Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:52 | augusti 7, 2015

TjejCruise

Nu är vi laddade. Snudd på övertända 🙂
  
Ett dygn med de här härliga tjejerna på Tallink Silja Galaxy kan inte bli annat än kul!
Kram ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “TjejCruise”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas ni får en trevlig kryssning! Ät gott och skåla för mig också!!
  Kram, Carina

  Svara
 • Mysigt ha så kul tjejer ❤️

  Svara
 • Hej Hannah! Har läst din blogg i ett par år och blev ju självklart väldigt glad över du startade ett klädmärke. Självklart ville jag stötta dig och testa på sitt nya märke och beställde hem den långärmade blusen, i leoprint. Igår använde jag den för första gången och den sprack upp totalt på höger ärm i sömnen, även vänster ärm börjar lossna. Jag hade inte gått emot något och haft på mig den endast i några timmar. Blev himla besviken på kvalitén då jag förväntat mig mer utav FEMME. Inte ens mina billigaste blusar spricker så lätt. Hoppas att det här bara var en engångshändelse och att inte hela kollektion håller den här kvalitén.
  Kram!

  Svara
 • Härligt med tjejktyssning 🙂 Ni lär ha det toppen. Snart hägrar ett slottsdygn på Häringe Slott med ett par härliga tjejer, precis vad man behöver ibland.

  Svara
 • Hej Hannah

  Svara
 • Blev något konstigt med mitt förra inlägg. Texten försvann. Min fråga var när före och efterbilderna kommer gällande ditt kost-och träningsprogram med svarta lådan kommer. Kram

  Svara
 • Jag är en landkrabba som helst undviker öppet hav, men hoppas ni får roligt på båten 🙂 !

  Svara