Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:53 | oktober 7, 2015

Mot flyget

God morgon. Hoppas att du sovit gott och fått en bra start på dagen. Jag har lämnat på förskolan och kastar nu i mig frukosten innan jag måste sticka till flygplatsen. 

  
Kaffe och gröt. 

Far ju till Växjö idag och håller i ett event med Femme Collection på butiken Cenino Donna. Ska bli riktigt trevligt. Så fort jag landat checkar jag in på hotellet och sedan direkt till butiken. Goodiebags ska packas, bubblet ska på kylning och mycket annat som ska fixas inför kvällen. Eventet är fullbokat så det lär bli en väldans massa shoppingsugna tjejer. Hoppas vi ses!

  
Har väldigt bråttom. Ska packa en väska och sätta på mig ansiktet sen sticker jag 🙂

  
Den här lilla rosa gosungen var ordentligt påbylsad imorse. Kallt som sjutton och bilrutorna fick jag skrapa. Hon lovade att göra en presenter till mig på förskolan som jag ska få när jag kommer hem. Ett par glasögon sa hon 🙂

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Mot flyget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en trevlig dag! Kram ❤️

  Svara
 • Vad kul att det verkar gå så bra Hannah, blir så glad för din skull, kör på bara, det kommer att gå superbra på eventet och härligt med massa fina goodiebags. Hoppas på att få komma med på något sånt event här i Stockholm någon gång. Ser fram emot det. Ha en jättefin dag vackra.

  Svara
 • Jag önskar lägga in en beställning på din fantastiska kollektion dvs. delar av den, men ni shippar inte till utlandet (hittar inte info om det men såg ut som det) Så synd, hade gärna haft dina koftor.

  Kram från Schweiz.

  Svara
 • Nej, tyvärr skickar vi inte till utlandet ännu. Hoppas göra det snart dock. Vill inte vara sån men koftorna är perfekta nu i höst 🙂 Stor Kram

  Svara
 • Hej Hanna!Jag kommer i kväll till Cenino.Jag var inne där i går och rekade lite.Dina koftor hade inte kommit,har du några med dej i dag?Det blir nog en trevlig kväll med massor av folk.Ses sen!Kram Eva.

  Svara
 • Hej Eva, vad roligt att du kommer ikväll! Nej, tyvärr har koftorna och allt stickat inte kommit ännu 🙁 Så tråkigt då det är så snygga plagg. Men det finns mycket annat fint, T-shirts, tröjor, blusar och klänningar. Ses ikväll ❤️

  Svara
 • Ååååå va jag hade velat komma ikväll, men min minsta fyller ett idag så jag hade inte mage att åka 😉 Hoppas ni får kanontrevligt! Kramar

  Svara
 • Grattis till din lilla sötnos på födelsedagen. 1 år! Tiden går fort. Kram ❤️

  Svara