till mig och gick fram och pratade med dig på Underbara Barnmässa för några år sen. Kändes lite läskigt först men så tänkte jag ”äh, hon är ju bara en människa” 🙂 hihi.
  Största kramen på dig
  // AnsoAnna

  Svara
 • Har också ångest inför föräldramöten just pga det! Men jag brukar prata om barnen typ fråga; hur går det för xxxx, trivs hen i skolan. Tycker ni det funkar bra etc…då får man ett samtalsämne som r gemensamt & då brukar det kännas lättare… Mental förberedelse innan alltså, ibland funkar det, ibland inte beror på hur man själv mår den dagen! Kram & sköt om dig <3

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag har börjat titta in i din blogg och blivit positivt överraskad. Det som jag till en början tyckte mest handlade om ytlighet har även visat sidor av dig som inte är helt perfekta och faktiskt mänskliga. Tex som att känna dig misslyckad och ha torgskräck!
  Detta har fått mig att fortsätta vilja titta in hos dig.
  Skönt att du vågar visa sådana sidor trots att du lever i rampljuset, det gör ju att vi vanliga också känner att livet går upp och ner. Vet inte riktigt varför jag skrev detta, mest för att ge dig lite beröm kanske och berätta varför du fångat mitt intresse. Ha en fortsatt fin semester!
  Kram E

  Svara
 • Jag är precis likadan. Hatar föräldramöten, eller tillställningar när alla föräldrar är där. Finns inget värre…

  Svara
 • Hannah. Läs på om HSP-personlighet. Jag tror att du kan va det, precis som jag. Känner så igen mig i hur du tänker, mår och är. Jag fann HSP för nåt år sen och då föll bitarna på plats. Kram från en mamma till en annan

  Svara
 • Hej Kristina, kul att du skriver detta. Har nämligen läst mycket om just HSP och känner igen mig i allt.
  På gott och ont 🙂
  Stor kram ❤️

  Svara
 • Jag jobbar inom förskolan och tycker också det är jobbigt med folksamlingar. Barnen går bra (de dömer inte) men de vuxna (eller jämnåriga) man möter, jag blir som en stel pinne. Vill släppa på mina spärrar och kunna lita på äldre människor, försöker men det är inte lätt.

  Svara
 • Uppfattar inte dig som dryg, du hälsade på mig när du åkte förbi på flaket dit:-) Får tips via din blogg var åka nu när vi är här, tack! Vill tipsa dig om Ko Rok, var dom finaste stränder jag sett och vi såg ett stim med delfiner på vägen hem och massa vackra fiskar när vi snorklade. Njut nu en annan ska snart hem till kalla snön. .

  Svara
 • Jag fick mycket förklarat för mig när en kompis sa att jag är introvert. Visste inte riktigt vad det innebar så det var bara att googla. Kanske stämmer in på dig också.

  Svara