Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:44 | februari 19, 2015

Event med systra mi

Hej igen vacker. Jag har haft en rolig, intensiv och mysig dag. Hur har din varit?
Det är väldigt mycket som ska falla på plats inför imorgon. Webbshoppen, homesale och annat. Spännande men också väldigt stressigt.
Har fått många roliga mail från butiker som kommer sälja FME. De har berättat att flera tjejer varit inne och förbokat plagg. Det är t.o.m. så att några butiker har utökat sina ordrar och köpt ännu mer Femme Collection till sina butiker 🙂
Känner mig så glad. Tack för att du stöttat och uppmuntrat oss under resans gång. Du är en bra vän du.
Idag mötte jag upp syster efter mina jobbmöten. Hon höll i ett litet mysigt event tillsammans med Loppi och resesajten SEMBO.
Sembo skämde bort oss med en trevlig eftermiddag på Sturebadet. Vi bjöds på fika, goodiebags och alla fick vi var sin yogadräkt från SoBea. Jag var tyvärr tvungen att fara hem innan det var slut men de andra fortsatte eftermiddagen med ett yogapass och avkoppling i det Turkiska badet.

(null) (null) (null) (null) (null) (null)

(null)
Maggan, jag, Charlotta och Emma från Sembo.

(null) (null)

(null)
Ann Söderlund, Pernilla Wahlgren, Therese Krupa Syllner, Nina Hermansen, Therese Wickman, Laila Bagge, Lotta Gray, jag, Charlotta Wågert och Sembo-Emma. Syrran bakom kameran. Ett härligt gäng tjejer.
Åkte tåg hem från stan och var så inne i min bok att jag höll på att missa min station 🙂 Gillar verkligen boken. Det var en Hannah-bok som jag misstänkte.
Nu är det dags att laga middag. Det blir laxpasta.
All Kärlek ❤️


5 kommentarer5 kommentarer om “Event med systra mi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad härligt mysigt med velourdressar och buffén såg ljuvlig ut. Håller tummarna för er kollektion. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/02/19/och-hur-har-vi-det-med-magtrasslet-da/

  Svara
 • Åh men inte visste jag att man kunde förboka också!! fan vad jag missar en massa, haha, ska säga upp mig från jobbet så att jag kan hålla mer koll på alla dina produkter, hihi. Nä men ärligt, nu är det iof bara några timmar kvar tills shoppen öppnar, fasen vad jag måste ladda för att vara snabb i fingrarna och shoppa åt mig! Vet inte ens vilken storlek jag är men får chansa mig fram.
  Grymt fina bilder finis. Du och syrran är bara för vackra, så fina tjejer. Vad många ni var och vad mysigt det ser ut, speciellt med kläderna och allt. MYS!
  Ha en fin kväll Hannis. 🙂

  Svara
 • Åh vilken härlig dress!!!! Kan man köpa den/ skicka efter den från nåt ställe?

  Svara
 • På SoBea.se. Kram

  Svara
 • Å, vilken lyxigt mysig tjejdag!!!

  Svara