Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:33 | augusti 17, 2015

Sommarlovets sista

God måndag min vän. Hoppas att du haft en fin helg.
Idag är sista dagen på sommarlovet. Imorgon är det skolstart för William, Mio och Liv. Väckarklockan kommer numera ringa 07.00. Zzzzznark.
Men imorgon ringer den redan 05.00 då jag flyger till Göteborg snuskigt tidigt. Har införsäljning av Femme Collections, SS16,  vår- och sommarkollektion 2016.
Tycker dock att det ska bli riktigt skönt att skolan börjar. Nu har det saknats ordentliga tider och rutiner alldeles för länge. Ingen av oss mår bra av det. Tycker barnen är på varandra och tjafsar hela tiden och jag går runt och säger åt dem konstant. Häxan Surtant 🙂
Imorse var jag med William hos läkaren. Han hade tid för ett EKG. Han har haft ont runt hjärtat men det visade sig inte vara någon fara alls. Tack och lov.
Efter det så åt vi frukost tillsammans.
  
Kaffe, fralla och juice.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Sommarlovets sista”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja det ska bli rätt skönt med lite mer rutiner igen!! Men idag tar vi tillvara på sista dagen av lovet och åker till sjön 😀

  Svara
 • Hur kul det än är när barnen är hemma och lediga så är vardagen inte så tokig heller, man njuter lite mer av helgerna då tycker jag, ha en bra dag och vecka!

  Svara
 • Javisst e det skönt att återgå till rutinerna igen, det mår både barn o vuxna bra av! Vad skönt att William fick positivt svar på EKG:t. Hoppas han mår bättre nu!

  Svara
 • Skönt att EKG:et såg bra ut!

  Svara
 • Skönt att allt såg bra ut. Och jättegod frukost ser det ut att vara!

  Svara
 • Här kickar dagarna igång kring 05.20 varje morgon! Kommer ej ihåg när jag hade sovmorgon senast. Som ensamstående hårt arbetande mamma är det lätt att tumma på sömnen för att få åtminstone nån liten kvart för sig själv per dag.
  Skönt att EKG gick fint!
  Kram

  Svara
 • Om det är liksom en ”håll-känsla” han har runt hjärttrakten eller lite längre ner vid revbenen, så har vi haft samma problem här hemma. Vi gjorde också ett EKG på den berörda, som dessutom idrottar mycket, och fick veta (av flera olika personer) att det är ”vanligt” när man växer… De växer i sådana fall ifrån det, så blev det tack och lov för vår älskling. Hoppas det blir så även för W. Vet hur orolig man blir. Kram!

  Svara