Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

05:22 | februari 3, 2014

A bucket full of sunshine

Hej vacker. Hoppas att din vecka har börjat bra.
Vår förmiddag har spenderats på stranden.

20140203-112758.jpg

20140203-112816.jpg
❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “A bucket full of sunshine”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det har verkligen sett ut som att dom där baljorna var en bra investering! Underbara kort! Vilken glädje;) Hepp, nu ska jag pallra mig iväg till jobbet! Ska bli riktigt kul, är föräldraledig större delen och jobbar bara 5 ggr på en månad så ska bli riktigt kul att få träffa jobbarkompisarna idag! Fortsatt trevlig dag!

  Svara
 • min vecka börjar perfekt! hoppas att din också gjorde det! 🙂
  ligger i sängen på arlanda hotell och ska idag flyga till thailand!! 🙂
  jag är så lycklig! vi ska vara iväg i en månad och ska spendera en vecka på koh lanta, ska bo stranden ovanför long beach, så har varit extra roligt att följa din blogg nu när du är där! 🙂
  ha det så bra, du verkar vara en fantastisk människa!! <3

  Svara
 • Men så söta! De är så lika dig! Vad roligt för dem att de har varandra. Vi väntar våran nr2 vilken dag som helst nu och jag längtar verkligen efter att få ses syskonkärleken växa fram.
  //Enperfektvardag

  Svara
 • Ser underbart ut! Här hemma regnar snön bort (tyvärr!) Så njut ordentligt av sol och värme 🙂
  Önskar en fin dag!
  /C

  Svara
 • Vad härligt det ser ut! I helgen har min dotter Alva 7 år och jag också badat i havet – I Varberg! Vi var på Kallbadhuset och bastade förstås först, men emellanåt rusade vi ut och ner i havet och doppade våra huvuden!:-) Jag älskar det, men Alva hade inte provat vinterbad förut. Visst var hon modig?! 🙂 Skulle gäääärna ha spenderat veckovis i Thailand med familjen, men en helt vanlig helg i Varberg med vinterbad och skridskoåkning med familjen är riktigt mysigt också 🙂 Kram, tack för din härliga blogg!

  Svara
 • så sött. Tänker alltid på det när jag ser eran lilla Vida, hon måste vara väldigt lik din mamma va? Tycker när jag sett bilder så är hon henne upp i dagen 🙂
  Ni ser ut att ha det helt underbart förresten! Kram

  Svara
 • Ååå vilka härliga bilder

  Svara
 • Finaste tjejerna, de ser ut att ha det huuur bra som helst 🙂

  Svara