Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | maj 5, 2015

Badungar

God tisdag min vän. Har du en fin dag?
Jag håller på att fixa med det sista inför mitt FME-event tillsammans med Rotari på torsdag. Det kommer bli så trevligt.
Dagen har gått i ett. Alla barnen hemma, middagen ska lagas och nu sitter jag och tittar på Vida som badar.    
Kollade igenom min mobil och hittade så söta bilder på några andra små badungar 🙂
Älskade William och Mio med deras bästis Alva-Leigh. Mio var ungefär lika gammal som Vida är nu på bilderna och William drygt fyra år. William, Alva-Leigh och Mio.
 
Jag är ingen badmänniska alls. Jag kanske badar i vårt badkar en gång om året. Högst. Knappt det. Men tanken på att tända ljus, droppa olja i det varma vattnet och sjunka ner och lyssna på musik eller varför inte en ljudbok låter ju onekligen skönt.
Kanske tar jag mig ett bad- och SPA-kväll när batnme lagt sig.
Gillar du att ta ett bad?
Kram ❤️


14 kommentarer14 kommentarer om “Badungar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah,
  Åh va söta barnen är! Älskar sista bilden på Mio, riktigt bad monster 😀
  Kram på dig! 🙂

  Svara
 • Så fina bilder på barnen!
  Älskade att bada badkar när jag var liten, eftersom vi inte hade något eget åkte vi in till min pappas snälla faster som lät mig låna hennes. Och där kunde jag sitta i timmar. 🙂 Älskar fortfarande att bada, gärna riktigt varmt eftersom jag har ont i mina muskler. Men det blir inte timtals längre. 😀

  Svara
 • Älskar att bada, badar minst 6 gånger/vecka och faktiskt även under högsommaren här nere i Spanien. Älskar att bada, det bästa som finns 😉
  Kram J

  Svara
 • Jag verkligen älskar att bada – i badkar, pool, havet ja name it…Längtar så till sommaren. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/05/05/boktips-om-att-forsta-olikheter/

  Svara
 • Hej! Jag gillar tanken på att ta ett bad när man haft det stressigt på jobbet, känner sig frusen eller bara vill spaa till det lite hemma, men det stannar alltid vid just bara tanken. Vi har bott här i ett år lite drygt och jag har nog bara badat en gång. Varför kan man undra? Jo det känns så himla omständigt, när karet väl är fyllt har jag kommit på en massa andra saker jag måste göra, blir helt enkelt för rastlös plus att vattnet kallnar, det skvimpar över så lätt och så vidare, då känns en dusch mer praktiskt! Däremot älskar jag att bada i en ljummen svensk sjö en sen sommarkväll, då behöver man inte skyla sig i vassen heller!

  Svara
 • Åh vilka fina bilder o va söta dem är! Jag är en riktig badtjej och badar gärna ett par gånger i veckan 🙂 Perfekta sättet att varva ner och slappna av.
  Kram, Hanna

  Svara
 • Hej Hannah! Jag undrar vart du hittade din outfit till din ”tusen och en natt” fest. Jag ska själv ha samma tema på en fest :-))

  Svara
 • Ha ha ha ja såpass många bad att jag fick en cd-skiva i brevlådan med Bath Music.,, av grannarna…
  Som jag knappt hade sett! Men mkt plaskande o telefon-prat hördes nog till de

  Svara
 • Jag älskar att bada men äger inget badkar. Men det löser jag genom att bada hemma hos mamsen med jämna mellanrum. Så att bada är för mig en lyx 🙂
  http://www.mittofrivilligaliv.se

  Svara
 • Vad söt hon är Vida och vad lik hon är dig!! Jag är precis som du, tycker det låter mysigt med ett bad, ljus och olja men det blir sällan av, gillar inte att bli våt tror jag!! All lycka!!
  http://mittlivpacapri.blogspot.it/

  Svara
 • Haha, hög igenkänning!! Jag älskar tanken på att bada men under 1,5 år som jag och min sambo hade badkar badade jag en gång. Däremot ville jag absolut inte ta bort badkar till förmån för tvättmaskin. Svårt att hitta bra argument när badkaret användes så lite. Nu har vi haft tvättis i två år och jag skulle säkert inte bada MEN jag saknar möjligheten att kunna bada.
  Har aldrig kommenterat förut men vill passa på att tacka för en bra blogg. läser även din systers blogg och uppskattar så hur ni delar med er av både toppar och dalar, det är starkt av er <3

  Svara
 • Jag älskar att bada och badar varje dag, det är min egentid när barnen har lagt sig. En egen pool är högsta drömmen men det känns far away. Visst har ni pool?

  Svara
 • Jag är en riktig badkruka när det kommer till alla former av bad 🙂 Vi har pool men jag badar bara om barnen tjatar eller om jag håller på att svettas ihjäl så kan jag ta ett kärringdopp. Kram

  Svara
 • Jag är som du Hannah, badar badkar max en gång om året. Gillar det inte.
  I pool eller så är det en annan sak 🙂
  Ha en fin dag och tack för en fin blogg.

  Svara