Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:42 | april 17, 2014

En episk SPA-Upplevelse

Hej igen vacker. Härligt att en lång påskhelg ligger framför oss. Gillar påsken. Inte bara för dess bibliska budskap, som så klart är det viktigaste för mig som är troende, men också för alla glada färger, pyntet, påskägg fyllda med överraskningar till barnen, maten och gemenskapen.
Varje påsk äter vi middag hemma hos mamma och Gunnar. Gunnars goda lammstek. Har du någon speciell påsktradition?
Jo, jag skulle berätta om min och Peters SPA-upplevelse igår. Marianne passade flickorna så vi fick två timmar på tumanhand på hotellets SPA-avdelning The Retreat Club. Insmorda i allt från marockansk lera till olja och skrubbade i is, tvättade vi varandra i en turkisk hamam för att avsluta i eldrelaxen där vi låg i en stor dubbelsäng framför en brasa och vilade.
Lena som babystjärtar blev vi 🙂

Vi blev bjudna på bubbel innan upplevelsen. I morgonrockar satt vi i sköna skinnfåtöljer och hittade lugnet innan det var dags.
Allt det här gjorde vi.
I eldrelaxen drack vi te och åt frukt och nötter innan vi somnade en stund.


Ett måste om du kommer till Falkenberg Strandbad.
All Kärlek ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “En episk SPA-Upplevelse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så mysigt för er. Njut Njut Njut

  Svara
 • Min man och jag var där i höstas, och tyckte också att det var ljuvligt! Särskilt eldrummet 🙂
  Vad fint att du delar med dig av att din tro är viktig. Jag är också troende, och det är ju en speciell helg vi har framför oss!
  Kram och Glad Påsk! / Cicci

  Svara
 • Jag och min familj var där från igår till idag och jag blev så förvånad när jag såg dina flickor i lekrummet när jag var där med våra barn. Hoppas ni haft de lika bra som vi hade! Ha en härlig påsk 🙂

  Svara
 • Håller med, påsken är verkligen en mysig högtid. Extra mycket i år då barnen är med mig 🙂
  En spa-behandling hade varit pricken över i:et.. 😉 det ser otroligt härligt ut!
  Glad Påsk till er!

  Svara