Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:10 | augusti 14, 2015

Höst och Vinter

God fredag min vän. Underbara fredag och underbara vän 🙂
Har Din dag börjat bra?
Jag sitter på altanen i solen och dricker kaffe. Smet ut en sväng från datorn och jobb och skriver till dig.
Snart börjar det närma sig för oss att släppa höst- och vinterkollektionen. Känns inte så härligt att höra orden höst och vinter nu när vi äntligen har sommar men snygga kläder är aldrig jobbigt 🙂
Det är mycket som ska planeras och falla på plats. Samtidigt som vi ska släppa AW15 så säljer vi in SS16. Nästa vecka bär det av till Göteborg för införsäljning av nästa års kollektion.
Vi ska ju så klart ha olika events i butiker vi finns i runt om i landet. Lyxiga Events där du får klämma, känna, shoppa, mingla, dricka bubbel och gå hem med en goodiebag. Har du varit på något av dem tidigare?
Håller på att få till något uppe i norr i mina hoods. Bor du i norr, Sundsvall och upp till Luleå (eller ännu längre upp så klart), så kom gärna med förslag på butiker som du tycker vi borde finnas i.
Här är sneak peeks på några av plaggen ur kollektionen som kommer i slutet av augusti. Närmare bestämt på min födelsedag.
  
Sara Dress i Navyblue. Kommer även i andra färger samt print. 
  
Fanny Dress i Bordeaux. Perfekt till fest och nyårsafton.
  
Min favorit Hannah Dress kommer också i nya färger till hösten.
  
Många härliga stickade koftor och tröjor också.
Det blir lite dovare färger i höst och till våren ljusar vi upp med pasteller.
All Kärlek ❤️


32 kommentarer32 kommentarer om “Höst och Vinter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så snygga kläder! Har inte varit på nåt event, men hoppas det blir något som passar i höst!! Vet du om nåt blir i närheten av Stockholm/Sörmland?
  Kram!!

  Svara
 • Hej fina Hannah såååååå mycket snyggt blir till att shoppa allt igen då

  Svara
 • Oh vad kul hoppas att man får se kollektionen live denna gång. Tar ju slut hela tiden men det är ju bra! Har varit på Nantucket flera gånger men hoppas kanske får gå på event där när ni kommer! Lycka till Hannah med försäljningen

  Svara
 • Åhh så mycket fint ❤️ Lycka till ❤️

  Svara
 • Hej finaste Hannah! En butik i Sundsvall som ditt märke skulle passa i är butiken In moode! Ha en fin dag! Kram Jenny

  Svara
 • Jaaa Hannah, den här gången måste ni ju bara ha nåt event i Stockholm. Kändes som ni var överallt utom just i Sthlm i våras. Nu tänker många av er säkert att allt annat finns ju redan i Sthlm och det har ni ju alldeles rätt i…meeen inte…..FEMME-event 😉
  Ser fram emot höstkollektionen och att få klämma lite på den! Kram

  Svara
 • Förslag på Butik i Gällivare är Jive

  Svara
 • Ser jättefint ut. Kommer absolut att handla. Förmodligen via nätet som jag tycker funkar jättebra! Både storlekar, leverans, returer osv. Lycka till!

  Svara
 • Åh fick ett ha begär direkt! Sara dress 🙂 Perfekt på jobbet och den stickade tröjan…me love. Ser fram emot att se resten.

  Svara
 • Hej!
  En bra butik att synas och finnas i är Kii i Umeå. Det är en underbart trevlig butik.

  Svara
 • Åh stickade tröjan ser ju go ut! Ser fram emot kollektionen då jag handlar en hel del ur den som var 😀 Till o med kläder dottern kommer kunna ha vid jul/vår som jag hoppas hon kommer växa i då 😉

  Svara
 • Superfina kläder!
  stiljustnu.blogg.se

  Svara
 • Åh så mycket fint ❤ Nu när min mammaledighet snart är slut 🙁 (värker i hjärtat) och en full lön kommer in igen ska jag skämma bort mig själv med en Sara-dress. För det är jag värd efter månader med kämpande och tom plånbok

  Svara
 • Hela min kommentar kom inte med 🙁 Men även ett lycka till för er med er fina kollektion ❤

  Svara
 • Hej fina!
  Jag bor i Sollefteå å är säker på att FEMME skulle sälja som smör i solsken i vilken butik som helst här, men om jag måst välja en specifik så säger jag: KlädDax! Det är en butik som säljer olika märken.
  Kram å ha en fin helg!

  Svara
 • Så mycket fina kläder!! Måste också skriva hur mycket jag tycker om kläderna från FEMME som jag köpte i sommar, så bekväma och snygga! Perfekt en skön sommarkväll. Kram!

  Svara
 • Åh, jag gillar Hannah dress……

  Svara
 • Åhhh, Mora!! Femme bara måste anlända hit snarast

  Svara
 • Åhhh, Mora!! Femme bara måste anlända hit snarast

  Svara
 • Jättesnygga kläder, har inte köpt något än men det lär nog komma 🙂

  Svara
 • Zmillas i Östersund 🙂

  Svara
 • Ja det är nästan så jag längtar till hösten just nu.
  Sitter med bultande och svidande ben fulla av soleksem och lider av att solen skiner för fullt ute och jag måste gömma mig inomhus i soffan.

  Svara
 • Hej! Jag har länge funderat på varför du stavar Hannah med h och 2 a i Graaf när det inte är så du är folkbokförd. Finns det någon rolig förklaring? Skriver du din namnteckning så också? Heter dina pojkar förresten också Karyd nu? Och heter flickorna Graaf också? Så nyfiken på hur ni har löst det då vi har liknande frågor i min egen familj.
  Tack för en fin blogg!
  Kram

  Svara
 • Hoppas att ni kommer ha något event i Östergötland! Kram

  Svara
 • Vill ha både en Hannah och en Sara dress. Det stod liksom rektorskan på dem tycker jag. Från mig ganska långt ner i söder i världens vackraste avkrok. Finns det någon butik eller beställer jag via webshop?
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/08/15/nar-man-slapper-hornflaggan/

  Svara
 • Jag bor inte norrut men önskar att din kollektion fanns i Södertälje, finns en butik som heter KaNeli! Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah 🙂 det finns en butik uppe i Luleå som heter Sambo,har massor med olika märken. Mycke norrmän som besöker Luleå dessutom.Era snygga kläder skulle passa bra i den butiken och sälja bra skulle jag tro. Kram och lycka till

  Svara
 • Så spännande!! Jag skulle hemskt gärna vilja se era kläder i Övik, hos Helena på ”Rut”, hon är superduktig på kläder och kvinnokroppen, hur man skall klä sig osv så jag tror det hade passat bra 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag gillar kläderna!!Men han inte köpa Femme tröjan som fanns i färgerna grå och rosa,grön.
  Är Slut överallt.Tycker att din blogg är toppen.Hoppas att den kommer tillbaka till våren.Önskar dig en trevlig vecka:)!!
  Med vänliga hälsningar Malin

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag tycker att dina kläderna är såå snygga! Men jag kom på för sent att köpa Femme tröjan som fanns i grått och rosa, grönt. Jag undrar om tröjan kommer i gen nästa vår? Kommer att shoppa när höst kläderna kommer!!
  Älskar din blogg. Var köper du dina kläder och barnens kläder? Och hur kan du hålla så fint i hemmet när det är troligen fullfart hemma hos dig? Jag behöver nog lite tips och råd så det inte slutar med att någon tror att man har släpat in en tornado här hemma! Själv har jag två barn på 12 och 7 år.
  Var är dina bästa mat ställen i Stockholm? Jag och min sambo ska bo på hotell den 29-30 augusti. Han fick det i födelsedags present av mig. Och var i Stockholm ska man shoppa?
  Hoppas att du får en bra vecka. Med vänliga hälsningar Malin

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Jag tycker dina kläder är super snygga.Gillade
  Tröjan som kom i färgerna rosa och grå, grön.Tyvärr så hann jag inte köpa någon!Kommer det finnas liknande tröjor till nästa vår?Tycker din blogg är grymt bra.Önskar dig en trevlig vecka.
  Med vänliga hälsningar Malin.

  Svara
 • Jaa, Zmillas i Östersund! Där skulle era kläder passa perfekt.

  Svara