Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:13 | december 16, 2014

Julgransstjärnan i topp

God morgon min vän. Hoppas att din dag har börjat bra.
Jag och Mio har som vanligt tittat på julkalendern tillsammans. William har farit till skolan och Liv sitter bredvid mig och äter frukost. Hon ska till Maria Kyrka ,här i Sigtuna, med sin förskola så hon är upp tidigare än vanligt. Vida har hostat i natt och sovit dåligt så hon blir hemma idag.
Igår kväll klädde flickorna granen. De var jätteduktiga men min estetiska sida skrek inom mig 🙂 Har bestämt mig för att inte vara där och flytta runt på pumlor och glitter. Den är så fin som den är. Det blev rosa i år igen. Minns du att jag köpte all rosa julgransdekoration på Blocket förra julen? Jag har ju olika färger i granen varje år. Bytte inte i år men nästa år ska jag få tag i något riktigt kul.

IMG_1642.JPG IMG_1648.JPG

IMG_1647.JPG
William skulle på fotbollsträning och var inte så intresserad av att klä granen.

IMG_1652.JPG IMG_1654.JPG IMG_1657.JPG IMG_1661.JPG

IMG_1666.JPG
Medans Liv och Vida klädde granen så lagade Mio middagen, dukade fram och även av. Han älskar att fixa för oss och gillar att laga mat. Igen blev det pyttipanna och stekt ägg. Så duktig!

IMG_1670.JPG

IMG_1682.JPG
Visst är han fin?
Enligt tradition så sätter alltid Peter stjärnan i topp och igår fick han hjälp.

IMG_1686.JPG
❤️
När alla barnen hade somnat så satte jag och Peter på en film, tände ljus, kokade te och rostade mackor med massor av smör och hushållsost. Mmmmm!

IMG_1688.JPG
Mysigt.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


12 kommentarer12 kommentarer om “Julgransstjärnan i topp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh sånt är så gott, rostade mackor och massa smör, helst apelsin mermelad och ost. Jisses vad länge sen, har inte ätit det på flera år!! Saknar bröd faktiskt, väldigt mycket.
  Vad fint dom klädde granen, hi hi. Kan säga att samma sak hände mig, barnen klädde på sitt sätt och det slutade med att det var en klump av kulor på samma ställe så jag fick göra om allt sen när dom inte såg. 🙂 hi hi
  Massa kramar!!

  Svara
 • Visst är han duktig Mio 🙂 Å granen blev ju tjusig!! När min tjej va ett år och vi sa till henne att vi skulle klä granen sprang hon upp och kom tillbaka efter en stund och då hade hon hämtat kläder som hon la i granen så högt hon nådde 😀
  Ha en bra dag

  Svara
 • Hej Hannah!
  Så fint tjejerna kläde granen 🙂 Jag är ganska ny på din blogg och vill tacka för alla fina inlägg, bilder och den varma ton du håller rakt igenom.
  Med vänlig hälsning Eva

  Svara
 • Åh vilken fin gran och vilken mysig kväll ni verkade ha.
  Önskar även dig en fin dag! Må så gott!

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för din fina blogg! Jag tar en titt då och då, som en liten jobb-paus och får samtidigt inspiration av dig. Alltid lika trevligt.
  Måste bara fråga, hur håller du dig så slank (syftar på kvälls-rostmackorna ha ha)? Är bara avis 🙂 Du är superfin!
  Ha en fin dag!
  Tomasine

  Svara
 • Åhh så mysiga bilder, så mycket glädje och barnalängtan efter julen 🙂 Undrar också som någon här ovan hur i hela fridens dar du kan hålla dig så snygg och slank med allt detta goda du äter. Eller du kanske fotograferar mer än äter. Hur som helst är jag jätteavundsjuk för detta, om jag bara tittar på en macka går jag upp 2 kilo, haha. Kör du ngn träning eller löpning eller något ?? Eller så har du en GRYM ämnesomsättning, för du är alltid lika snygg !

  Svara
 • Mysigt!! Älskar när man tar in granen:) stackars Vida med hostan. Har en liten hemma med förkylningsastma. Tycker inget hjälper.. Har du magiska tips så dela gärna 🙂
  Fridens XX

  Svara
 • Åh hoppas ni har det super trevligt på ert julbord! Blir så sjukt rörd och glad ända in i hjärtat av att läsa att ni ses hela er STORA familj! Kärlek och familjen är bäst!

  Svara
 • Vad mysigt med ett besök i kyrkan för barnen! Vi ska försöka hålla på våra fina traditioner, tycker jag. Synd att det inte gäller överallt och på alla förskolor/skolor. I min kommun är det tabu sedan en massa år tillbaka. Alla vet varför, men ingen pratar om det. 🙁
  Vad fint du hade gjort med hyacinterna. Ska prova att sätta dem i glas, för jag får alltid stötta upp dem efter ett tag med blompinnar, blyertspennor eller vad jag nu hittar. Kram!

  Svara
 • Lotte! Måste bara skriva:
  Vad gulligt gjort av din dotter. Så klart att hon tog er på orden. Jätterart!

  Svara
 • Åh så mysigt. Ni kanske får en mästerkock i familjen, kul att Mio gillar att laga mat 😀

  Svara
 • Åh, jag var bara tvungen att gå in och se ett inlägg om pumlor.
  Det var du som lärde mig det ordet och jag skrattar varje gång jag tänker på det. Tycker att det är ett fruktansvärt roligt ord och jag fattar inte varför. Just nu vill jag till exempel bara börja gråta av skratt inuti. :,)
  Kram och God Jul fantastiska, härliga, underbara Hannah! Hoppas få se mer av dig 2015!
  //din sister from another Mister – Anna

  Svara