Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:48 | oktober 16, 2014

Kaffemorgon

God morgon min vän. Hoppas att du har sovit gott. Själv har jag sovit uselt. Har haft mardrömmar och vaknat flera gånger alldeles kallsvettig. Kaos i huvud och hjärta.
Jag kom nyss hem efter att ha kört William och Mio till skolan. Tur att jag slipper kliva ur bilen med tanke på att jag har pyjamas under jackan. Mycket pinsamt tycker killarna.

IMG_8800.JPG
Tjejerna tittar på tecknat när jag fixar frukost. Lugnast så 🙂
Har en hel del att stå i nu på morgonen så det lär bli fler koppar kaffe än vanligt.

IMG_8957.JPG
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Kaffemorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej. Brukar inte skriva här men skulle vilja tala om att jag finns här och har läst sedan ca 5 år. Jag har själv 4 barn, minstingen är snart 5 månader. Måste tala om att jag har fått mycket inspiration genom åren och fått energi som gett mig styrka att göra något med mitt egna liv. Konstigt men känner sådan empati för dig och din familj genom det svåra ni nu går igenom, fast att vi inte änns känner varandra. Vill bara du ska veta att allt du skriver har stor betydelse för andra och för det vill jag tacka dig. Hoppas du får en fin dag. Kram maja

  Svara
 • Hej vännen,
  Förstår att det är mycket tankar och svårt att sova. Men vad fint ni har gjort för Isak, jag lovar att det är med värme han ser ner på er och känner sig väldigt älskad. Stor kram och hoppas din dag blir ok.
  Annika

  Svara
 • Hej Hannah,
  Var kommer Vidas jumpsuit/onepiece ifrån?
  Önskar dig en fin dag!

  Svara
 • Hej Ulle, den köpte jag på H&M när Liv var i Vidas ålder. Så flera år sedan tyvärr.

  Svara
 • Brukar oxå skjutsa min dotter till skolan ibland på mornarna och har väl inte riktigt de bästa kläderna på mig då….. vet en mamma som skjutsar i morgonrock 😉 Men, tanken har slagit mig, tänk om ngt skulle hända med bilen där på morgonen, typ punka el ngt och då stå där med morgonrocken på sig

  Svara
 • Flickan till höger tycker jag är himla lik Isak! 🙂

  Svara
 • Hehe, vilken skön stil Vida har på morgonkvisten 🙂

  Svara