Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:29 | mars 9, 2014

Hemmamingel

God kväll min vän. Har du en bra helg?
Vi har haft en rolig och skön helg. Igår blev det smått oplanerat hemmamingel hos oss. Vi blev 15 vuxna och 8 barn. Fullt hus, god mat, skratt och gemenskap.

Lenita, jag och Mia.


Buffé. Fantastiskt gott.


Emma och lilla Lewis.


Älskade Peter och PT-Linda. Peter orkade sitta med riktigt länge. Skönt att se honom bättre och vid gott mod.Jag var dock sjukt osocial… mot min vilja. Jag hade verkligen sett fram emot en lång kväll men jag somnade. Skulle natta Liv och somnade bredvid henne. En timme senare hade Peter försökt väcka mig. Utan framgång. Vaknade imorse med både smink och klänning på 🙂 Behövde tydligen sova.
Dagen har vi spenderat hemma. Vi har badat och slappat. Jag har hållit mig ifrån alla sociala medier och knappt vågat gå in här. Har varit rädd att se vem som vann Melodifestivalen. Ikväll var det dags för oss att se Melodifestivalen på Sai Naam. Höll så klart på Alcazar. De skulle ha vunnit. Grymma, snygga och hade gjort succé i Eurovision. Sanna har fantastisk röst och var en värdig vinnare. Men jag höll lite mer på Ace Wilder.
Vad tyckte du?
Stor Kram ❤


14 kommentarer14 kommentarer om “Hemmamingel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller med dig precis Hannah, vad gäller Mellon igår. Hoppas det går bra för Sanna i Danmark, men det brukar ju vara svårt för ballader i Eurovision.

  Svara
 • Sanna hejade jag på ju. Hon var bäst. Tyvärr hade Alcazar en låt som låter typ lika som en av deras äldre låtar , kändes gammalt.
  Ace var en helt oki låt,väldigt modern. men men Nu hejar vi på Sanna. Ska fira henne här hemma på torget på fredag kväll.
  Njut av era dagar och kul att se Peter med er igen….kram

  Svara
 • *Fniss* vad roligt att jag tyckte precis som du vad gäller vilka som var bäst i Mello :-). Alcazar var ju sååååå bra och jag röstade som en tok. Sedan tyckte även jag att Ace var snäppet bättre än Sanna. Jaja, det är väl alltid så att den man helst vill ska vinna, vinner aldrig…

  Svara
 • Jag håller helt med dig, hade hellre sett att Ace vann.
  sanna är väl duktig på att sjunga men jag tror inte att det kommer gå vägen för henne i Köpenhamn….

  Svara
 • Japp! Ace Wilder skulle vunnit!! min favorit :)) men Sanna har kämpat så många år, så visst var det kul för hennes skull & låten är inte dålig.
  Kram på er & må så gott <3

  Svara
 • Jag höll också på Alcazar. Så grymma är de!!! Men Sanna är en värdig vinnare.
  Kram och så härligt att se att ni är samlade igen ❤

  Svara
 • Jag har faktiskt inte hört en enda låt……men jag gillar Sannas röst sedan tidigare.
  Härligt med spontanträffar, de brukar bli bäst..Ja, om man är vaken dvs:-))
  Kram Jess
  http://www.annorlundaunderbara.com

  Svara
 • Hej!
  Är ny här och gillar verkligen bloggen! Så kul att ta del av ert liv på Koh Lanta.
  Jag och min familj ska dit nästa vinter och läääängtar så!
  Tacksam för alla tips som jag får här på bloggen.
  Och ja, naturligtvis Alcazar! Få bidrar med sådan glädje!

  Svara
 • Man ser att Peter är blek om nosen och haft det tufft. Kul att han orkar sitta med er en stund iallafall. Tänk så det kan bli.. När man minst anar det kan livet ta en helt annan vändning. Tur att han har en så fin familj som finns där för honom. Hoppas det går bra för honom att flyga hem den långa vägen, finns det möjlighet för honom att ligga ner eller hur fungerar det när något sådant här händer? Bor själv utomlands och tänker på det ibland, om något skulle hända och vi måste ta oss hem. Hoppas att det aldrig kommer att hända. Kram till er alla!

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag tyckte faktiskt precis som du.
  Jag la min röst på Alcazar för deras glam o show.
  Diggar Ace Wilder men Sanna har ju en underbar röst och låten är bra men inget extra.
  Anton 6,5 grät dock. Dem kommer inte vinna (Panetos). Gör inget Anton du kommer få höra låten hela sommaren ändå.
  Ha det gott.
  /Frida

  Svara
 • HALLÅ HANNAH DET FUNGERAR INTE ATT TRYCKA PÅ ERA HUVUDEN ÅT HÖGER PÅ SIDAN FRÅN MIN IPHONE, 2 veckor NU! Whyyyyyyy???? 🙁

  Svara
 • Jag brukar dubbelklicka på bilden så funkar det. Egentligen är inte sidan anpassad för mobil. Vi håller på att bygga om den. Ska dock kolla med teknik. Kram

  Svara
 • Hej!
  Var kommer den fina bodyn med undulater på ifrån? Någon som vet?
  Hoppas ni får en bra hemresa!

  Svara
 • MiniRodini 🙂

  Svara