Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:05 | december 20, 2014

Han som Gud ler mot

God lördag min vän. Allt väl?
Vilken vacker dag att vakna till. Solen skiner och himlen är blå.
Saknar snö men man kan ju inte få allt 🙂
Igår åt jag och Peter julbord och innan det så besökte vi Isaks minnesplats och tände ett ljus på hans namnsdag. Börjar alltid gråta, det är helt omöjligt att stoppa tårarna när jag lägger handen på hans sten. Stjärnorna, som jag lade där sist, låg kvar under löven som jag tog bort.
Vid hans minnesplats tände jag ett nytt ljus. Glöggkoppen, kransen och snögloben stod kvar. T.o.m. mandeln i glöggen låg kvar. Inte ens en fågel hade varit där. Sist jag och syster var hos Isak hade någon stulit ett nytt hjärt-ljus, som hon ställt där, och kastat muggen med kaffe som stod bredvid hans lykta. Helt fruktansvärt vidrigt att någon kan göra så.

IMG_1798.JPG
Älskad!
Igår fick jag flera bilder, från vänner och även vänner här på bloggen, på den vackra brinnande himlen. Isak log lite extra på sin namnsdag och lät oss veta det ❤️
Namnet Isak betyder Han skrattar och Han som Gud ler mot.
Isak ler mot oss från himlen.

IMG_1810.JPG
Efter en stund med Isak for vi till East och åt julbord. Åt lite extra för Isak 🙂

IMG_1803.JPG

IMG_1804.JPG
Vad gör du i helgen?
All Kärlek ❤️


18 kommentarer18 kommentarer om “Han som Gud ler mot”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas du och din familj får en trevlig helg, finaste Hannah! Kram ❤️❤️❤️

  Svara
 • Trevlig helg fina Hannah! Kram ❤️❤️

  Svara
 • Idag ska jag på bröllop, soooom jag längtat!! En av mina finaste vänner gifter sig å sedan bär det av upp på berget för middag å fest! I morrn bjuder jag på kalas, jag fyllde år igår, så nu bakar å fixar jag för fullt! Titta in på min blogg för massa goa å lätta recept!!
  Älska livet!

  Svara
 • Jag har startat helgen med migrän, men när jag kommer upp till ytan igen ska det köpas gran, pyntas och rullas köttbullar. Och fastän jag inte känner er tänker jag på er när jag ser himlen i brand. Var rädda om er. Kram från Halmstad

  Svara
 • Fin hälsning från Isak. Nu är han eran skyddsängel. Kram på er hela familjen.

  Svara
 • Hej du fina!
  Har gått av mitt nattpass, och ser fram emot några dagars semester. Mmmm så skönt. Barnen skall börja klä vår fina gran nu och stillheten börjar lägga sig, med lite skön julmusik i bakgrunden. >Jag önskar dig och din familj en fin 4e advent. Kram//Lena

  Svara
 • Min helg har börjar med jobb i några timmar, för att nu vara ledig i två veckor! Ikväll ska vi ha en tjuvstart på Julen med en del av familjen, julmat & klappar. I Hälsingland har det vita guldet precis lagt sig och det börjar bita lite i kinderna när man är ute. Ljuvligt! Ha en fin helg, många kramar! ❤️

  Svara
 • Efter Isaks bortgång känns det som att du är mer mån om egentid med dina barn, speciellt dina pojkar. Har din livssyn förändrats mkt pga detta? Förstår att det har gjort det naturligtvis men känner du att du förändrats mkt som person, i tanke och handling? Kram

  Svara
 • Klart han har koll och hälsar till er.
  Här händer inte mycket alls. Ligger i soffan med hunden, jobbar lite, läser bloggar, fixar naglarna… allt är lugnt, ingen julstress alls.

  Svara
 • Kram Hannah ❤️

  Svara
 • Mys med familjen ute på gården som jag saknat så mycket! 2 veckors semester i sverige <3

  Svara
 • Jag testar igen för säkert 8:e gången. Jag läser din blogg och tack för den fina du, du verkar vara en bra människa. Något jag undrar efter är hur du kan hålla dig iså bra form trots att du inte tränar och du verkar äta rätt onyttigt med jämna mellanrum. Hur går det ihop? Har du en väldigt hög förbränning eller har du något husmorstips kanske? Skulle vara ännu roligare om du skrev lite om din hälsa och hur du håller dig i form. Ha en toppen din jul med familjen. Tacksam för svar :-).

  Svara
 • Jag tror att någon vänlig själ trott att kaffemuggen varit någon som lämnat som skräp och därför hjälpt till att städa genom att ta bort den <3
  Önskar er en fin jul!

  Svara
 • Kanske, men ljuset som var helt nytt försvann också.

  Svara
 • Säkert griftegårdspersonalen som städar platsen, man köper ju en askplats där man inte får pynta och greja,vill man ha mera pyssel och egna grejer ska man nog välja en” riktig” gravplats….

  Svara
 • Klart vi vet att man inte får ”pynta” askgraven men det finns en mur, som man får pynta, där många har bilder, ljus och annat. En minnesplats. Så du behöver inte komma med pekpinnar.

  Svara
 • Så vacker himmel! Att se den som ett tecken måste vara härligt! Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/12/21/julstokssondag/

  Svara
 • Hej fina!
  Återigen, stort tack för den fina jackan <3 Fick den häromdagen, dock är den lite för liten, men det ger mig bara mer press på mig att gå ner i vikt (perfekt ;P)
  Tänker ofta på Isak, det är så orättvist att människor går bort alldeles för tidigt, har alldeles för många i min närhet som har gått bort alldeles för tidigt:/ Jag åkte till Göteborg för ca 2 veckor sen och såg den brinnande himlen och tänkte direkt på honom.(skickade bilden till dig på IG)
  Jag vill att du ska veta att du och hela din familj har många personer som stöttar er, och jag hoppas vi väger upp mot de idioter som inte har några känslor och skriver hemska kommentarer eller bara är nyfikna på hur Isak gick bort.
  Ta hand om dig min fina och jag önskar dig och din familj en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR <3
  Kram Michaela

  Svara