Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:41 | februari 2, 2014

Mellokväll

God kväll i stugan. Har du haft en fin helg?
Ikväll har vi tittat på Melodifestivalen. Förra året hade vi samma mysiga tradition. Bord på Sai Naam, god mat och se delfinalerna i melodifestivalen. Man får dock inte glömma bort att undvika gå in på Aftonbladet, bloggar eller Instagram bara. Man vill ju inte se vilka som gick vidare. Jag glömde bort det imorse då jag som alltid tar mobilen och läser nyheterna. Typiskt. Får sätta en lapp på mobilen nästa helg 🙂
Jag tycker att det var helt klart rätt låtar som gick vidare direkt till final.
Vad tyckte du?


Det är tvårätters västerländskmeny varje mellokväll. Barnen fick köttbullar med gräddås och mos och vi vuxna åt en god kalvytterfilé med persiljemos och rödvinssky. Till efterrätt serverades äppelkaka med vaniljgrädde.


Mio med sin stukade tumme och Jonathan.


Jenny och jag.


Alltid lika glada vilda Vida.


Min kära vän Linn.


Godnattkram ❤
 


5 kommentarer5 kommentarer om “Mellokväll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God väldigt sen kväll!
  Personligen tycker jag Mello igår, var något av det sämsta jag sett, både programledarmässigt och musikmässigt samt noll underhållningsvärde. Annat var din låt, nynnar på den fortfarande ibland!
  Det är mina vänner Sahra och Jonas som driver Sai naamn och riktigt kul att se när du skriver om det! 🙂
  Hade precis lite kontakt på Facebook med henne, om min plan att åka ner över nyår. Men får nog prioritera bort det, då det blir en vecka i NYC i maj. Kan bli tufft likviditetsmässigt 😉
  Ha det fint, kram!

  Svara
 • Hej är det inte ensam mamma söker jenny på bilden , hon som var polis, den jättesöta polisen ???? Kram på er

  Svara
 • Vad kul att ni fortsätter med samma tradition som förra året, man kan ju inte missa mellon 🙂

  Svara
 • Asch det missade jag att man kunde se det där! Hängde på thaimout hela dagen/kvällen och det var inte helt fel det heller:-) En liten kille som hette Elliot körde eldshow, han var grym!! Bättre än dom vuxna, se honom om ni inte redan sett.

  Svara
 • Ni verkar ha det toppenhärligt och jag avundas faktiskt era dagar där!
  Mello missade jag så klart inte 😉 Tyckte dock att Bedroom-låten skulle gått vidare. Ellens låt är jättefin på alla sätt och hon sjunger underbart, men en ballad är tyvärr för tråkigt för en mellofinal..
  Kram

  Svara