Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:48 | juni 3, 2015

Vidis

God onsdag min vän. Hoppas allt är väl och att du känner dig glad.
Jag dricker kaffe, äter smörgåsar och så har jag sällskap av goa Vida som är hemma med mig idag och myser. En Vidis-dag 🙂
   
Delfinerna får också vara med och mysa.

Önskar dig en fin dag.
Hörs om en stund igen. Då ska jag lägga upp en grym tävling!
Stor Kram ❤️


3 kommentarer3 kommentarer om “Vidis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Måste bara säga att du verkar vara en fantastisk mamma o person. Ser alltid framemot dina inlägg. Är så imoonerad över hur du lyckas ta hand om fyra fina barn, man, hus, jobb OCH dig själv. Tycker själv att livet bara är kämpigt. Har bara ett barn (en underbar 2-årig son) men resten skiter sig ändå. Älskar mitt jobb men det är väldigt mycket gnäll o dålig stämning osv, sen är både jag o sonen typ jämt sjuka, vilket inte gör det lättare att klara av vardagen. Har konstant ångest för allt jag inte hinner med o stressar upp mig så pass att jag ofta bryter ihop o gråter. Får ont i magen av att lämna lillen på dagis o får dåligt samvete över att jag inte är en sån rolig mamma som jag vill vara. När blir det egentligen lättare? Vet inte varför jag skriver det här, behövde bara lätta mitt hjärta. Önskar dig en fin dag ♡ Kram

  Svara
 • Låter som en härlig dag! Kram ❤️

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  En liten undran, säljer ni fortfarande Joolz vagnarna? Är helt förälskad 🙂
  Massa kramar
  Sofia

  Svara