Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:13 | oktober 2, 2014

Ännu en soppdag

God kväll min vän. Allt väl?
Jag ligger i sängen med William, Liv och Vida. Mio är den enda som ligger i sin säng och håller på att somna. I den här sängen känns det inte som någon någonsin kommer somna 🙂
Vår lilla Vida ramlade i eftermiddags och spräckte överläppen och skrapade upp näsan. Usch, det var så hemskt. Det blödde så mycket och hon skrek tills hon somnade. Hon sov på mitt bröst i över två timmar. Hon har ont, är svullen men glad och klarvaken. Hon kan nog vara vaken till tre inatt efter de två timmarna sömn hon fick i min famn.
Hon är så orädd. Hoppar och leker, busar och springer hela tiden. Det är ju sunt och bra att hon är ett så nyfiket, kavat och levnadsglatt barn men det innebär många blåmärken och snart ger hon mig en hjärtattack också.
Idag blev det ännu en sopplunch i Väsby. Tog med mig Peter dit.

20141002-220218-79338457.jpg
Tre olika sorters soppor, nybakat bröd och sallad serveras varje dag. Så gott!

20141002-220316-79396199.jpg
Åt även min systers goda köttsoppa till middag. En riktig soppdag 🙂

20141002-220816-79696747.jpg
Hon gör den precis som gammelmormor gjorde den med bl a kött, morötter, potatis, och det bästa av allt… klimp. Mmmm!
Efter förskolan klippte sig Liv. Hade bokat tid för Vidas första klippning också men hon vägrade sätta sig i frisörstolen. Onge!

20141002-220533-79533147.jpg

20141002-220532-79532776.jpg
Liv blev så fin! Erika klippte av rätt mycket på längden och lockad sedan håret. Liv satt helt still och jag kunde riktig se hur hon beundrade sig själv i spegeln.
Stor kram ❤️


17 kommentarer17 kommentarer om “Ännu en soppdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stackars lillan. Min bror var en sån där olyckskorp som jämt trillade och slog sig, alltid full med blåmärken så man kunde tro att han fick stryk hemma,ha ha.
  Kram på Er!

  Svara
 • Ajajaj, stackars liten, sånt gör ju så himla ont. Kram till tösen. ♡♡¡

  Svara
 • Stackars liten! Hoppas att det onda ger med sig fort!
  Kram

  Svara
 • Förra veckan ramlade min dotter på dagis och slog i läppen och näsan 🙁
  Fy vad det blödde… Hon hade ramlat några minuter innan jag kom och hämtade henne…
  Vi åkte direkt till tandläkaren då jag va rädd att hon slagit av nån av framtänderna.
  Allt såg ok ut men man bli allt chockad då de händer.
  Tänkte höra om du nån gång tänker sälja den vita tröjan med grått stänk på som har ett par vingar på ryggen få du gärna säga till 🙂
  Den är ju så fin!
  Kramar Sara

  Svara
 • Min yngsta flicka är lika gammal som vida (2 v yngre om man ska vara noga). Känner igen beteendet, i vårt fall handlar det om att hon vill göra likadant som storasyster men inte alltid lyckas utan det slutar i tårar. De blir säkert elitgymnaster när de blir stora

  Svara
 • Fina Hannah ❤️
  Du, din syster och era familjer finns i mina tankar och böner

  Svara
 • Vill bara titta in och önska dig och din familj en härlig helg 🙂
  Hoppas också att lillskruttan inte gör illa sig mer så du slipper hjärtinfarkt 😉

  Svara
 • Så fruktansvärt det som hänt er familj … Såklart värst för föräldrarna det är dem man behöver stötta i en sådant läge.. Är du sjukskriven?Tänkte du skriver inget om dina jobbprojekt längre eller vad du gör på dagarna mer än lunchar 😉
  Med vänlig hälsning

  Svara
 • Om du vill så kan vi träffas och prata om mitt arbete och min vardag. Du frågar ofta och verkar väldigt intresserad trots att du alltid får svar. Tacksam att du oroar dig men det behöver du inte göra. Det går helt okej för mig, eller faktiskt riktigt bra. Kan t.o.m. unna mig lunch och ta tid att sörja en människa vår familj förlorat som jag älskar oerhört mycket, utan att sjukskriva mig.

  Svara
 • bara att få i sig lunch kan ibland vara en kamp…Jag vet…Styrkekramar till dig Hannah och Magdalena och era familjer.

  Svara
 • Vilken fin kofta. Var har du köpt den?

  Svara
 • Stackars lilla busfröet Vida, hoppas det läker fort och att hon slipper smärtan snart <3
  Det verkar vara ett riktigt bra lunchställe, soppa är ju sååå gott! 🙂
  Ha det fint!
  Kramar

  Svara
 • Stackars lilla Vida… Tur att hon är glad ändå 🙂
  Liv blev jättefin i håret, sötnosen <3

  Svara
 • Stackars liten. Tur att barn ofta läker snabbt. Vad fin Liv blev. Jag har också en liten Liv. Hon är 10 år.

  Svara
 • Vida är helt bedårande 🙂 .Jag är så tacksam över att få titta in i ditt liv igen via bloggen nu Hannah. Kärlek, värme, mat & vila är bästa sättet att ta hand om sig själv under kris är min erfarenhet. Det verkar som att både du och syster får gott om det nu och det är jag glad för.
  Världens största fredagskram till dig ♥

  Svara
 • Gillar koftan du hade på dig när du åt soppa =)) Var kommer den ifrån?

  Svara
 • Den kommer från Malene Birger. Dock köpte jag den för mer är två år sedan. Kram

  Svara