Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:18 | september 23, 2015

Sara Dress Small Blue Print

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin dag.

Jag har fotograferats för en tidning idag. Berättat om mitt företag, Femme Collection och tagit bilder till reportaget. 

Vi var ute på fina Wenngarn, i Sigtuna, där vi har vårt kontor. 

   
Med våren och sommarens kollektion 2016.  
  
Idag hade jag på mig vår nya Sara Dress och Lova Knitted över. Perfekt höstdag för klänning. 

  
Sara Dress i Small Blue Print går att köpa i vår webshop nu. Finns även i svart, midnattsblå och snart kommer den i ett bordeaux-print. 

Den kan man styla och ha som jag, dra åt dragskon och ha den lite högre upp i midjan eller för att få mer längd ha den mer nere på höften.

  
När Peter inte får ta mer bilder 🙂

När jag hämtade på förskolan möttes jag av den här snygga tjejen…

  
… I en väldigt snygg tröja. Vår collegetröja i Army Green.

Idag blev det onsdagstacos. Börjar bli en vana för oss att äta det mitt i veckan istället för på fredagar som är den officiella tacodagen 🙂

Fick hjälp av Liv att skära alla grönsaker och Vida sköljde dem.

  
Tänkte börja med någon av alla middags/matkassar som finns. Har verkligen idétorka varenda dag på vad jag ska laga. 

Imorgon ska jag upp tidigt då jag ska på en PR-frukost inne i stan. Passade på att boka några möten också när jag ändå är där. 

Måste sova för att orka upp tidigt och jag måste ta det lite lugnt så jag inte blir sjuk. Det ligger något och trycker känner jag men det får inte bryta ut nu när en veckas TV-jobb väntar.

Godnattkram ❤️ 


17 kommentarer17 kommentarer om “Sara Dress Small Blue Print”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj så fin klänning!

  Svara
 • Supersnyggt! Perfekt att man kan anpassa lite efter vad man känner för dagen!

  Ha en fin torsdag och hoppas du kan mota förkylningen!

  Kram, Carina

  Svara
 • Kan verkligen rekommendera Linas barnkasse vi är så nöjda med den!

  Svara
 • Får jag bara fråga vad de fina krukorna som hänger i köket kommer från?

  Svara
 • De köpte jag på IKEA för flera år sedan. Kram

  Svara
 • Hej Hannah, jätte fina kläder. Jag kommer deffenitivt hotta upp min garderob med klänningarna.
  Jag har en liten fråga som jag hoppas du har tid att svara på.
  Du och din syster har tidigare varit på ett lunch ställe i Upplands Väsby. Dom serverar bara soppor tror jag.
  Vad heter det stället?
  Kraaam! hoppas du får en fin dag 🙂

  Svara
 • Tack! Åh, det soppstället är verkligen det bästa som finns. Hemlagade soppor och nybakatbröd. Det ligger mellan U-Väsby och Rosersberg. Om man åker mot Löwenströmska så ligger det ett litet gult trähus på vänster sida. Minns inte vad det heter. Kram

  Svara
 • Linas matkasse är kanon! Vi har provat flera av deras varianter. Just nu kör vi Snabba matkassen och barnen gör varsin rätt i veckan. Enkla recept som de fattar och samtidigt bra mat. (Originalkassen kan ta lite mycket tid i veckorna, tycker jag).

  Svara
 • Hej!

  Vet nån om det finns nån matkasse för 6 personer för jag har bara sett kassar för 4:a

  Svara
 • oj den där army var jättesnygg och vilka roliga bilder på dig.
  Snygg även om du gör till dig, ha ha.

  Ha en fin dag.

  Svara
 • Åh Hannah, vad du är vacker! Måste även fråga, de där fina som hänger över diskbänken för förvaring. Var fann du dessa skönheter?

  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
  Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

  Svara
 • Hej! Har följt din blogg ett bra tag för att jag tyckte om dina ord och tankar, men nu känns den, tråkigt nog, som en enda reklamplats för Femme. Vänligen Tina

  Svara
 • Det är ju mitt jobb. Så det vore konstigt och galet om jag inte skrev om det som ligger mig varmt om hjärtat och som jag sysslar med varje dag. Jag hade förstått dig om jag gjorde ett samarbete med ett klädmärke jag skrev om hela tiden men FEMME Collection är mitt bolag och därav en stor del av mitt liv som speglas i min blogg. Men jag tycker iofs inte att jag skriver om det hela tiden. Blir så klart extra mycket nu när vi precis släppt vår höstkollektion. Men ett tips är ju att inte läsa 🙂

  Svara
 • Åh Hannah! Vart har du köpt dina kilklackar du har på dig på bilderna på detta inlägg? Dom är så fina! Finns dom kvar att köpa tror du? 🙂 Du är så snygg också! Jag önskar att jag kommer se ut som du när jag själv blir mamma! 🙂

  Svara
 • Hej igen, då slutar jag läsa då, lycka till med reklambloggen. Hej då☺️

  Svara
 • Hej!
  Mkt fina bilder och kläder. Jag som är lite efter ibland kollade i webshopen, den fina leopard tröjanmed lång ärm och ljusare kant upptill- tillhörde den sommarkollektionen?
  Allt är snyggt men den och mönstrade blå klänningen du har på dig- WOW!! Den blå finns i höstkollektionen, det såg jag i alla fall, lyckas med selektiv syn !!!
  Ser alltid fram emot dina inlägg.
  Kram

  Svara
 • Ja, leotröjan var från vår- och sommarkollektionen och är helt slutsåld. Kul att du gillar kläderna. Kram 🙂

  Svara