Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:40 | februari 23, 2015

En tjejkväll…

… och en dans på rosor.
God måndag vacker. Hoppas allt är väl. Hur har din helg varit?
Min har varit fylld av allt. Men det vet du ju redan 🙂
I fredags lanserades Femme Collection. En otroligt stor och fantastisk dag för mig, Peter, Jesper och Angelica som ligger bakom FME.
Tack för all fin feedback. Är så glad och tacksam.
Har fått några frågor om varför kollektionen är så liten, varför vi inte ha större storlekar till barn och varför vi inte har ”pojkkläder”. Ja, vad kan jag säga mer än att man måste ju börja någonstans.
Höstkollektionen blir dubbelt så stor och barnkläderna blir några storlekar större. Så vem vet vad som väntar SS16, sommaren 2016 🙂
(null)
Vilka vänner! Grattis-blommor och bubbel. Tack.
Fredagen fortsatte jag med min Linda. Vi hade sedan länge bokat en tjejkväll på stan. I veckor har vi räknar ner till denna dag.
Vi började med en sen lunch på Riche. God mat och ett glas bubbel.
(null)
(null)
Vi strosade runt på stan och kikade i affärer innan vi gick till vårt hotell. Vi bodde på Hotel Nobis, Norrmalmstorg. Så snyggt hotell. Grym personal och fina rum.
Där väntade bästa Kicki Burman.
Jag tyckte det var så härligt tjejigt att få bli sminkade och fixade i håret av ett riktigt proffs innan vi gick ut 🙂
(null)
Kicki, Glam Squad.
(null)
Linda blir sminkad.
(null)
Tack Kicki för att du fixade oss. Vi kände oss så fina.
Efter smink- och hårfix samt tjejsnack på rummet åkte vi till Metropol Palais där dansshowen En Dans på Rosor av Tobias Karlosson är. Alltså, vilken show!
Wow! Kan se den en tredje gång. Lätt!
Träffade ”min” Calle Sterner, som jag dansade med i Let’s Dance, samt flera andra fantastiska dansare från LD som numera kör En Dans på Rosor.
(null)
(null)
Vi åt en gott.
(null)
(null)
(null)
Linda, Tobias och jag.
Nu ska jag, Liv och Vida fara och äta sushi.
Önskar dig en bra dag och start på veckan.
Stor Kram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “En tjejkväll…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad det verkade härligt!
  Hannah, kan du berätta lite mer om din Detox-kur?
  Tyckte du att det fungerade? Fungerade krämen?
  Kram Marie

  Svara
 • Ja! Jag känner mig fräschare och piggare. Krämen ska man nog hålla på med ett tag till så jag tänkte beställa en ny kräm. Tyckte i alla fall att den var skön och huden kändes stramare. Kram

  Svara
 • jag är så ledsen att jag tvekade på maxiklänningen och nu är den slut… dock väldigt förväntansfull över de plagg jag beställt 🙂 <3

  Svara
 • Vilken fantastisk fredag! En efterlängtad lansering och härlig tjejkväll, kul att bli fixad av ett duktigt proffs också, ni ser skitsnygga ut! 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Är det lång leveranstid på detox-kuren? beställde samma dag som du skrev om det i ditt inlägg och inte fått leverans än….

  Svara
 • Då borde du verkligen ha fått den nu. Fick någon orderbekräftelse på din mail? Om inte så tycker jag att du ska kontakta deras kundservice. Kram

  Svara
 • Kul med kollektionen. Jag hade siktat in mig på att köpa en leo-mönstrad scarf, som jag trott mig sett & att den skulle komma i denna kollektionen. Känner du igen vilken jag syftar på, kommer den framöver montro eller har jag drömt? 🙂 Varmt lycka till!

  Svara
 • Den finns under accessoarer 🙂 Både i Leo och zickzack-print. Du får kika runt på sidan så du inte missar något. Kram

  Svara