Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

05:47 | maj 23, 2014

That makes you LAGER than life

Hej vacker. Hoppas att din dag har börjat bra.
Är du som jag en gammal boybandfantast? Har du stått på dansgolvet och sjungit med till Backstreet Boys hits? I samarbete med NetonNet vill jag tipsa om en rolig reklamfilm med mina gamla favoriter. NetonNets företagsidé går ut på att alltid skicka varorna direkt från lagerhyllan för att ge kunderna bättre priser. Därför är deras välfyllda lager larger than life 🙂
För att hylla och tacka sina kunder som handlar ur deras lagershopar har man nu gjort ett samarbete med Backstreet Boys. Tror dessvärre att jag alltid kommer nynna Lager istället för larger framöver när jag hör låten.
Håll till godo, HÄR hittar du videon Lager than Life 🙂
Kram ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “That makes you LAGER than life”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den var riktigt bra!!! Tänk att komma på den idéen! Och lyckas genomföra den!
  Ha en fortsatt fin dag! 🙂

  Svara
 • Underbar blogg du har!
  Jag känner killer som kör den ena trucken i videon!
  Ha en fortsatt mysig sommar 🙂

  Svara
 • Haha riktigt cool reklam med lite godis att titta på 😉 Bra start på jobbdagen här, tack för det ! Ha en underbar resa, fin blogg du har, med gott och blandat. Kram från ett Skåne som får 26 grader idag.

  Svara
 • Hahaha, underbart! BSB var mina allra största idoler när jag var yngre 🙂

  Svara
 • Den här reklamfilmen får mig att vilja gråta. Inte för att jag någonsin har varit ett fan av boy bands, men bara för hur sorgligt det är när avdankade stjärnor säljer sin integritet för spottstyver. Deprimerande, faktiskt.

  Svara