Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:15 | februari 19, 2014

Gråt- och kramkalas

God kväll vacker. Nu är det alldeles tomt här. Min mamma och fina vännerna Linn, Tomas och deras barn har farit hem.
Säger som vår vän Mathias, som bor granne med oss, det var första gången sedan vi kom till Koh Lanta som det kommit rejält med nederbörd. I form av tårar. Alla grät vi 🙂

20140219-201936.jpg
Barnen kramades så man riktigt såg den fina vänskapen och kärleken.
Ska lägga barnen nu men jag är strax tillbaka med något som gjort mig riktigt glaaad 🙂
Varma Kramar ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Gråt- och kramkalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah 🙂
  Så härligt att följa din blogg, särskilt nu när ni e på Koh Lanta, då vi kommer bo på Slow Down i 7 veckor nästa år. 🙂 Skrev till dig på Instagram häromdagen och frågade om vagn. 😉
  När jag läser gårdagens och dagens inlägg blir jag också varse alla avsked man måste ta. 🙁 Lider med er alla nu. 🙁 Hoppas solen skiner snart igen. 🙂
  Då du skriver om Mathias, så måste jag ju berätta att hans Sophie gör naglar hos min mans kusin Cissi. 😉 Vi bor i Uddevalla så jag känner igen både Sophie och Mathias men har nog aldrig pratat med dom. Världen e liten haha! 🙂
  Du skrev i ett inlägg för några dagar sen att vi skulle skriva och berätta något om oss själva, så det tänkte jag att jag ska göra. 🙂
  Jag e ”jämnung” med dig, gift med Fredrik som e 1 år äldre. Tillsammans har vi Liam 8år, Maja 5år och Ella fyller 3år i juni. Vi bor i utkanten av stan, vi driver en Shell/7-eleven här i stan och har ett ganska stillsamt liv. 🙂 En dröm har länge varit att åka till Thailand en lite längre period så äntligen e det bestämt. 🙂 Idag e det faktiskt exakt 1 år tills vi anländer till Slow Down. 🙂 Som jag längtar!!! Alla 3 barnen ska gå på Sanuk så åker ni dit även nästa år kanske tjejerna kommer gå i samma klass. 🙂
  Du verkar vara en otroligt ödmjuk människa med båda fötterna på jorden. Det är en ära att få läsa din blogg och att följa er vardag. 🙂 Underbart att se kärleken och den fina relationen mellan dig och din mamma <3 Jag själv hade en lika fin relation med min mamma men förlorade tyvärr henne för 2 år sen…
  Smått avundsjuk på er som är i värmen!! 😉 Hur länge stannar ni där??
  Ta hand om dig!! Ta hand om er!! <3
  Kraam Nina

  Svara
 • Jag är lika blödig som dig. Jag gråter av både glädje och sorg.
  Hoppas Peter kryar på sig så du slipper vara Orolig.

  Svara
 • Alltid lika tråkigt med avsked av de man håller kär <3 Ser ut som att barnen har fått en fin vänskap och god sammanhållning med de andra barnen, förstår att de blir ledsna av att "splittras", men förhoppningsvis får de träffas snart igen, liksom ni vuxna 🙂
  Kram kram

  Svara