Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:37 | augusti 11, 2014

Femme Collection

God kväll vacker. Äntligen börjar det bli verklighet! I februari 2015 lanserar vi klädkollektionen Femme Collection och Femme Mini. Det kommer även finnas smycken för kvinna och barn.
Så enkla och snygga kläder till bra priser.
Nu kan du följa vår resa på Instagram @fme_collection. Där lägger jag upp bilder på allt som händer bakom kulisserna. Du får tjuvkika på kollektionen, tycka till och vara med. Där kommer du även vara först med att få reda på vilka städer vi kommer besöka med bussen och ha event och shoppingkvällar.

20140811-223930-81570594.jpg

20140811-223944-81584417.jpg
In stor February 2015.
Jag sitter bara och ler av lycka. Så spännande.
Så glöm inte att följa mig även på @fme_collection ❤️
Kram ❤️


15 kommentarer15 kommentarer om “Femme Collection”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gu, vad skoj! Ser fram emot fler bilder. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/08/11/det-dar-med-en-varm-kropp/

  Svara
 • ÅH stolt så jag spricker!!!! Heja dig vännen!

  Svara
 • Detta ser vi framemot 🙂 Vilka storlekar kommer mini kollektionen ha?
  Lycka till!! <3

  Svara
 • 2-7 år. Kraaam ❤️

  Svara
 • Hejhopp! Kul men kommer ni inte att ha webbshop?

  Svara
 • Ja, i februari kommer även vår webshop lanseras 🙂
  Kram!

  Svara
 • Åh va spännande. Kommer helt klart hitta nått till både mig och barnen. Ser fram emot februari. Önskar er en härlig dag.
  Hälsning Therese

  Svara
 • Coolt -kan tänka att collectionen blir fin !
  Är det du som är drivande i iden och sköter allt eller är det din man ?
  För visst är det han som även sköter bloggen ?
  Vad är din huvudsyssla förutom fotande ? Har du kvar nagelsalongen ?

  Svara
 • Hej,
  Svarar på båda dina frågor här. Jag sålde min salong för sju år sedan så det är inget jag gjort på länge. Att fota är ingen huvudsyssla, det är oftast bara några enstaka modereportage jag gör för att det är roligt och inget jag tjänar några pengar på. Idag driver jag mitt företag som innefattar FEMME.se och Joolz. Jag och min man startade bolaget tillsammans från noll men nu är det jag som sköter det. Min man kommer vara mer aktiv i det nya bolaget men vi kommer så klart göra saker tillsammans eftersom vi tycker om att arbeta ihop och är duktiga på olika saker. Jag kommer hjälpa till med design och försäljning med FEMME Collection och han hjälper mig i mitt bolag. Vi har klassiska familjeföretag där alla hjälper till med allt.
  Bloggfamiljen/FEMME var en idé vi tillsammans skissade på när vi var iväg på smekmånad. Vi startade upp portalen utan hjälp och pengar från någon utomstående och lyckades på kort tid gå från noll besökare till flera hundratusen besök varje vecka. Joolz hittade vi på en mässa i Tyskland och flög ner till Amsterdam och förhandlade fram agenturen. Så även det har vi lanserat tillsammans. Eftersom jag arbetar på ett kontor i hemmet är det några av läsarna som tror att jag inte arbetar för att jag ofta är hemma. Vi har möjligheten att arbeta hemifrån vilket gör att vi kan styra våra arbetstider. Det är något jag så klart är tacksam över men det innebär inte att jag går hemma och tar det lugnt hela dagarna. Som egenföretagare har man ofta sena kvällar och under sommaren kan vi inte stänga ner men det är något jag gärna tar i utbyte mot att kunna spendera mer tid med barnen dagtid.
  Kram

  Svara
 • P.s vet ju att ni säljer något barnvagnsmärke men trodde även att din man är den drivande där? Eller jag kanske har fel – var det din egen ide och du själv som har investerat där?

  Svara
 • Vet inte om man ska skratta eller gråta, när man läser LaRose kommentarer. Du har inget för att nedvärdera Hannah här på bloggen,skäms på dig!Förutom att hon sköter ett vackert hem med man och 4 barn, driver Peter och Hannah ett företag TILLSAMMANS, vilket du säkert känner till. Du vill bara försöka göra dig rolig på andras bekostnad och det är INTE Ok.

  Svara
 • Längtar ❤️ ni är verkligen ett superteam du och Peter ❤️

  Svara
 • Toppen med webbshop då kommer jag säkerligen handla! Kommer gå kanon tror jag. Kramtebaks!

  Svara
 • Jihoooo ser fram emot att se kollektionen 🙂 Heja er!! <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Detta låter som ett jättespännande projekt som jag ser fram emot att följa. Förstod det som att ni skall ha en webbshop också och det låter bra.
  Du har god smak så det här kommer gå fint. Lycka till! 🙂

  Svara