Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:30 | januari 27, 2015

Frisk luft

Hej min vän. Har du en bra dag?
Jag har precis hämtat Vida på förskolan. Bilen startade inte imorse så jag har fått mycket frisk luft när jag har gått till och från förskolan ett par gånger idag.
Idag följde Liv med en kompis hem så det var bara Vida jag drog hem idag 🙂

(null) (null) (null)

(null)
Kram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Frisk luft”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej har en fråga om Koh Lanta, jag åker dit för första gången om en månad men är fruktansvärt rädd för orm, har läst att det finns en del orm på just Koh Lanta, har ni sett någon nån gång? /Mia

  Svara
 • Hannah….nu när ljuset börjar komma tillbaka och butikerna börjar fyllas med lusa vårkläder längtar jag efter att se vad Femme kommer att ha för kläder att erbjuda oss? Tänker tex på de puderrosa blusarna vi fick se lite av tidigare. När var det kollektionen skulle släppas?
  Måste ju spara några kronor även till era kläder så jag inte shoppar upp allt i butikerna 😉
  Kram

  Svara
 • Er lilla Vida är verkligen en solstråle!

  Svara
 • Fin jacka du har Hannah! ❤️Kram

  Svara
 • Hon är såå himla söt lilla Vida..=)) Ni är så fina hela familjen, verkar ha det så mysigt! Är själv Mamma till 2 pojkar o lyckligt gift, underbart! Är ofta inne på din blogg då den är mysig o ger bra inspiration. Trevlig helt enkelt! Kände jag nu var tvungen att sända dig detta. Stor kram på sig Hannah//Heléne.

  Svara
 • Det gladde mig verkligen ❤️ Stor Kram till sig Helene

  Svara
 • Du är så otroligt söt Hannah 🙂 ❤️

  Svara
 • Åhhh Hanna vad du är lik din syster på dessa fotonen 🙂 Lika fina båda två är ni!
  Kramar från Skåneland

  Svara