Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:39 | juni 13, 2014

Årets bästa erbjudande!

God fredag min vän. Mår du bra?
Tänkte kicka igång den här fredagen och helgen med ett grymt erbjudande från Yves Rocher. Personligen älskar jag deras produkter!

Fredag och Sommaren är här vilket vi måste fira!
Därför får du välja en valfri produkt ur hela sortimentet utan extra kostnad om du handlar för mer än 99 kr. Den första varan du lägger i korgen får du gratis.
Erbjudande gäller t  o m söndag 15 juni kl 24.00.
Klicka HÄR! och passa på att shoppa och fyll på med solskydd inför sommaren, smink eller annat.
Happy Shopping!
*Du får den första produkten du lägger i varukorgen utan extra kostnad. Gäller inte produkter med ett normalpris över 400:- eller produktset. Erbjudandet gäller en gång per kund och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
All Kärlek ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Årets bästa erbjudande!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stämmer inte! du får den billigaste varan på köpet. Har testat 3 ggr och lagt olika varor varje gång och det är alltid den billigaste de drar av!

  Svara
 • Har kontaktat de på YR och fick svaret att om man handlar över 99 kr får du första varan gratis. Det ska inte vara den billigaste. Det är inte ok så jag förstår att du reagerar. Prova ingen eller kontakta dem på [email protected]. Stor kram!

  Svara
 • Samma sak här. Den billigaste varan blev Happy summer så jag avstod från att beställa. Ser man inte upp så blir man lurad.

  Svara
 • Har kontaktat dem och berätta vad du skrivit. Om man handlar över 99 kr så får man den första varan i korgen gratis. Det ska inte vara den billigaste. Du ska absolut inte känna att du blir lurad. Det tillåter jag inte 🙂 Prova ingen eller kontakta dem på [email protected]. Kramar!

  Svara
 • Har provat igen och det var samma sak så nu har jag mailat dom får vi se. Synd då jag är supernöjd med deras produkter och handlat mycket. Alltid smidigt och bra.
  Tack för hjälpen så får vi se om det hjälper.

  Svara
 • Lite tråkigt att de fortfarande inte sett till att man får den första varan gratis som annonsen säger. De svarar inte heller på mail så nu tappar de mig som kund.
  Inget du kan göra något åt, men du svarar i alla fall.
  Ha en skön dag!

  Svara
 • Fy vad tråkigt att höra! Jag ska också skriva till dem. Detta är inte okej. Stor kram!

  Svara