Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:20 | mars 10, 2015

Mer och mindre hår

Hej igen fining. Sitter på tåget hem igen. Hann med två möten, ett efterlängtat frisörbesök och lunch med min vän Bobby.

Nu ska jag hem och sätta mig vid datorn och jobba, sedan hämta barnen. Ska packa en weekendbag också. 

Imorgon far jag nämligen två dagar till Spanien. Peter har ett jobbmöte där så jag hänger på 🙂

Två dagar i värmen ska bli underbart. 

Edit

Kolla in vädret. Ska ta med mig klänningar från Femme-Collection.se så klart. Får passa på att gå barbent och njuta av värmen.

Idag var jag hos Maria på Hår 3000 på Vasagatan. Har gått på Hår 3000 i snart 15 år och gjort extensions. Outstanding! Har haft uppehåll från löshår flera gånger men när jag gör det så gör jag det där.

Förlänger inte håret utan fyller bara ut det med 40 slingor. Har varit utan i över ett år men tappade så mycket hår pga sorg, så jag vill ”tjocka” till det lite. Gör det var fjärde månad.

Före och efter. 

Maria. Bästa Maria som fixade mitt hår.

Ännu en grym Maria som jobbar där. Men hon är bättre på annat slags hår och att ta bort det istället. Hon har ett behandlingsrum där hon gör massor av bra behandlingar för ansikte och kropp. Här trådar hon bort min skepparkrans 🙂

Nu har jag både mer och mindre hår.

Stor Kram ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Mer och mindre hår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt med Marbella! Jag var där med väninnor för två veckor sedan och har förmånen att åka igen om två veckor, då med mor och far och kära maken. Golf står på schemat 🙂 kram

  Svara
 • Så fin du är!
  Hoppas vi ses hos Bobby! (min vinst :)) Mailar dig vilken tid jag bokade!
  Ha en fin dag! Kram

  Svara
 • Frågade honom idag och han sa att du bokat 🙂 Ja, maila mig. Stor kram

  Svara
 • Trådning är kanon! Får ögonbrynen plockade med tråd sedan i somras och är helnöjd. Alla småbryn följer med och det växer ut mycket jämnare. Och vet du vad, idag ska jag hämta min Maja top! 🙂 Hoppas bara att jag har tagit rätt storlek.
  Ha en härlig resa.
  Kramis

  Svara