Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:48 | maj 16, 2015

White Party

Hej min vän. Hoppas att du mår bra. 
Jag och Peter vaknade nyss. Vi tog en lång och skön sovmorgon. Vi är två timmar före Sverige så klockan är halv ett här 🙂
Men det gör inget för det är spöregn idag. Regnet öser ner och det är alldeles grått ute.
Vi ligger fortfarande kvar i sängen och kollar på Suits. Har med mig ett USB med massor av serier. Så en innedag är faktiskt mysigt.
 Syns knappt att det regnar på bilden, men det vräker ner och nu hör jag även åskan mullra.  
Suits gör vår dag. 
Igår kväll var det White Party här på Club Med. Vi hade helt missat det och kom färgglada i blått och rött 🙂 Jag som har med mig så många vita fina kläder. Typiskt.
  
Åt gott och mycket.
Provade på den kollektiva dansen också. Gick sådär 🙂 Måste öva och ge det ett par dagar. 
 Vad gör du i helgen?
Stor Kram ❤️ 


11 kommentarer11 kommentarer om “White Party”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad mysigt ni har det! Idag är en långpromenad med en vän inplanerad, inte så mkt annat, skönt att ta det lugnt.
  Sköt om er och njut! Kram ❤️

  Svara
 • Oj, på det där dansgolvet har jag dansat,vi bodde inte på Club Med, var bara inne o åt och dansade!!
  Hoppas vädret blir bättre nu!!! Här regnar det med, sitter på Capri!!
  Kolla in min blogg:
  http://mittlivpacapri.blogspot.it/

  Svara
 • Vad mysigt ni verkar ha det =) I helgen så passar jag på att baka olika grejer och testa mina nya bakredskap som jag har köpt, ikväll blir det ett middagsbesök på Miss Voon. Jag har längtat efter deras hummertacos länge nu så jag ser verkligen fram emot det + att testa deras underbara sashimi.
  http://www.diningandcooking.blogg.se

  Svara
 • Jag är ledsen men jag håller inte med här riktigt…Att allt ska lovordas…Kikade in efter en tid och kan inte förstå hur man självmant kan välja att vara ifrån sina barn som är små en hel vecka ? Hur klarar man av det känslomässigt? Förklara gärna -för jag förstår det inte. En weekend är ju underbart på tu man hand men att välja att resa så långt bort och så länge ? Jag är inte avundsjuk som läsare kan vara snabba med att kommentera, jag är uppriktigt förvånad. Mitt hjärta skulle gå sönder helt enkelt. Skulle ni andra med små barn fixa att vara borta så länge ? Är det jag som är extra beskyddande och känslig? Jag skulle ha en sådan obeskrivlig saknad som jag vet skulle äta upp mig inifrån. ..

  Svara
 • Hej Elli. Ja alla är vi olika och precis som jag inte kan utvärdera ditt barn är det svårt för andra att döma mina. Jag personligen tycker att det kan vara bra att få sakna varandra och för barnen att få en vecka med sin farmor är ju fantastiskt. Vilken kvalitetstid för dem. De bakar, pusslar och myser. Vi skypar varannan dag och barnen har knappt tid att prata med oss. De vinkar och säger att de älskar oss och så springer de iväg och leker. För de är trygga. Jag vet att det mår bra och har det tryggt och fint hemma med farmor och förskolan. Vad skulle få dem att må dåligt?
  Vida är snart 3 år, Liv 6 år och William snart 14 år och Mio 11 år. Pojkarna har inte träffat sina pappor mer än varannat helg sedan de var bebisar och det är längre tid än den här veckan. Men det ifrågasätts aldrig. Jag blir både en bättre mamma och fru av en vecka med min man. Det är min övertygelse att föräldrar som mår bra inombords återspeglas i deras barn. Jag har även den stora fördelen att vara med mina barn mer än någon som jobbar heltid med fasta arbetstider. Jag har eget företag, vilket så klart innebär mycket jobb men jag jobbar mycket hemifrån och kan lämna senare på förskolan, hämta tidigare och ibland är de hemma hela dagarna med mig. De gånger jag gör det får jag kritik för mitt ”lyxliv” att välja att vara hemma med barnen en vardag. Med det menar jag oavsett val verkar det alltid vara någon som provoceras. Jag har valt ett liv och uppfostran vi tror på. Sedan finns det alltid andra som är experter i andras liv men det är sekundärt så länge mina barn mår bra.
  Jag saknar barnen massor så klart, oerhört, oändligt mycket men de har det bra och jag har det bra så jag passar på att njuta av det. Jag har en vän som aldrig lämnar sitt barn till barnvakt eller far- och morföräldrar. Hen är 6 år och får panik om mamman bara lämnar rummet. Det är inte sunt och jag tycker det är egoistiskt av en föräldrar att göra så. De ska växa upp i en kärleksfull miljö och på sikt bli självständiga och starka individer. Så länge barnen är omslutna av kärlek och trygghet, i detta fall farmors, har jag svårt att se våra barn fara illa av att sakna och vara ifrån sin mamma eller pappa. Men en vecka räcker 🙂 Kram

  Svara
 • Vilken härlig resa ni gör! Njut och samla kraft, det är ni så väl värda.
  Själv väntar de två små och jag hem pappan och de två två stora idag. De har tillbringat veckan i Spanien.
  Kram Annika

  Svara
 • Hej igen !!
  Jag har frågor ang kläderna igen 🙂
  Storleken på tishorna , vida linen tex , hur är den ? Står att modellen har stl S och är 1.75 lång . Jag är 1,64 då kanske xs blir bäst ? Sen vilken rosa tröja har du på dig på tv programmet om barn ? Finns den o beställa ?
  Dumma frågor kanske men svårt o se stl på bilder .
  Kram Camilla

  Svara
 • Inga dumma frågor alls 🙂 Jag tycker du ska ha en S i Vida Linnen Tee. De är normala i storleken men linnet gör tishan lite slappare. Den och Liv Tee är mina favoriter. Den rosa tröjan heter Elina Top och är från Femme Collection. Helt ljuvlig. Färgen heter Oyster och de finns även i svart, grå och Leo. Den kommer du älska. I den skulle du kunna ha XS. Kram

  Svara
 • Tack för du svarar !! 🙂 time to shop 🙂

  Svara
 • Tack för ditt svar ! Jag betvivlar inte att dina /mina andras barn är trygga och inte klarar av att vara ifrån sina föräldrar. Barn anpassar sig utifrån sin ”överlevnad” och skulle aldrig skuldbelägga sina föräldrar med ord.
  Vad jag undrade var hur man själv som vuxen kunde välja att vara ifrån såpass länge ? Hur man fixar det ? Ett barn på 3 år är litet i mina ögon. Även en 5 – åring. Men att resa ifrån en bebis tror jag är direkt osunt. Övertygad om det.
  Idag verkar det gå en ”trend ” att par ska ha mycket egentid med varandra. Jag tror på egentid ihop men kan inte förstå varför man prioriterar en hel vecka utan sina barn ?
  Då vill man ju ha dem med ! ☺ Några timmar, ett par nätter är mycket i mina ögon.
  Nåväl. Vi är alla olika och agerar olika.
  Och det är ju helt ok. Kram tillbaka.
  p.s hur klickar jag bort att jag inte vill ha påminnelse i mejlen när det blir nya kommentarer här ? Tror inte jag klickat i något…? Vill gå in och läsa när jag själv bestämmer det ☺

  Svara
 • Bra svar av dig Hannah! Heja! Du verkar vara en underbar mamma o fru! Kram ❤️

  Svara