Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:21 | april 15, 2015

Back to the 80’s

God morgon min vän. Hoppas att du har sovit gott. 

Mitt och Peters sovrum har varit fullpackat med barn. Alla utom William, som sov gott i sin egen säng 🙂

Mysigt! Jag har sovit gott trots vi legat som packade sillar med knän i ryggen och en liten hand som smällt till mig lite då och då i sömnen. Mio vaknade med fruktansvärd huvudvärk och får vila idag och flickorna får också vara hemma. De vill vara med oss då vi far till Indien imorgon. Hjälpa oss att handla till flickorna på barnhemmet i Indien och fixa inför resan. Några små extra händer är alltid bra och så trevligt sällskap på det… förhoppningsvis. Kan ibland vara en pers att handla med barn 🙂

Liv har sovit med flätor två nätter nu och har hår á la 80-talet.

 

Hon älskar det. 

Nu ska jag smyga ner och äta frukost med William. De andra ligger och drar sig och somnar nog om en stund till.

Jo, du får inte missa min finfina tävling på Femme Collections Instagram @fme_collection.

Där har du chansen att vinna ett valfritt armband från FME. Tre vinnare kommer dras. Gå in på Insta och var med du också.

 

Jag och Vida matchar i silverarmbandet Swallow och Swallow Mini. Så fina!

Önskar dig en fin dag.

Tack för att du finns.

All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Back to the 80’s”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna! Jag skulle vilja komma i kontakt med dig men vill inte skriva i kommentarsfältet. Hur kan man nå dig? Mvh Cecilia Läckberg

  Svara
 • Åh självklart ska jag vara med och tävla!!! 🙂
  Hoppas ni får en fin dag underbara familjen, så fina människor som gör så mycket för andra. Love it.

  Svara
 • Hej. Är ägare utav en Joolz Day och älskar den. Vi är ute efter en dyna att ha i vagnen nu när åkpåsen inte sitter i längre. I med att Joolz inte har några egna dynor så undrar jag vilka som passar. Tips uppskattas 🙂

  Svara
 • Härlig frisyr!! : )

  Svara