Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:51 | juni 21, 2015

Som nybakat

Hej vacker. Vilken härlig dag vi fått. Vi får snart vänner på besök och ska grilla. Det blir kyckling, majs, hamburgare och massor av grönsaker till det. Älskar doften av grill och nyklippt gräs. Det är sommar för mig. 
Strax är det även fotbollsmatch och killarna lär paxa soffan 🙂
Pappa, Marie och Leon har åkt men vi hann bada och mysa i solen innan de for. Vi åt kakor, drack saft och kaffe. Vi planerade sommaren och när vi ska fara upp till dem i Älvdalen.
Jag hade köpt nya kakor från Marabou, Marabou Cookies som man kan värma. De smakar precis som nybakat när de är varma. Chokladplupparna ovanpå smälter en aning och inuti blir de mjuka och saftiga. Så goda. Krispiga och mjuka på samma gång. Nästa gång jag bjuder på dessa så behöver jag ju inte säga att de är köpta. Kan ju låtsas som om jag själv har bakat dem 😉
   
   
Jag och Liv åt våra kakor varma men Vida ville ha sin som den var. Går ju lika bra. Perfekt att ha med på utflykten eller bjuda när man har finbesök.
Två paket tog slut direkt 🙂
All Kärlek ❤️
I samarbete med Marabou


6 kommentarer6 kommentarer om “Som nybakat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • OMG gott!! Dom där kakorna ser bara för goda ut. 🙂 Jag älskar kakor men bara jag tittar på dom så får jag finnar. Men du, köpte du kakorna eller var dom i samarbete med… för då brukar man få dom 😉 <3

  Svara
 • Vilka goda kakor, vi hade dem till kaffet idag!
  stiljustnu.blogg.se

  Svara
 • Vilken tid och plats gäller för Lund imorgon?

  Svara
 • Carl Wernergallerian, Stortorget 4. Mån 13-18 och Tis 10-18. Välkommen!

  Svara
 • Varför skriver du att du köpt nya kakor när inlägget är ett reklamsamarbete med Marabou?

  Svara
 • För att jag har köpt dem. Det kan vara ett samarbete i alla fall, som det tydligt framgår. Så där lyckades du inte sätta dit mig 😉

  Svara