Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:30 | juli 25, 2015

40 år

Hej min vän. Hoppa att du har en fin helg. 
Här är det lugnt och skönt. Jag och Vida for till kyrkan i förmiddags. Min mamma hade ett stort 40-års jubileum där. Hon firar att hon i 40 år rest jorden runt, byggt ett 50-tal barnhem och varit engagerad i hundratals välgörenhetsprojekt som att bygga brunnar i Afrika, bidraga till kliniker och så mycket annat. Vi fick se bildspel från bibelskolan, hennes möten, predikningar och en uppsjö andra saker med mamma som både diakonissa, pastor, missionär, lärare och vän. Hon har många strängar på sin lyra och gör mycket gott i denna värld.
   
 Mamma delar ut stipendium och en check till bl a Martin Reén och hand fru Linda. Martin Reén är från mammas församling och han och en annan man blev nyligen frisläppta efter att ha suttit som gisslan i Syrien i över 500 dagar. De kidnappades av en terrorgrupp när de jobbade som missionärer i Syrien. Så fruktansvär. Men nu är de fria. Tack och Lov.
   
 Alla bjöds på fika.
  
Jag och Vida 🙂 
Önskar dig en fin kväll.
All Kärlek ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “40 år”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fint. Sin frihet ska man verkligen fira. Inget att ta för givet. Idag firade jag friheten i mina älskade vågor ❤️

  Svara
 • Vilken duktig mamma du har! Vi är på ett regnigt o blåsigt Öland. Ifjol fick jag missfall på vägen hit o då var vädret likadant, så jag får en del olustiga deja-vu-känslor…. Hoppas dock veckan ordnar upp sig.
  Ha det gott! Kram

  Svara
 • Usch, vad tråkigt med sådana känslor och tankar. Men den här gången kommer det bli jättefint ❤️

  Svara
 • Hej Hannah!
  Kan inte hålla mig nu, har aldrig någonsin skrivit tidigare & frågat om varifrån något plagg kommer ifrån men dina skor i det tidigare inlägget. Jag måste köpa sånna 🙂 Perfekt för mig att gömma mina tår i 😉
  (Menar bilden när du tittar på barnen & pratar med William) ☺️
  Skulle bli så glad om du svarade!
  Kramar!!

  Svara
 • Det är ett par espandrillos från H&M. Köpte dem dock förra året men tror det finns liknande. Annars finns märket OAS hos PassionForBrands.se som är liknande. Gillar också att gömma tårna 🙂

  Svara
 • Hej!
  Läser dig varje dag men brukar inte kommentera men nu måste jag.Skönt att han från församlingen som suttit gisslan i 500 dagar är hemma det är nästan 2 år av livet? Hoppas att han o hans familj kan läka hyfsat efter detta då det är något som han får bära med sig hela livet.
  Hälsningar Birgitta S

  Svara
 • Kram o tack för dina ord! Japp, denna gång blir det bättre:)

  Svara
 • Duktig mamma du har,var rädd om henne.
  stiljust.blogg.se

  Svara
 • Vill bara passa på o önska dig en trevlig o skön söndag. Här i Göteborg regnar o blåser det. Kram

  Svara
 • Jag beundrar verkligen din mamma (och dig och Magdalena) för allt arbete och engagemang hon lägger på att hjälpa andra!

  Svara
 • Blir så glad i hjärtat när jag läser om din mamma. Det behövs fler so henne i denna värld!

  Svara