Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:18 | november 11, 2014

Pyjamastroll

Hej vacker. Hann vara uppe hos Marianne i Båstad med flickorna ett par timmar idag innan jag for till Göteborg.
Pojkarna går ju i skolan så de är hemma med en vän som bor hos oss och ser till dem. Imorgon bitti bilar vi hem igen och fortsätter med ett FME-infomöte i Stockholm.

IMG_9945.JPG
Vi ses imorgon ❤️

IMG_0002.JPG

IMG_9998.JPG
Vida har en alternativ stil när hon kollar på TV 🙂 Mina pyjamastroll.
Kram ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Pyjamastroll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • MÅSTE HA!!!!!!!!
  Hej Hanna.
  Ska ha 14 årskalas för min dotter på lördag. Vart har du fått tag i de guldiga sifferballongerna som ni hade på
  överaskningsfesten????
  Vänligen / Anna, trogen bloggläsare 🙂

  Svara
 • De köpte jag på Partyland. Kram

  Svara
 • Vidas stil verkar inte särskilt bekväm, men är hon nöjd så 🙂
  Jag önskar att jag att jag var lika vig som henne.

  Svara
 • Jag har alltid undrat varför din mamma aldrig är barnvakt? Hon verkar ju så älskvärd och du har ju beskrivit henne som en riktig bullmamma 🙂 Ni lämnar ju alltid tjejerna till Peters mamma i Skåne när ni behöver barnvakt, varför då när ni har din mamma i samma stad? Skulle vara kul om du svarade på detta tack.

  Svara
 • Nu är vi ju i Skåne på jobb så det faller sig naturligt, som man kanske förstår att Marianne som bor i Skåne är barnvakt. Vi vill ha nära till de små och bor där över natten. Min mamma är den människa i mitt liv som ALLTID ställt upp för mig, i allt! Hon jobbar så oerhört mycket, reser och ger sitt liv för behövande i hela världen. Så jag ber henne sällan då hon har EN ledig dag i veckan. Hon träffar och myser med sina barnbarn så ofta hon kan och hon är den som tagit hand om både William och Isak som sina barn då jag och syster behövt hjälp som väldigt unga mödrar. Mamma är den som alltid hjälpt mig med pojkarna när jag varit ensam. Nu har jag välsignats med ytterligare en underbar familj och glädjs åt farmor Marianne som är farmor, från sitt hjärta, till allihop när mormor inte kan ❤️❤️❤️

  Svara
 • Jag har nästan tänkt tvärtom då din mamma jobbar och hjälper andra behövande. Öppnar barnhem i Indien. Får tårar i ögonen av sådana insatser! Hon måste glädja många barn!
  Kram och hälsa din mamma det!

  Svara
 • Fast nu var det Filippinerna tror jag 🙂

  Svara
 • Sedan vet ju inte du som följer min blogg allt om mitt liv, min vardag, vart mina barn är och vad jag gör för att du läser min blogg. Det finns så mycket mer och mitt liv, allt som händer i våra liv och annat som inte får plats i en blogg och som jag heller inte skulle skriva. Kram

  Svara
 • Dian pojkar är så vackra, så fina, alla barnen är så otroligt fina! Ni är på fullaste allvar, den vackraste familjen, både insida och utsida. <3

  Svara
 • Hade jag kört med Vidas stil hade nog stolen vält och jag hade fått diverse frakturer…. Trist att man tappar sin smidighet med åren.. Tack för en trevlig blogg som jag följer dagligen. Kram Kerstin, Trelleborg

  Svara
 • Haha! Började le då jag fick syn på Vidas tv ställning. Söta barn

  Svara
 • Man börjar ju undra över att ingen på Femme verkar skriva något just nu. Ser ut som att klockorna stannade den 11.11.
  Orolig Moi

  Svara
 • Från min dator har alla skrivit 🙂 Konstigt? Har du tömt ditt cacheminne på datorn? Ibland kan det hänga sig och inget uppdateras. Kram

  Svara