Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:58 | juli 17, 2014

Bästa tidningen och doft av smultron

Hej igen. Nu vill jag tillsammans med tidningen mama ge dig ett grymt prenumerationserbjudande.

4 nummer av tidningen mama och härlig ljuvlig bodylotion och lipgloss från Björk & Berries för endans 98 kr. Nästan äta-upp-varning på Björk & Berries 🙂
Klicka HÄR! och beställ.
Lätt som en plätt.
Älskar mama. Den är glossig och lyxig med bra innehåll. Intressanta reportage, tips och råd, intervjuer, mode och annat.
I nya numret hittar du modereportaget med mig och barnen från Ibiza.


All Kärlek ❤
 


6 kommentarer6 kommentarer om “Bästa tidningen och doft av smultron”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för tipset!

  Svara
 • Hej
  Har mama tidningen men de bilderna ovan är inte med??? De bilder med er stor som Mama omslag. Hur kommer det sig att de inte är med?????

  Svara
 • Omslaget och intervjun mm med mig och barnen var förra numret av Mama. Modereportaget är i det nya numret som är ute nu. Kram

  Svara
 • Hej fina Hannna bilden på klänningen är underbar den svarta med blommor på varifrån är den? Du verkar vara en underbar mamma till dina barn själv har jag 2 Elias 6 år och Olivia 4 år snart ha en underbar sommar kram Jessica följer din blogg varje dag och inspireras av den.

  Svara
 • Hej! Skulle gärna ta del av detta erbjudande, men bor i Finland, kan man beställa hit? Vet du? Sen vill jag också säga att jag tyckte du skrev så fint om William i föregående inlägg, blev rörd till tårar faktiskt!

  Svara
 • Tack för svaret Hannah. Får ut och köpa en tidning till:)
  Trevlig Sommar!
  Pia

  Svara