Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:20 | februari 19, 2014

Nominerad

Hej igen min vän. Jo, nu ska jag berätta något som verkligen gjorde mig glad… Tack vare dig!
Jag har nämligen blivit nominerad till Årets bästa kändisblogg på Finest.se.

Nu är det så att jag har bloggat om mitt liv i snart sex år. I stort sett varje dag har jag skrivit till dig, berättat saker från min vardag, gråtit och skrattat med dig, delat med mig av ytligt babbel men också djupa känslor samt bilder.
Det är första gången, någonsin, som jag blir nominerad så jag måste säga att jag blev riktigt glad.
Jag älskar att blogga och jag är så glad över att just du följer mig. Utan dig hade jag ju inte blivit nominerad. Så tack 🙂
Rösta gärna på mig HÄR! om du vill. Har väl ingen större chans att vinna men jag gläds åt det ”lilla”
All Kärlek ❤
 


40 kommentarer40 kommentarer om “Nominerad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du får SJÄLVKLART min röst! Både för att du är personlig i ditt skrivande och det du väljer att dela med dig av och för att du är mycket bättre än de andra nominerade!!
  Puss å kram min favorit till bloggerska! <3

  Svara
 • Fina Hannah! Självklart har du fått min röst, röstade på dig redan igår 😉
  Det är så härligt och kul att följa din blogg, den har hjälpt mig genom många jobbiga stunder för man känner sig aldrig ensam när man läser din blogg trots att vi aldrig träffats! Tusen tack för det! 🙂
  Vill passa på att skicka styrkekramar till er och ett krya på dig till din Peter…
  Skriver som du brukar skriva, kom ihåg att Du är värdefull! 🙂
  Kramar!! 🙂

  Svara
 • Självklart får du min röst älskardin blogg 🙂

  Svara
 • Hej fina..har följt din blogg sedan starten..alltid lika trevligt..jag har röstat..kram Helena cityland

  Svara
 • Har självklart röstat på dig, längtar efter dina inlägg varje dag. En varm blogg som man blir glad av <3

  Svara
 • Röstar varje dag på dig Hannah. ❤

  Svara
 • Självklart får du min röst! Gillar din blogg och ditt personliga sätt att skriva, så ingen tvekan där inte.

  Svara
 • Har precis varit inne och röstat på dig, Tack för en riktigt bra blogg. Mvh Hanna H

  Svara
 • Självklart röstar jag på dig, du har ju bästa bloggen !!

  Svara
 • Jag röstade häromdagen =) Du är en given vinnare för mig, fina Hannah

  Svara
 • Ska hålla alla tummar och tår att du tar hem det… Älskar din blogg och den härliga energin du ger mig. Du får min röst varje dag:) kram söta du♥

  Svara
 • Jag har röstat på dig. Hoppas du vinner. Ha det bra och hälsa Peter att krya på sig.

  Svara
 • Självklart min röst också:-)) <3 älskar din personliga blogg och har följt dig sen början!!!Stor kram och håller tummarna…

  Svara
 • Jag tycker att du har en jättefin blogg som jag läser varje dag så givetvis har jag röstat på dig! Kram

  Svara
 • vad roligt att du har blivit nominerad!
  Japp, rösta ska vi ju självklart 🙂
  KramKram

  Svara
 • Du har min röst! Du verkar vara en så go o snäll människa och har en rolig blogg som jag älskar att följa ♡

  Svara
 • Röstat på dig! Heja heja!

  Svara
 • Klart! <3

  Svara
 • Stor del av din blogg är bilder på dina barn. Hur kommer det sig att man väljer att exponera sina barn på detta sätt? Bloggen inbringar ersättning till dig-som jag ser det är det delvis på bekostnad av barnen. I mina ögon är det mycket märkligt och jag anser att det är ett övertramp som förälder.
  Hälsning, Anne

  Svara
 • Hej Anne,
  Jag har valt att ha med på mina barn på min blogg för jag skriver om mitt liv. Jag är så stolt över dem! Jag skulle dock aldrig visa bilder på dem eller skriva något som skulle kunna bli jobbigt för dem. Har sett på andra bloggar hur folk förlöjligar sina barn, lägger ut bilder då de är nakna etc och det är fel, tycker jag. Men att visa fina bilder och skriva varmt om dem är en hyllning ❤️
  Alla ser vi olika på just detta. Så mitt svar och mina val passar kanske inte dig men så ser det ju ut i livet.
  Kram

  Svara
 • Klart man röstar på dig fina Hanna! ❤️ Tack för att du delar med dig, du gör en glad!! Kram

  Svara
 • Jag är en relativt ny följare av din blogg och ska absolut rösta på dig. Du verkar vara en mycket fin person som vill alla så väl. Dina värderingar och arbete för utsatta människor gör mig berörd och inspirerad, och att läsa din blogg med personliga reflektioner med beskrivningar av känslor som jag så väl känner igen hos mig själv (t ex. att ha lätt till gråt) gör mig varm inombords. Du är en väldigt vacker människa på både in- och utsidan!

  Svara
 • Röstat! Älskar din blogg, den är den jag håller varmast om hjärtat <3

  Svara
 • HANNA
  Läser din blogg varje dag. Du berättar om ditt liv så ärligt inte ens egna vänner o andra människor i ens närhet är så öppna som du men det gör att Din blogg är så läsvärd inte tråkig man får en skön känsla när läser även om du skriver om tråkiga upplevelser som roliga. Dina bilder kompletterar allt du skriver. Att få se dina barn växa o utvecklas är jättefint. Tack o lycka till med allt. Röstat har jag gjort såklart.
  Kram från en tant i Luleå

  Svara
 • Skrev precis och skröt om dig! HEJA!

  Svara
 • Röstar på dig varendaste dag. Tycker verkligen att du borde vinna eftersom du delar med dig av så mycket här i din blogg. Det är precis som om att jag känner dig redan och sen när vi träffas på tjejkvällarna med Femme känns det precis som om att det tillhör ens vardag.
  Du bryr dig verkligen om alla runt omkring dig, du har ett fantastiskt hjärta och en underbar personlighet.
  Du har tagit dig tid och mailat mig när du läste att jag var ledsen och hade en tuff period.. (Som tyvärr inte är slut ännu..) och jag vill bara tacka dig så mycket jag kan.
  Sen vill jag bara säga att hur det än går, så kommer du alltid vara en vinnare i mina ögon!
  Puss & kram ❤️

  Svara
 • Nu har jag röstat på dig! Har följt din blogg länge men aldrig lämnat någon kommentar förut, men tycker att det är dags nu. Tycker att du verkar vara en helt fantastisk person, men framförallt så inspirerar du mig som mamma, du är så kärleksfull och jag tycker det märks på dina barn! Varma kramar från elin

  Svara
 • Jag har röstat och jag tror visst du har en chans att vinna!

  Svara
 • Hej varje dag läser jag din blogg och följer dem andra tjejerna i femme! Tycker du är en värdig vinnare för du skriver så mycket om ditt privataliv både höjd punkter och nergångar! Framför allt verkar du vara en genuin och fin människa med fötterna på jorden! Självklart har jag röstat på dig!!! Håller tummarna för dig….

  Svara
 • Självklart, jag har röstat på Dig! Lycka till, hoppas att Du vinner!!! Kram

  Svara
 • Härligt Hannah!
  Såklart så röstar jag på dig 🙂
  Njut av dagarna ni har kvar på eran resa. Hemma väntar fina vänner och familj.
  Nu på morgonen när jag vaknade så var snön tillbaka igen. ”Ja, min snö har kommit tillbaka” jublade min snart treåriga son.
  Själv är jag inte lika entusiastisk över detta 🙂
  Så, som sagt, njut av era dagar.
  Varm kram!

  Svara
 • Grattis till nomineringen. Det var väl på tiden va?
  Självklart lägger jag min röst på Dig.
  Ha det bäst och njuuut.
  Tror absolut att du har en chans att vinna.
  Stor kram

  Svara
 • Men så roligt, att få en bekräftelse på det du gör här på bloggen. Det har ju också betydelse för oss som kommer in och läser här varje dag 🙂
  Hoppas du kammar hem priset, det tycker jag att du är värd!
  Kram kram

  Svara
 • Oh vad roligt härliga Hannah! Det är du verkligen värd. Jag har självklart röstat på dig <3
  Är så härligt att läsa din varma blogg om dig och din mysiga familj 🙂
  Det är speciellt att läsa nu när ni är på Koh Lanta. Jag och min familj, man och två barn 4 & 7 år gamla var för första gången i Thailand på Koh Lanta/Long Beach innan jul, vilken underbar strand/ö.
  Vi var även i Sai nam och tittade på två lägenheter inför nästa års planerade resa 🙂 Jätteroligt att se bilder därifrån när man själv varit där. Må så gott och njut av er tid i paradiset 🙂 Kram Anna

  Svara
 • Lagt min röst nu på dig Hannah och jag hoppas o tror att du vinner. Läser din blogg varje dag och kikar in flera gånger dagligen. Tack för att du svarade på min kommentar häromdagen. Värmde mycket❤tack!

  Svara
 • Klart jag har röstat på dig! Enda bloggen som alltid lämnar en mysig känsla efter sig!

  Svara
 • Du har min röst!

  Svara
 • Du får min röst varje dag, för jag tycker att du verkligen är värd att vinna detta!
  Du är en så underbar person, så snäll, fantastisk och godhjärtad! Du bryr dig verkligen så mycket om alla andra och vill dom allt väl! Du finns alltid för oss alla!
  Du har verkligen ett hjärta av guld!
  Håller tummar och tår på att du vinner!!
  Men även om du inte vinner så är du en vinnare för mig!!
  Finste du!!
  Många kramar och kärlek till dig! ❤️

  Svara
 • Jag röstade på dig igår. 😀

  Svara
 • Röstat på dig !! Men snälla se till så din gubbe bloggar lite mer.. Han är hysteriskt kul !!!!

  Svara