Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:25 | november 18, 2014

Årets Mama 2014

God tisdag min vän. Hoppas allt är väl. Trots vädret. Fy, jag tycker verkligen att den här typen av höstväder är deppigt. Blir nedstämd av att det är så mörkt, kallt och grått. Tänder ljus i hemmet men knappt det hjälper. Nä, nu får det ta och snöa 🙂 Det är både vackert och ljusar upp.
Eller vad känner du?
Igår gick den årliga Mama-Galan av stapeln och årets mamas och papa utsågs av tidningen mama.
Jag, Mio, Liv och Vida gick visningen. William ville inte i år.
Jessica Almenäs ledde galan och vi var många mammor med våra barn som visade snygga kläder. Vida hade på sig Femme Mini 🙂

IMG_0257.JPG
Liv, Nicoletta, hennes lillasyster Bianca och Vida hade så kul ihop. Liv är så lik Isak på den här bilden. Blir alldeles varm i hjärtat men får också ett hugg av saknad som smärtar.

IMG_0261.JPG
Vackra Valerie blir sminkad.

IMG_0265.JPG
Vida och Nicoletta hjälps åt att fixa Bianca.

IMG_0270.JPG IMG_0267.JPG IMG_0273.JPG IMG_0275.JPG IMG_0280.JPG IMG_0286.JPG

IMG_0278.JPG
Redo!
Fortsättning följer… 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “Årets Mama 2014”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Hannah! Fy va länge sedan det var som jag kommenterade här inne. Jag skäms! Jag tittar iaf in varje dag men det blir lätt att man inte hinner lämna ett litet spår.
    Ni var som vanligt väldigt fina igår och man blir så glad när man ser er tillsammans. Jag hoppas att vi också blir en lika stor och fin familj som ni är <3 måste även fråga om du har ny vagn

    Svara
  • Åh vad fina ni var! ♥

    Svara