Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:50 | juli 12, 2015

Macke 40 år

God söndag min vän. Allt väl?
Vi ska strax sticka ner till Torekov och fiska krabbor. En tradition när vi är här. Lika kul för oss vuxna som för barnen. Så mysigt.
Ska frossa räkor och krabba innan och sen använder vi resterna som bete. Det bästa krabborna vet är musslor så det får bli några sådan också.
Igår fyllde Macke 40 år och Linda hade planerat en överraskningsfest i flera veckor. Han trodde bara att det skulle vara vi fyra som firade och åt middag men så blev det inte. 
Peter tog iväg Macke på en födelsedagslunch och då passade vi på att fixa här hemma och alla vänner kom hit. När de kom tillbaka så gömde sig alla och hoppade fram med konfetti och bubbel som sprutades över honom. 
   
  
Barnen lekte när vi fixade.   
 Redo för fest.
   
 Jag och Peter gav Macke och alla gäster biljetter till Petter som körde nere på Summer on Festivalen. Fick t.o.m. Petter att ge Macke en hälsning från scenen. Stort 🙂
   
    
 
Vad har du gjort i helgen?
Åh nej, nu börjar det regna! Får nog skjuta på vårt kräftfiske.
All Kärlek ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Macke 40 år”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Galet härliga bilder, vilken fest och vad kul allt verkade vara. Fint av er. Och den sista bilden på dig och Peter, vad snygga ni är tillsammans. <3
  Den här helgen har bestått av allt möjligt, barnfritt, bio, lek och bus med barn, föräldrar, kärlek, omtanke, överraskningar, kompisar etc. 😀 Allt utom träning som jag gärna hade velat klämma in. 🙂

  Svara
 • Superfina bilder!
  Stiljustnu.blogg.se

  Svara
 • Vilken fin överraskningsfest!!!fint väder å allt. Ha det fortsatt bra i Båstad!!!Gunsan
  !

  Svara
 • Tack för filmtipset i tidigare inlägg, Hannah. ”Game of thrones” är nu mitt kvällsnöje. 🙂

  Svara
 • Vilken fest! Kul överraskning! Ha det så bra, kram ❤️

  Svara
 • Jag har varit på grillfest hos min syster och hennes kille. Jag hoppade studsmatta med barnen och kastade frisbee så att glasen på bordet nästan klirrade men som tur var så var det bara chipsen som ramlade i backen. Inget kalas utan kras. Såg en rovfågel som flög på himlen och det är ju inte varje dag som man ser det när man bor i stan. Har andats lite frisk lantluft .

  Svara
 • Din blogg är fantastisk! Jag tröttnar aldrig på den som jag gör med vissa andra 🙂

  Svara
 • Tack Anna! Det glädjer mig att höra 🙂

  Svara