Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:15 | mars 3, 2015

Grattis!

Nu är vinnaren dragen 🙂
Det är Stina som vinner alla snygga posters från Desenio.se.
Fick tårar i ögonen när jag läste hennes motivering och blev så glad över att deras lilla flicka mår bra och har klarat kampen mot cancern.
Hej,
Jag gillar Bilden på Chanel flaskan allra mest.
Den elfte april 2011 fick vår lilla flicka cancer, bara ett år gammal. Världen vändes upp och ner. Sorgen och skräcken tog oss i ett järngrepp. Det vi upplevde då går inte att beskriva i några få ord så jag nöjer mej med att säga att det var början på vårt livs svåraste resa …en resa som lyckligtvis, efter en 913 dagar lång behandling med cytostatika visade sej vara lyckosam. Idag är vår lilla flicka – nummer fyra i vår barnaskara -fri från sin cancer och världens busigaste, glada, femåring med mycket skutt i benen!
Alldeles i början av vår resa, när det var som tuffast och vi väntade på besked om de första dagarnas behandling hade hjälpt så fick jag en parfym av någon som tänkte på mej. En flaska Chanel. Den klassiska. samtidigt som jag öppnade flaskan och droppade några droppar på min handled, kände doften … SÅ öppnades dörren och doktorn kom in i rummet och gav oss svar på blodproven som visade att vår flicka svarat bra på behandlingen och vunnit den första tuffa kampen.
För min är just chaneldoften en god påminnelse för alla mina sinnen om dagen när allt vände. När vi förstod att vi skulle få ha henne kvar hos oss, hand i hand, även om vi hade lång väg kvar …

Stor Kram ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “Grattis!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snacka om värdig vinnare! Stort grattis Stina! Och va underbart att din dotter är frisk nu 🙂

  Svara
 • wow !! Stort grattis till vinnaren och kampen! Lycka till i framtiden med familjen och kämpandet att vara friskförklarad för resten av livet. Må det bästa komma med er framtid nu efter en sån hemskt början. <3

  Svara
 • Åh gråter…… ❤️
  Tack gode Gud att du fick ha din flicka kvar. Värdigare vinnare går inte att hitta. Grattis i dubbel bemärkelse, men mest grattis att er tjej idag är frisk. ❤️
  Kärlek!

  Svara
 • Åh, vilken värdig vinnare! Grattis! Men mest av allt underbart att ert lilla underverk fick stanna hos er! Tårarna rann när jag läste dina ord. Ta hand om varandra!! Kramar i massor!!

  Svara
 • Grattis till vinsten, tänk att lukter kan vara så betydelsefulla. Forskning säger ju att lukter som man förknippar med en händelse alltid sitter kvar. Vilken härlig doft för dig med Chanel.

  Svara
 • Tack gode Gud att ni fick behålla er lilla flicka i livet! En sådan skräckupplevelse att få ett sådant besked! Grattis till livet och grattis till parfymen! Förstår att den doften blivit en positiv påminnelse om dagen då det vände till seger!
  Kramar! ❤️❤️❤️

  Svara
 • Grattis till fina Chanel tavlan
  ❤️

  Svara
 • Åhhh vilken härlig historia <3! All lycka till er och stort grattis till vinsten – den tavlan är du så värd. Har själv en snart 5 årig dotter och känner med er i varenda del i kroppen!
  Kram Marie

  Svara
 • Å vilken värdig vinnare! Underbar läsning att er lilla tjej är frisk idag, hurra och kram!

  Svara