Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:13 | mars 26, 2014

God och enkel dessert

Hej igen min vän. I helgen när jag hade vänner på middag så bjöd jag på god efterrätt.
Du som känner mig vid det här laget vet att jag är usel på att baka, tillaga desserter och annat gott. Jag vill så gärna men för det mesta går det bara åt skogen när jag försöker briljera med efterrätter och bakning. Men i helgen lyckades jag 🙂
Lätt som en plätt men kändes ändå lyxigt och fint.
Köpte Carte d´Ors nya smak Strawberry & Meringue.


Lade en skopa glass i varje glas. Hällde på min egengjorda jordgubbssås (ljummen). Den gjorde jag på frusna jordgubbar, socker och lite vaniljpulver. Värmde det i en kastrull och rörde tills det blev en sås. Lät den svalna en aning. Skivade färska jordgubbar, spritsade lite grädde och krossade en maräng och strödde över.


Vill tipsa dig om att nu söker Smartson tretusen nya testpiloter för Carte d´Ors nya smaker Strawberry & Meringue och Amaretto, Chocolate & Vanilla.
Var med och testa gratis och tyck till. Bjud vänner på en lyxig dessert eller njut själv av någon av smakerna i vårsolen.
HÄR! hittar du massor av goda och enkla glassrecept.
All Kärlek ❤

I samarbete med Carte d´Or

 
 


10 kommentarer10 kommentarer om “God och enkel dessert”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja det var ett bra tips, det ser supergott ut!

  Svara
 • Egen jordgubbssås..?.men då kan du ju:-). Å vet du jag har fått nytt jobb…så snart har jag 15 min cykelväg istället för skumpa på buss å tåg 1.5 timme enkel väg….lyrisk:-). Puss å kram

  Svara
 • Välkommen hem Hannele 😉
  Hoppas vi ses under våren <3

  Svara
 • Hej Hannah, vet att du får många frågor hoppas du orkar svara på en till:)jag undrar var din kavaj kommer ifrån, den du hade på bild i söndags såå snygg!!!!Tack för din härliga blogg!!!

  Svara
 • Så klart jag orkar 🙂 Det är en Filippa K som jag köpte för sex år sedan. Men det finns garanterat någon liknande nu också. Kram

  Svara
 • Tusen tack Hannah!!!

  Svara
 • Här får du tips på en annan enkel och god dessert som min 14-åring gjorde i helgen. Chokladmousse med chokladkrisp och utan socker, dvs inte så onyttig. Dessutom är det äggfri som är perfekt för min ägg-allergiske son.
  http://mat-ro.blogspot.se/2014/03/chokladmousse-aggfri-och-lchf.html

  Svara
 • Tack! Den får det bli imorgon. Kram

  Svara
 • Hej fina Hanna!!
  Skull jätte gärna vilja få receptet på ljumna jordgubbssås mmmmm så god den verkar
  ha en fortsatt bra dag kram

  Svara
 • Som jag skrev så värmde jag bara frusna jordgubbar och blandade i socker och lite vaniljpulver. Ca en halv påse jordgubbar, 1 dl socker och en tesked vaniljpulver. Rör om tills det blir en sås. Kram ❤️

  Svara