Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:22 | februari 2, 2015

Söndagsmiddag

God måndag vacker. Då var det redan dags för en ny vecka. Dagarna går så fort, för att inte tala om helgen. Jag har jobbat hela helgen och känner mig glad och nöjd över dagarna.
Nu börjar det verkligen dra ihop sig och närma sig lanseringen av Femme Collection och Femme Mini. Alla vi som ska sälja är så laddade. Smyckena har också levererats och de är så fina.
Två av butikerna som ska sälja FME berättade att det har varit tjejer inne i butikerna och förbokat plagg. De hade aldrig varit med om något liknade. Det känns ju helt fantastiskt roligt.
Nu är vi redan i full gång med att sälja in hösten/vinters kollektion. AW15. I veckan har vi införsäljningsmöten i Stockholm. Men idag är jag bara hemma. Förskolan är stängd så jag och tjejerna ska hitta på något kul. Det är ju galet mycket snö ute så vi får väl bylsa på oss och bege oss ut i pulkabacken.
Fryser av bara tanken och skulle helst bara ligga här inne och läsa och kolla film men då får jag dåligt mamma-samvete 🙂
Här kommer några bilder från gårdagens utbildning som vi höll på Scandic Anglais.
(null)
Stockholm, Gävle, Örebro och Uppsala-gänget samt Angelica och jag i mitten.
(null)
 
Vi hade med oss Mio, Liv och Vida in till stan (William har varit på fotbollscup hela helgen). De hjälpte oss att packa upp kläder och fixa innan alla homesales-representanterna kom. Min vän Nathalie skulle möta upp oss och vara med barnen under dagen. På hotellet hade Hillsong, en kyrka i Stockholm, barnmöten i konferensrummet bredvid oss. Så det blev söndagsskola för barnen innan de gick på bio med Nathalie.
(null)
❤️
När vi var klara vid kl 17 var vi bjudna på söndagsmiddag hemma hos Linda och Macke i Sigtuna. Där bjöds vi som alltid på god mat och trevligt sällskap och barnen lekte och hade kul.
(null)
Med gå-bort-vinet och blöjorna i högsta hugg.
Jag lagar gärna ”vardagsmat” till familjen men när det kommer till ”finmiddag” så är jag inte lika bra. Är rent ut sagt usel. Så när vi har gäster bjuder jag på hämtmat 🙂
Måste bli bättre.
Kolla bara in det här som Linda och Macke bjöd på.
(null)
Till förrätt bjöds vi på råraka med gräddfil, rödlök och löjrom…
(null)
… och till varmrätt fick vi njuta av en moules frites. Min favvo.
Vad har du gjort i helgen?
Var rädd om dig.
All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Söndagsmiddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åååå va roligt att folk redan förbokat kläder 😀 Jag längtar tills jag kan kolla in sortimentet 😀 Finns det webshop med? Eller vart runt Älmhult kan jag hitta en butik?
  Här hade vi dop igår, lilltjejen döptes så idag pustar vi ut 😉
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Ja du min helg…
  En dotter med magsmärtor som pågått länge och börjar oroa mig big time.
  Åkte själv på enorma mag- och tarmsmärtor så jag slutade andas ett tag. Misstänker magkatarr på grund av för mycket stress i min vardag.
  Var orolig över en familjemedlem som väntar hälsobesked..
  umgicks med familjen.
  Det var min helg full av oro och magsmärtor.
  Hade så gärna velat vara med i söndags att jag mådde skit. (ett till oros moment) men jag måste lära mig att släppa taget om saker och ting, innan jag åker in akut igen..
  stor kram och hoppas du förstår.

  Svara
 • Vad kul med sånt intresse redan innan collectionen kommit till butikerna!!

  Svara
 • Åh jag är också nyfiken på att få se hela kollektionen. Hoppas det finns nån hemmasäljare eller affär nära Eskilstuna 🙂

  Svara
 • Spännande och kul att någon förbokat kläder.
  Min lördag började inte som jag hade tänkt mig, då jag på min löptur blev biten av en orm. Allt hände så plötsligt, men som tur var ormen inte giftig. Resten av veckoslutet var lyckat. Kram!

  Svara