Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:56 | mars 17, 2015

Norrsken

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin dag.

Min har gått i barnens fotspår 🙂

Hela dagen var vi på Junibacken. Vi hann inte med någon bio för Vida och Charlie hade så kul ihop och vi glömde helt bort tiden. De lekte oavbrutet i fyra timmar. Aldrig några sura miner mot varandra. Vida har två bästa vänner och det är Charlie och Axel. Varje kväll berättar hon att hon älskar dem och att de är hennes bästa vänner. Fint.

Charlie och Vida som korvförsäljare.

Vida och jag hade på oss Femme Collection och matchade varandra i färgen Oyster. 

Mot eftermiddag for vi hem till oss i Sigtuna. Tristan följde också med. Hemma väntade William, Liv och hennes kompis samt Mio och hans kompis, så sammanlagt var det åtta barn som härjade runt. Hur sjutton gör Familjen Annorlunda 🙂 

Jag tycker det var en pärs att fixa mat, ha koll, lösa konflikter, leka, prata och svara på de hundra gånger någon ropar MAAAAMMMAAAA! 

Pyret var ju också här. Henne får jag inte glömma. Hon åkte förövrigt rutschkana med Vida och Charlie från altanen ner till trädgården flera gånger. Har en så rolig film när jag hann fånga Pyret på väg ner. Du kan se den på mitt Instagram. Hon älskade det 🙂

När jag och Mio hämtade William från fotbollen runt kl 21 så såg vi Norrsken! Är det ens möjligt? Så häftigt. Har alltid drömt om att fara upp till norr och uppleva Norrsken och så får jag se det hemma inte långt från farstukvisten.

Det var svårt att fånga på bild med mobilkameran men den svarta himlen lystes upp av ett magiskt grönt sken. Se!

Förr sa Samerna att Norrsken var ljuset från de dödas själar som lämnar jorden för himmelriket. 

Vackert.

All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Norrsken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lite läskigt om samernas tanke ang norrsken, inatt drömde jag om min mamma hela natten. Massa olika saker och det har jag ej gjort sen hon dog.Kanske norrskenet hade med det att göra : ).Ville inte vakna,ville bara ha mamma kvar. För övrigt så älskar jag era kläder speciellt collegetröjan med FME tryck,måste nog beställa en rosa också: ) Kram Annie

  Svara
 • Det har varit solstormar vilket gjort att man kunnat se norrsken även här i Stockholm 🙂 jag är från norr och för mig är inte norrsken så speciellt längre, förutom när det blir stora norrsken som nästan tar upp hela himlen i alla möjliga färger 🙂

  Svara
 • Min yngsta dotters hund åkte också rutschkana! 😀 Dagen efter den första åkturen blev han galet glad då vi kom till samma ställe och han rusade upp till rutschkanan som låg på en kulle! Ha ha, det såg så roligt ut! Lycklig hund!. 😀 Nu lever han tyvärr inte längre. Men i våra hjärtan ”lever” han kvar! 🙂
  Kramar! ❤️

  Svara
 • Hej!
  Jag tycker kläderna från FME är jättefina. Funderar på att beställa den klänningen som Vida har på sig till min dotter. Hur är de i stl? I vanliga fall har hon stl 104-110, så jag vet inte riktigt vilken av dubbelstorlekarna jag ska välja….
  Kramar Pernilla

  Svara
 • Vida har 86/92 i sin så du skulle kunna beställa en i 98/104 till din dotter. De är aningens stora i storlekarna för barn. Kram

  Svara
 • Vilken härlig dag! ☺️

  Svara
 • Jag la upp bilder från norrskenet här http://www.jimmywidegren.com/blogg/?sida=artikel&id=3983 de va riktigt fint i Stockholm med!

  Svara