Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:45 | september 19, 2015

Stå upp för de tysta!

Här behövs inga ord för filmen säger allt.

Den här filmen av Lennart Bång borde ALLA se. Den borde visas i alla skolor. Visa ditt barn. Sprid den! 

Tårarna rann när jag såg den. Tillsammans kan vi hjälpas åt att försöka stoppa mobbing. Inget barn ska behöva vara olycklig, rädd, fylld av sorg och hat eller vilja dö.

Se den! Sprid den!

HÄR! Är länken till filmen.

All Kärlek ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Stå upp för de tysta!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Shit Hanna så berörd jag blev……det var som att förflyttas en massa år tillbaka i tiden, när de cyklade runt mig där jag stod i min kjol och skolväska och dom cyklade runt runt och skrattade samtidigt som dom spottade på mig. Har sett en del av dem idag, nersupna och förstörda. Men mig gick det bättre för. Mobbaren är sjuk och måste hävda sig, stor som liten mobbare. Denna filmen skulle visas i alla skolor och då och då i TV. Fint att du lägger ut, har inte sett den tidigare. Kram 🙂

  Svara
 • Jag är en av dom.. som mådde illa av att gå till skolan, för jag var annorlunda, svarthårig, såg konstig ut.. jag var en av dom. Så självklart står jag upp för dom alla andra som mår, känner och har det likadant. Tack för att du spred videon.

  Svara
 • Stark och såå viktig film!
  Det stämmer verkligen att det är vi alla runt omkring som måste säga ifrån och bry oss när vi ser mobbning, liten som stor. Tyvärr finns det ju även vuxna som mobbar sorgligt nog.

  Svara
 • Den här filmen gick verkligen rakt in i hjärtat! delade den på fb direkt. Jag var mobbad i skolan och minns hur jag varje kväll bad till Gud att den värsta mobbaren skulle vara sjuk dagen efter för de dagarna var de allra bästa. Mobbing sätter djupare spår än vad många förstår! Jag hade dock inte bara mobbing i skolan, min mamma var också rätt duktig på att trycka ner mig och få mig att känna mig värdelös. Jag är glad att jag ändå är så stark och tuff som jag är för även om mobbingen tog så visste jag att det de sa inte var sant, att jag dög som jag var. 🙂
  Kram <3

  Svara