Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:52 | mars 27, 2015

Jumping fitness

Hej min vän. Hoppas att du mår bra och är vid gott mod.

Jag började min fredag med ett svettigt träningspass. Har aldrig provat denna typ av träning förr. Men shit vad kul det var.

Fick knipa för kung och fosterland när jag hoppade 🙂

Efter att ha fött fyra barn så är just det där med studsmatta en småjobbig grej. Men det gick bra. Slapp blöja 🙂

Det gällde att knipa, hålla takten och lära sig alla olika hopp och steg. Lite svårt första gången men jag ska gå på fler pass så jag lär mig och inte behöver tänka så mycket på hur och vad jag ska göra.

Jag frågade min vän Tone om hon ville följa med och hoppa. Skönt med sällskap. Vi ska försöka få till  en gång i veckan då vi kör något av alla olika pass som finns. Det ligger här i Sigtuna, nära och bra. Clarity in Life heter det. 

 

Det har gått snart en timme sedan jag kom hem men jag är fortfarande illröd i ansiktet. Sjukt dåligt flås har jag men det ska det bli ändring på.

Jag har tagit min utmaning från Svart Lådan på största allvar. 

  

  

  

 

Grymma instruktören Marika och jag.

 

Jump!

Nu ska jag ta en dusch och sedan sätta mig och jobba.

All Kärlek ❤️ 


8 kommentarer8 kommentarer om “Jumping fitness”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken träning, aldrig sett eller hört talas om förut. Men det måste ju ge endel flås när det är studsmatta 🙂 Jag ska nog köpa en studsmatta ”till barnen” i sommar 😉 Hehe
  http://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • hi hi vad fin du ser ut, söta fina. Men du, måste fråga.. är det bra att hoppa sådär då? Har hört så mycket om att det inte är bra för kvinnor att hoppa (över en viss ålder eller efter att dom fått barn) i studsmattor, för att det inte är bra för blåsan eller vad det är.. kommer liksom inte ihåg vad dom säger men nått som har med knipandet att göra, att det kan leda till värre längre fram…
  Hajar du ens frågan, haha.
  ha en fin dag sötis

  Svara
 • Det är en jättebra träningsform. En av kvinnorna där var 80 år!!! Och i värsta snygga formen.

  Svara
 • Du må ha dåligt flås, men den kropp ser fantastisk ut!

  Svara
 • Bra där Hannah ❤️

  Svara
 • Du har en fantastisk kropp! Att du har fött fyra barn och ser ut som du gör är helt otroligt! Jag har fött 2 barn, minstingen är 8 år och jag har fortfarande en mage som ser ut att jag är i vecka 25. Nu är jag ju slapp och slö och får skylla mig själv. Jag lever i tron att jag fortfarande har småbarn och kroppen snart kommer att rätta till sig. HAHA 🙂

  Svara
 • Vad härlig du är! Ser jätteroligt ut, säkert en superbra träning! Trevlig helg fina du 🙂

  Svara
 • Det där såg ju sjukt roligt ut. Jag är inte så mycket för att träna på gym eller i grupp men det där skulle jag kunna tänka mig. Fast som vanligt hittar man det säkert inte här i min stad.
  Kram Malin

  Svara