Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:36 | oktober 9, 2014

Överraskad

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Berätta gärna något. Saknar att få veta mer om dig som läser.
Jag har precis lämnat på förskolan är är på väg till ett möte för Femme Collection som förhoppningsvis leder till ett bra samarbete. Ska plåta och göra en intervju för tidningen Junia efter det.
Igår blev jag överraskad och bjuden på en fantastisk kväll av min vän Linda. Vilken vän! Fick sms att jag skulle vara redo vid kl. 17 och ha en liten väska med bikini och ombyte.
Hon hade bokat SPA och middag och fixat en riktigt mysig tjejkväll på Sigtuna Höjden. Bara så där. Är fortfarande helt överväldigad över vilken fin omtänksam vän jag har i henne. Första gången jag blivit överraskad av en vän så här. Tacksam ❤️
IMG_8721.JPG
Här njöt vi av bubbel, tilltugg, vacker utsikt, skvallerblaskor och en skön behövlig ansiktsbehandling.
IMG_8704.JPG
IMG_8718.JPG
IMG_8708.JPG
IMG_8711.JPG
Nästan så vi somnade.
IMG_8720.JPG
Efter ett par avkopplande timmar i SPA-avdelningen gick vi en trappa upp och åt en god middag.
Vi bor båda ett stenkast från Sigtuna Höjden så det var nära hem.
Hör av mig lite senare och berättar hur dagen varit.
Tack för att du finns.
All Kärlek ❤️


38 kommentarer38 kommentarer om “Överraskad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Oj va det såg skönt ut. Härligt med såna vänner som vet vad man behöver ibland.
  Idag har jag en ledig dag, utan barn. Njuter just nu av en kopp kaffe framför tvn.
  Ska sen hem till en vän på lite äppelpaj o mer kaffe 🙂
  Har följt din blogg sen dag ett. Men inte kommenterat innan. Ska börja göra det lite mer nu.
  Det va jag som skickade collaget med himlen som brann ❤️
  Hoppas du får en fin dag.
  Kram suus

  Svara
 • Hej Hannah
  Såg mysigt ut ,vänner ska man ta vara på.
  Jag väntar med spänning på er Collection , vilka fina kläder det ser ut att vara.
  sitter just nu och jobbar på kontoret men tittar in på din blogg som jag följer dagligen.
  Kram
  Ewa

  Svara
 • men åååååh va härligt!! VIlken fin vän!! och vilken vardagslyx!!!! Vi är 5 tjejer som håller kontakten sen grundskolan (vi är 36 år nu) och vi finns på olika platser i Sverige, från Gotland i öster till Göteborg i väster. Försöker se till o ses iaf EN gång per år minst. Funderade på o stråla ihop i Stockholm i vinter. Kanske se Flashdance (gamla goa minnen) lite julskyltning god mat o hotellmys. Vi får se vad det blir. Ha en härlig dag!! kram <3

  Svara
 • Jag är 25 år och har en dotter på halvåret. Spenderar mest dagarna med att känna hur underbart livet är. Att man kan älska sin dotter och sambo så mycket att det nästan smärtar. Rädd för döden har jag blivit och försöker hitta ett svar på vad som händer efter allt detta. Med stark kärlek kommer mycket rädslor. Men men. Det är väl så det är 😉 Kram. Ps. Längtar också tills februari. Måste ha den fina klänningen!

  Svara
 • Ibland behöver man sådana överraskningar mer än andra gånger. Nu tror jag nog var en sådan gång! Skönt att komma bort och släppa alla tankar en stund!
  Och vill du dra lite på smilbanden kan du ju alltid kika in hos mig och läsa om min bedrövliga morgon med det hemska hårfärgandet… *suck*
  Det där med att vara snabb är inte alltid så smart 🙂
  http://www.hondjuret.se/2014/10/09/med-en-touch-av-bajs-jag-blir-sa-trott/
  Jag hoppas du får en riktigt underbar höstdag!
  Många varma tankar åt ditt håll!

  Svara
 • Åh vilken sjukt fin vän du har!!
  Ja vad ska man berätta om mig. Jag är hemma och söker jobb, är hungrig som fasen på att komma ut och börja jobba väldigt snart. Älskar att skriva så jag bloggar en hel del, läser gärna andras bloggar som din tex. Brinner för välgörenhet och försöker läsa mig fram till vad jag mer kan göra än bara sätta in pengar. Vill gärna ha samarbeten eller liknande.
  Har precis lämnat mina två på dagis så att jag har tid att söka jobb och skriva brev hit och dit. Ser fram emot i morgon då jag har frisörtid hos KlippoteketStockholm Emelie som är så bra. Längtar efter helg för att få vara med barnen, familjen och göra allt vi älskar att göra.
  Har nog inte mer att säga om mig nu. 🙂
  Kram fina du.

  Svara
 • Så underbart när man blir överraskad så där av en fin vän speciellt när man behöver det som mest. Härligt att se att du blev så ompysslad. Själv var jag ute i tisdags efter jobbet med två av mina närmaste väninnor och det gav mig så mycket energi! STOR KRAM till dig fina Hannah

  Svara
 • Hej Hanna.
  Jag är i slutet av 30, har tre barn mellan 17 och 5.
  Är ensamstående och sjukskriven pga att mitt liv, liksom ert totalt havererat.
  Inte på långa vägar så hemskt sol er tragedi, men på ett annat fruktansvärt sätt.
  Jag bloggar med, om det vi varit med om, om framtiden och nuet.
  Jag hoppas du har lust att besöka min sida.
  Önskar dig en underbar torsdag och en skön helg.
  Kramar i massor
  T

  Svara
 • Hej 🙂 åh va underbart mysigt,, finns inget så härligt som fina vänner,,, kommenterar sällan men jag tycker du är fantastisk och en sån fin förebild,, jag har själv fyra barn med en fantastisk man (dem två större barnen med en annan men tyvärr frånvarande pappa) min man jobbar dock borta i veckorna så då kör jag lasset med hämta lämna träningar osv.. men lever livet som jag vill och är lycklig,, tänker nu ännu mer på att ta tillvara och njuta av allt då man följt er fina familj i eran stora sorg, all all kärlek till dig och din fina familj kram Malin

  Svara
 • Hej!
  Det såg inte dumt ut med ett break i vardagen…
  Lite info om mig:
  36 år och har 3 barn, fick mitt första barn en son när jag var 16 år, har varit med samma kille sen jag var 14 och han 16 och kärleken växer sig bara starkare med åren, han är min bästa vän och min livs kärlek.
  Älskar din blogg och tycker det är fantastiskt hur fint du skildrar både glädje och sorg.
  Ha en fin dag! kram Linda

  Svara
 • Hej finfina!
  Va snällt!
  Jag själv bor i istanbul sen 3 år tillbaka. Har precis gift mig och bor här med min man och hund.
  Har försökt blogga men kommer inte riktigt in i det. Vill så gärna dela med mig av mitt liv och min vardag här men det slutar med att jag blir som Enpappasdagbok och bloggar var 6e månad =)))
  Ska försöka ta tag i min hälsa då jag lidit av fetma och gått ner väldigt mycket i vikt. Dags att börja träna. Inreda vår nya lägenhet som står halvtom och med tiden kanske barn? En vad jag hoppas fin resa har precis börjat för mig.. Nytt kapitel ny start.. även fast Turkiet är lite halv upp och ner just nu :((
  Vill också tillägga att jag beundrar och gillar era band ni har som familj jättemycket. Känns så äkta och starkt.
  Kram från Turkiet

  Svara
 • Är 23 år och bor i en liten ort ca 1 timme från Stockholm. Sitter just nu och pluggar(till gymnasielärare) och tröstar mig och det tuffa tempot med julmusik. Can’t wait until christmas!
  Kram till dig!

  Svara
 • Hej fina Hannah 🙂
  Så härligt att bli öerraskad av en vän! sådant uppskattas i vår/min stressade värld:-)
  Jag är gift men M sedan 22 år!<3 vi har 5 barn fyra äldre 22,21,18,15 och en fantastisk söt liten sladdis på 6år!
  Jag började läsa din blogg i samband med att jag var hemma med minstingen i familjen.Sen halkade jag även in på din systers blogg.
  Jag jobbar 75% natt på ett äldreboende och har trivts väldigt bra med det,men börjar känna mig redo för ngt annat,något nytt då barnen blir äldre osv. Vi bor i villa och just nu är vi inne i en byggnation av en ny ingång=spännande :-)Vi ska även fixa ett nytt kök osv.
  Härligt men det tar tid och kraft och båda två jobbar vi.
  I våras var vi för 1:a gången hela familjen till Florida på 3 veckor,även äldsta dotterns pojkvän var med.det var helt fantastiskt att få uppleva alla tillsammans! Och vi längtar efter att få göra en ny resa dit igen:-)
  Efter att ha följt både dig och din syster på era bloggar och blivit medveten om vad som hänt så lider man något fruktansvärt med er.Man kramar sina barn extra hårt och tänker på vad man kan tycka livet känns orättvist ibland. Jag ber om styrka för din fina syster M ,hennes familj och för dig och hela er familj.Att ni ska orka igenom detta svåra och ofattbara.
  Detta var lite kort om mig ,och jag ser med spänning fram mot femme collectionen då den kommer ut! Kram <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilken underbar vän du har, vad fint gjort av henne.
  Jag är en 22-årig kommunikationsstudent som har läst halva utbildningen än så länge (den är på tre år), och sitter med ångest över alla uppgifter som ska in och högar med litteratur som ska läsas. Ibland känns det så övermäktigt att det är svårt att ens komma igång men det brukar kännas mer genomskådligt när man väl satt igång. 🙂
  Annars är det bra, förutom oron över att mina småsyskon hamnat mitt i en vårdnadstvist mellan vår pappa och hans exfru. Jag är dock på exfruns sida då pappa har alkoholproblem som han inte tar på allvar. Jag står inte ut med tanken att mina småsyskon ska komma om tio år och fråga ”Men du såg ju allt ur samma perspektiv som oss, varför gjorde du ingenting?”. Det gör att jag måste agera i denna svåra situation och stötta exfrun och stå upp för socialen och även rätten så småningom, om den verklighet jag ser när jag är hos pappa och barnen är där. Fruktansvärt svårt faktiskt för samtidigt vill jag inte förlora min pappa, men barnens trygghet är det viktigaste. Pappa har ett bra jobb och en fin bostad och en ny fru, så alkoholismen är inte tydlig om man inte bor där och allting är inte nattsvart vilket gör att man ibland tvekar. Men så kommer alkoholen och förstör när man anar det och även när man minst anar det.
  Så, mellan pluggandet tar jag mig tid att be till Gud om kraft för att våga vara stark för mina syskon.
  Jag väljer att berätta detta för dig Hannah (och även andra i kommentarsfältet) eftersom du delar med dig av så mycket. Och jag litar på dig, du är som en bra vän för mig även om vi aldrig pratat direkt med varandra.
  Hoppas du också finner styrka i vardagen för att hantera Isaks bortgång. Mina tankar är hos alla er som var honom nära <3
  Stora kramar,
  Fanny

  Svara
 • Hej! Jag heter Johanna och bor i Göteborg med min sambo och dotter på 15 månader. Nästa sommar flyttar vi till ett helt nytt hus som vi håller på och planerar och längtar till. Läser både din och din systers blogg. Stor kram till er <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Å så härligt och mysigt det ser ut❤️
  Själv sitter jag hos naprapaten i Lund , min rygg
  har totalt låst sig så jag knappt kan röra mig,
  hoppas innerligt efter detta besöket att det blir lite bättre!
  Jobba som lärare i en trea och har absolut inte tid med detta,
  men man får ju tänka på sig själv i första hand❤️
  Har läst din blogg i många år och även din syster❤️
  Ska bli så kul när din collection släpps hoppas kunna
  matcha min 8 åriga dotter med något plagg

  Svara
 • Fina Hanna! Din genuina värme och kärlek känns varje gång jag läser din blogg (dagligen…)
  Jag är 45 år och skönt gift sedan många år (-91) vi har tvillingdöttrar som är 20 år gamla. Det värker i mitt hjärta när jag läser om Din systers och era familjers stora sorg. Vet inte hur jag skulle ta mig vidare genom något sådant… Men med mycket kärlek och många kramar antar jag att man hankar sig fram en liten bit i taget.
  På dagarna jobbar jag som kvalitetschef och på kvällarna sköter jag vårat åkeri. Så fort jag får tid över spelar jag golf och dricker bubbel 😉
  Lycka till med er nya kollektion, ser framemot att se den!!
  Glöm inte att sänka axlarna och andas i vardagen. Stor kram!

  Svara
 • Vad härligt med vänner som Linda <3 Ett riktigt guldkorn!
  My heter jag och är en stammis här inne 😀 Älskar din blogg. Den ger mig så mycket. Blir lika glad varje gång jag ser du skrivit nya inlägg. Tycker om att läsa om din vardag. Du verkar vara en fin och härlig person!
  Ja, vad ska jag berätta om mig 😀 Är 23 år, bor i en håla i Skåne som heter Åstorp tillsammans med min sambo Markus, nära Helsingborg. Väntar mitt och Mackes första barn som är beräknad att komma om cirka tre veckor. Är så spänd och nervös och full av förväntan <3 Går på mammaledigt idag men annars jobbar jag som habiliteringassistent = jobbar med funktionshindrade (unga) vuxna på ett gruppboende. Som är ett väldigt roligt och givande jobb! 🙂
  Ta hand om dig och hoppas du fortsätter blogga i mååånga år till 🙂
  Tack för du finns. Kramen <3 / My

  Svara
 • Vilken härlig vän och kväll!
  Jag ska snart göra detsamma med en god vän. Hon fick det i 40-årspresent. Det blir en heldag med spa, middag och kanske dans om vi känner oss riktigt crazy.

  Svara
 • Hej fina <3!
  Är så glad att se att ni ler igen!!! Er sorg lamslog säkert inte bara mig, men det gjorde så ont i mig när jag förstod att det värsta som kan hända hade hänt er (& Magdalena med familj), jag har ju träffat henne en gång och har aldrig mött en sån vacker själ. Min bästa väns son tog sitt liv för två år sen, den sorgen önskar jag ingen och när någons nära hjärta går sönder, får ens eget hjärta ärr och det ärret revs upp igen i med er sorg. Sorgen kommer ändra form, och saknaden kommer alltid finnas. Men bevara minnen, lukt och ansikte i ditt hjärta så kommer Isak alltid att finnas med dig <3
  /all kärlek till dig och dina nära

  Svara
 • Hej, Hanna är mitt namn. Jag följer din blogg och tycker du och din syster verkar vara så trevliga och äkta. Jag är 37 år, mamma till tre barn, fru, lärare, syster och dotter, bland annat. Nu tänker jag mycket på sömn och kök. 😉

  Svara
 • Hej,
  Frida heter jag,bor i Gbg, jobbar som koordinator, helt OK jobb för mig just nu med småbarn, men vill åter jobba med färg & form i framtiden.
  Jag läser din blogg så gott som varje dag. Har funderat på om man spontant kommer säga NÄMEN HEJ om man träffar på dig någon gång. Det är det märkliga med bloggar, man ”känner Er” men Ni känner inte oss.
  Varma hälsningar

  Svara
 • Vilken fantastisk vän du har. Omtanke när den är som allra bäst

  Svara
 • Vilken underbar kväll ni ser ut att ha haft och vilken otroligt omtänksam och fin vän du har, förstår att du blev både överraskad, glad och överväldigad över hennes fantastiska påhitt 🙂
  Här uppe i norr trummar livet på för mig och jag går otåligt och väntar på att min lilla bebis som skall titta ut om en sisådär 6-7 veckor 🙂
  Ha det fint vacker! ❤️
  Kram

  Svara
 • Hej
  Malin heter jag. 45 år o bor i Svedala i Skåne. Har läst din blogg när du varit i Thailand. Älskar Thailand själv o vi försöker åka en gång på vintern
  Har börjat läsa mer nu sen jag började följa dig på instagram.
  Slås av vilken värme o kärlek ni i er familj o nära vänner verkar ha
  Du skriver väldigt vackert och det är en ynnest att få läsa om dig och dina nära
  Många kramar Malin

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag heter Lisa och är en 27-årig singel som pluggar till läkare. Bor i Luleå och har följt din blogg i flera år nu. Blir ofta så glad då jag tittar in här och får läsa lite om ditt liv. Har tänkt så mycket på dig och din familj nu i er svåra stund. Massa kramar!

  Svara
 • Hej finaste Hanna

  Svara
 • Jag heter Madde, 43 år och bor på västkusten med min familj. Man och 4 barn. 2 stora och 2 små (tvillingar). Myser och njuter av att titta in till dig och läsa lite. Vi mammor och våra liv påminner så om varandras och det är skönt att känna stöd i det <3 (Har skickat ansökan till homeparty försäljning :-D)
  Varm kram Madde

  Svara
 • Hej Hannah, Jag tycker det är så skönt å gå in på din blogg varje dag. Du skriver så bra och mysigt på något sätt <3
  Jag har själv haft det jättejobbigt det senaste halvåret. Egentligen så började det långt innan , min son har brukat Cannabis och Spice…Ett helvete! Rent ut sagt. Å i våras fick min man som jag varit tillsammans med sedan 1992 för sig att vi ska skilja oss….För han är inte kär i mig längre. han åkte iväg på semester ensam till USA i 3 veckor i somras. Då tog jag med mig sonen till Koh Samui / Thailand. Vi hade det underbart där och vart så omhändertagna av personalen på hotellet. Var som att dom kände på sig att vi haft det jobbigt…Älskade det stället och vi ska tillbaka i slutet på mars.
  Det som är så skönt med din blogg är all kärlek och värme.
  Tack för att du skriver.
  KramKram

  Svara
 • Hej Hannah, jag heter också Hanna 🙂
  Idag ska jag dela med mig av en mycket privat glimt från mitt liv, för att visa dig hur otroligt mycket din blogg betytt för mitt liv det här året som gått.
  Några dagar innan julen förra året lämnade min kille sedan 6 år mig. Det var förstås väldigt traumatiskt och livsomvälvande. Den enda blogg jag klarade av att läsa var din. Varje dag kände jag mig på nåt sätt lite varmare i hjärtat då du så ofta och fint påminner om att man är värdefull.
  Jag började så småningom påminna mig själv att säga så till dem jag bryr mig om. Alla dem som ställde upp så mycket för mig och gav mig så mycket energi för att lyfta mig från golvet. Jag bara tog och tog i flera veckor, ja månader. Men sen var jag redo att ge tillbaka som du gör. Jag tog mig tid att verkligen säg till dem hur värdefulla de är och varit och hur jag är dem evigt tacksamma.
  När min mormor i början av året började bli så dålig att hon inte kunde prata i telefonen längre började jag skriva massor av vykort till henne. Varje månad skickades två kort och nästan varje kort avslutades med ”glöm inte bort att du är värdefull mormor”. Sedan började jag skriva att jag älskade henne, så att hon verkligen skulle känna värmen och kärleken från mig, bara genom några ord. För jag visste från din blogg att de få orden verkligen gav värme i hjärtat.
  Den 1 september i år somnade min älskade mormor in för sista gången. Såklart oerhört sorgligt. Men ljuset i detta mörker är att jag inte har lämnat något osagt. Så ofta jag kunnat har jag berättat hur värdefull hon är och hur mycket jag älskar henne.
  Trots att jag under senaste året förlorat två av de viktigaste personerna i mitt liv har jag aldrig varit lyckligare. För jag har fått så mycket kärlek, och jag har gett så mycket kärlek. Allt på grund av de där 7 små orden.
  Glöm inte bort att du är värdefull.
  Kram Hanna

  Svara
 • Hej!
  Linda heter jag bor med mina 2 katter Cesar & Junior, dom är så smarta
  & roliga att dom har en egen instagram 😉 cesarandjunior kolla gärna in dom om
  Du vill 🙂
  1995 fick jag en ny lever & flyttade för 8 år sen från malmö till helsingborg.
  Tack för att du delar med dig av dig själv & att vi får vara en del av ditt liv 🙂
  Kram

  Svara
 • Linda heter jag, bor i Värmland, närmare bestämt Kristinehamn 🙂 är 22år, har en son som fyller 5år i slutet av oktober. Jobbar på en neonatalavdelning, men tänker senare i livet utbilda mig till Ambulanssjuksköterska som jag alltid velat bli 🙂 följer din blogg för den känns så varm & härlig, du verkar vara en jätte fin människa! Dessutom är jag sååå nyfiken på femme collectionen, längtar tills den släpps!! 😉

  Svara
 • Hej!
  Lena , 32 år, bor vanligtvis i Gävle men bor sedan tretton månader i Houston Texas tillsammans med min man och två barn Tuva-Li och Theodor. Ska bo här två år till innan vi flyttar hem.
  Älskar inredning , skor och väskor!
  Tycker hemskt mycket om din blogg och har läst den länge. Du känns ärlig, ödmjuk, glad och delar även allt som är tungt med oss. Tycker om att bloggen känns/är äkta! 🙂
  Ha det gott!

  Svara
 • Hej, jag heter Hanna och bor utanför Göteborg. Jag är 13år alltså 01:a. Jag har läst din blogg varje dag sen Vida föddes, jag älskar verkligen din blogg.
  Tack för du delar med dig av ditt liv!
  Puss

  Svara
 • Hej finis!
  Vilken underbar vän du har!! 🙂
  Emelie heter ju jag, haha.. Nyss fyllt 20 år och har nyss tagit körkort 😀 bor i den lilla hålan Bjuv som ligger cirka 20 minuter bort från Helsingborg.
  Umgås väldigt mycket med mina vänner eftersom de hjälper mig att tänka på annat när jag inte mår som bäst.
  De senaste månaderna har varit otroligt jobbiga och jag har inte varit samma person som jag brukar vara..
  Sen älskar jag att läsa din blogg.
  Så jag vill bara säga tack till dig för att du delar med dig så mycket av ditt liv till oss läsare!
  Hoppas vi ses snart.
  Kram ❤️

  Svara
 • Jag heter Paula o snart 50 år.Bor i Finland o läser din blogg varje dag 🙂
  Har 3 tonåringar..fast vet ju inte ..äldsta är 20 år, yngre dottern 18 år o så sonen som är 16 år.
  Gift med en mjölkbonde, Mats. Varit tillsammans sen 1986!
  Själv jobbar jag inte, har ledgångsreumatism. Så jag är på tidsbunden invalidpension…blir väl reumatologen i höst än..
  Kram

  Svara
 • Sofia heter jag, bor lite utanför Stockholm. Jobbar på förskola och håller på att utbilda mig till förskolelärare. Bor med min man. Älskar att fotografera, måla, brodera och läsa en massa böcker. Är 27år. Förlorade min pappa som 13åring.
  Tack för du delar med dig av ditt liv!
  Du skriver så fina inlägg!
  Kramar

  Svara
 • 35 år 2 barn
  På ett år har jag gått från en trygg tillvaro med min ungdomskärlek. Vi var tillsammans i 16 år, fick barn, köpte hus och reste mycket. Vi hade allt. Han är fantastisk. Men kärleken dog.
  Efter att ha jobbat hårt på oss i 2 år bestämde vi oss för att innan vi blir arga, börjar bråka och till slut bittra skulle vi gå isär.
  O nu sitter jag här i min lägenhet, barnen har pappavecka och jag vet att de har det fantastiskt bra. Å jag är tokkär i en man som är 11 år yngre. Vi pratar om att skaffa barn, han har tagit mina barn till sitt hjärta och de älskar honom. Jag är paff och lycklig!

  Svara