Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:12 | februari 5, 2015

Styleicons

God kväll min vän. Hoppas att du mår bra och har haft en fin dag.
Min har varit intensiv men bra. Vida har varit hemma idag också och hängt med på mina möten. Det första var med syster och Styleicons på Fashion District i Nacka. Nacka är på andra sidan stan från mig så det tog över en timme att köra dit. Hade laddat min mobil med spel och film så Vida skulle kunna slappa i vagnen och kolla på den.
Väl där mötte jag upp syster och vi letade upp Styleicons monter, Diana och hennes man. Diana samt hennes man Ken har agenturen för några av Maggans och mina absoluta favoritmärken, LdiR handgjorda skor från Italien samt Circle of Trust som har bästa jeansen i massor av olika modeller och så mycket annat.

(null)
Systra mi och jag.

(null)
Vi igen med Diana.

(null)
I vagnen där i mitten myser Vida bland snygga kläder och min mobil 🙂

(null)

(null)
Mocka och fransar. Det kan nog inte bli bättre. Kär!
Efter Nacka styrde jag och Vida kosan mot Sollentuna där jag hade nästa möte. Ett riktigt spännande möte som du kommer gilla. Den som väntar på något gott…
Under det mötet hade Vida hunnit tröttna på min mobil och hon ville inte sitta still. Som tur var satt jag i ett väldigt barnvänligt möte så jag slapp ursäkta mig och torka skäms-svett ur mustaschen.
Dagen här gått i ett. Möten, jobb och Vida 🙂
Tidigt imorgon bitti ska jag träffa syster på Arlanda och vi ska flyga upp till Norrbotten och Jokkmokk. Där ska vi göra ett något annorlunda jobb. Kul som sjutton ska det bli… och kallt.
Dags att packa underställ, täckbyxor och myskläder.
Godnatt. Vi hörs imorgon.
All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Styleicons”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • By far de skönaste skorna jag äger, jag bor i mina rosa LdiR förutom nu när det är vinter. Måste skaffa ett par till och de där med fransar was to die for, verkligen. 🙂

  Svara
 • Jättefina bilder och skor. Vad lång du är mot din syrra, ha ha, söta ni ser ut. <3

  Svara
 • Längtar till våren då man kan ha sina LdiR igen – älskar dem! Hänt i veckan med din intervju har kommit ut nu, det var en fin och bra intervju tycker jag! Cool och stark är du, Hannah!
  Kram

  Svara
 • När kan man börja handla från er? Längtar så oerhört, kläderna är så fina och samtidigt ser dem så sköna ut. Fin intervju i Hänt i veckan. Och alltså dina ögonfransar är ju helt otroliga! Trevlig helg till dig och din familj /Annie

  Svara